MojoJojo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νεοεισερχόμενος στον κόσμο του Linux και αποφάσισα να ξεκινήσω με Mint! Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως η απόφαση μου βγήκε λάθος! Διαθέτω ένα TurboX Μ765s notebook και προσπαθώ εδώ και ώρες να κάνω την εγκατάσταση αλλα τζίφος. Όταν πατάω την 1η επιλογή (όχι το compatibility mode), βγάζει λίγες γραμμές και κολλάει στο "i386 start kernel 0xa9/0xaf" ή κάτι τέτοιο μιας και δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή.. Δίαβασα γύρω γύρω με μερικές αναζητήσεις που έκανα, είδα οτι χρειάζεται να κάνεις disable to Usb Legacy από το Bios, αλλά για εμένα δεν υπήρχε καμία διαφορά. Θέλω λίγη βοήθεια αν γίνεται παρακαλώ Eυχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούλιος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 Καλημέρα,Θα μπορούσες να ποστάρεις ολόκληρο το μήνυμα για να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει?Επίσης μπορείς να μας πεις λίγο τα χαρακτηριστικά του TURBOX Μ765S ?Έχει Atom επεξεργαστή? Δοκίμασες να ξαναγράψεις το CD? Υπάρχει πιθανότητα να έχει λάθος κατά την εγγραφή του ISO στο CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MojoJojo Ιούλιος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 hardware:processor:intel pentium dual T2390 @1.86Ghzram: 2GB DDR2 (PC2-5300)Motherboard: SiSm7x0s, chipset: SiS672, southbridge: SiS968Graphics: SiS Mirage 3 Graphics αν και στα Ubuntu που τρέχει πρόχειρα επάνω, στα γραφικά λέει VESA 6330Δοκίμασα 2 διαφορετικά DVD, τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούλιος 31, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Δοκίμασε με USB stick αν το laptop σου μπορεί να κάνει boot από USB. Αν δεν γίνεται ούτε αυτό τότε δοκίμασε άλλη διανομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 nolapic και acpi=off δοκιμασες;btw [sOLVED] How to set NOMODESET and other kernel boot options in grub2 - Ubuntu Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.