Jump to content

Αρρωστια.... -= Updated!! =-

unseen

Recommended Posts

Πιανω τον εαυτο μου ωρες ωρες να λεω: "Μα τι κανω?" Δεν παω καλα... με εχει φαει μου φαινετε τωρα τελευταια... τεσπα... Λες και δεν εχω δουλειες...

post-60-1416071135,6086_thumb.jpg

Πολυ καλα unseen!Μπραβο σου....!!!!!Μακαρι να ειχα κ εγω καμια ιδια αρρωστια με εσενα......!:D

οταν διαβασα το αρρωστια νομιζα οτι θα επαθες καμια πνευμονια,ψυξη η πυρετο με ολα αυτα μεσα στο σπιτι σου....:p :P :p

Artic cooling...ωραια φαινεται ο παγος την νυχτα!!!

ασχετο μαλλον επεσες σε κομματι που δεν ανεβαινει πολυ ε???γιατι λιγα μου φαινονται τα μυρια ειδικα με το νερο..(οχι πως ενοχλει αυτο απλα κουβεντα να γινεται :p )

Αρχική απάντηση από unseen

@Nos-Dio σκεψου οτι με την ψυκτρα της πηγαινε μαξιμουμ 280-285 μιλαμε για πολυ μπαναναααα... εκτος αυτου ειναι και manli!

ωχ ωχ πως το ειπες τοσο γρηγορα αυτο....:p

hercules 32 mb sdram gf2mx 400 vs manli 64 mb sdram gf2mx 400 +1000 marks πανω η hercules στο ιδιo συστημα default τα παντα.....ειναι για τον π***σο οι καρτες..τι να λεμε τωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.