Jump to content

Προβλημα με το PC

Ma8ios

Recommended Posts

θελω να βαλω avi kai srt στο dvd σαν να τα περναγα σε flash usb. σε ενα που εγραψα με το nero burning rom , ειναι γεματο αλλα το pc δεν το ανοιγει.

απαντηση δεν εχω παρει.

- Έχεις δοκιμάσει διαφορετικές ταχύτητες εγγραφής, διαφορετικής μάρκα δισκάκι ?

+ Μου ακούγεται σάν θέμα με το file system που δέν είναι κάτι συχνό αλλά μπορεί να γίνει. Άν ήμουν στην θέση σου και δέν φταίει κάτι από το (-), δοκίμασε να κατεβάσεις το CDBurnerXP: Free CD and DVD burning software και αφού ρυθμίσεις το προγραμματάκι να γράφει τα πάντα από DATA DISK σε UDF

When creating a data disc, you are able to choose between differrent file systems for it, by selecting from the menu Disc → File system (και επιλέγεις UDF και οκ). In this part of the help file we will explain the main differences between them and when to use or avoid using each of them. For more information visit these Wikipedia articles:

ISO 9660, Joliet and UDF. Another purpose of this topic is to avoid being technical and remain on the practical side of this selection.

As suggested in the menu, file systems can work supplementary to each other, or they can be used stand alone.

τσέκαρε τα αποτελέσματα.

Εσύ τα θές σά να έγραφες απλά αρχειάκια στο usb δηλαδή βίντεο και το αρχείο υπότιτλου ξεχωριστά να υπάρχουν μέσα, αλλιώς άν τά θελες ένωση ένα υπάρχει το τόπ στο είδος του convertxtodvd.

θελω να βαλω avi kai srt στο dvd σαν να τα περναγα σε flash usb. σε ενα που εγραψα με το nero burning rom , ειναι γεματο αλλα το pc δεν το ανοιγει.

α)Έχεις πρόβλημα με άλλου είδους εγγραφές σε δισκάκια; Μήπως στα συγκεκριμένα δισκάκια (αν χρησιμοποιείς αυτήν την μάρκα πρώτη φορά) έχεις πρόβλημα;

β) Το αντιγραφικό σου έχει δουλέψει αρκετά; Αν έφτασε η ώρα να το αλλάξεις δεν αποκλείεται τις εγγραφές που κάνει να μην μπορεί να τις διαβάσει (εννοείται πως δεν είναι σωστές οι εγγραφές, μην μου πεις "μα δεν το διαβάζει και άλλο PC που δοκίμασα")!

Δοκίμασε και κάποιο άλλο πρόγραμμα εγγραφής (αν δεν το έκανες ήδη).

Ιος πρέπει να είναι γιατί και εγώ όταν είχα πάρει το Η/Υ είχα και εγώ Nod32 και κόλισα ιο εκανε Restart μόνο του εκλέινε παιχνίδια που έπαιζα... και νομίζω είχα κάνει Επαναφόρα Συστήματος..

( έχει πολύ καιρό που το κάνει αυτό ? )

Ιος πρέπει να είναι γιατί και εγώ όταν είχα πάρει το Η/Υ είχα και εγώ Nod32 και κόλισα ιο εκανε Restart μόνο του εκλέινε παιχνίδια που έπαιζα... και νομίζω είχα κάνει Επαναφόρα Συστήματος..

( έχει πολύ καιρό που το κάνει αυτό ? )

Ο υπολογιστής είναι καινούριος ούτε μήνα δεν τον έχω. Είχα γράψει και cd την προηγούμενη φορά και τώρα μου λέει ότι της ίδιας μάρκας cd δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου!

Θέλω να μετατρέψω ταινία από ποιότητα cam σε dvdrip, μπορώ με το convertxtodvd;

Αυτό που λές στην ουσία και γενικά δέν γίνεται. Δέν γίνεται δηλαδή ένα βίντεο ποιότητας γ να το μετατρέψης σε ποιότητα α. Η δουλειά που κάνει το convertx2dvd είναι να πάρει το οποιοδήποτε βιντεάκι από το pc (εδώ συγκεκριμένα μπορεί να είναι ένα avi, mpeg4 ή ότι άλλη μορφή "κατεβασμένης ταινίας π.χ) και αφού προσθέσεις και το αρχείο του υπότιτλου άν το επιθυμείς, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα dvd με τα γνωστά αρχεία (ifo, vob, bup κ.α). Αυτό κάνει το πρόγραμμα. Απλά σε βοηθάει να επιλέξεις άν θές να το γράψεις στο τέλος σε dvd ή άν θα κρατήσεις το αποτέλεσμα σάν αρχεία - σάν να είχες κάνει RIP κάποιο DVD. Άν το βίντεο είναι CAM και βάλεις το dvd στην τηλεόραση, ίσως σου φανεί ότι βλέπεις κάποια καλύτερη ποιότητα λόγω της επεξεργασίας αλλά δέν γίνεται πραγματικά.

BLUERAY > BLUERAY-RIP (BRRIP) > DVDRIP - R5/R9 > TS (TELESYNC + CAM

Κάπως έτσι πάν οι ποιότητες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.