Jump to content

Αρρωστια.... -= Updated!! =-

unseen

Recommended Posts

βρε ανθρωπε, να σου δωσω ενα μηνιατικο (συγνωμη, δεν εχω παραπανω, να μεινουν και για τσιγαρα), να πας για μπανακια, να ξελαμπικαρεις λιγακι; :p

οχι τιποτα αλλο, κομπλεξ κατωτεροτητας θα μας πιασει

Λολ το 39% δεν εχει φραγκο για διακοπες...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ PC...TA ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ..!:p

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

αντε σε βλεπω με υγρο αζωτο μια μερα...

Ρε γ@μωτο δεν μπορω να βρω κανιστρο μεταχειρισμενο πουθενα... τα καινουργια 12lt εχουν ~500€. Πολλα ρε γ@μωτο.. Ο τυπος στην Linde μου ειπε οτι αν του παω κανιστρο θα μου το γεμισει... Αντε καντε κανεναν ερανο...

Παρατηρώ στα ψυγεία των σκαφών ότι όταν αλλαχτεί το ψυγείο, και από αερόψυκτο γίνει υδρόψυκτο, η θερμοκρασία πέφτει δραματικά. Συμβάλει βεβαίως το γεγονός ότι χρησιμοποιούν θάλασσα που έχει σταθερά χαμηλή θερμοκρασία.

Νομίζω όμως ότι αξίζει το κόπο η δοκιμή.

Σε λίγο θα θέλεις άλλο θερμόμετρο μου φαίνεται γιατί αυτό βλέπω οτι τερματίζει στα -50 ε???

’ντε σε βλέπω να βγαίνεις σε εξόρμηση εύρεσης κατάλληλου θερμόμετρου :D

Good Work man!!

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.