wesker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 Μολις είδα για αναμενόμενα έργα οπτικών ινών στην περιοχή της Πεύκης-Λυκόβρυσης τις προσεχείς ημέρες Έργα οπτικών Ινών σε Πεύκη-Λυκόβρυση Δεν ειδα να αναφέρεται κάτι για mini-DSLAM, λογικά όμως η αρχή έγινε. Για να δούμε μήπως κουνηθεί ο συγχρονισμός από τα 7ΜΒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Το Ηράκλειο που είναι δίπλα και στα 2 δλδ γιατί ρηγμένο?:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Δεν ξέρω φίλε μου. Αν πιάσανε αυτη την περιοχή των Β.Π. λογικά Ηρακλειο και Μεταμορφωση είστε οι επόμενοι. Λογικά μιλώντας πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Και στην Γλυφαδα εχουν γεμισει την περιοχη με κοντα 200 μινι-ντισλαμ εδω και 1 χρονο. Ολο τα ανοιγουν κ επισκευαζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Και εσυ 7mbit ε? Εδω και 4 χρονια ειμαι παντα στα ιδια...Ειχα πιασει και 8 μια περιοδο αλλα κοψανε κατι καλωδια με κατι εργασιες και επεσε παλι στα 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 28, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Και εσυ 7mbit ε? Εδω και 4 χρονια ειμαι παντα στα ιδια...Ειχα πιασει και 8 μια περιοδο αλλα κοψανε κατι καλωδια με κατι εργασιες και επεσε παλι στα 7... Eμένα λες Μάριε; 7Mbps όταν ειναι στις καλές του, και ο Ερμης ειναι ανάδρομος! Αλλιως κοντά στα 5,8-6,5 παιζω. Τωρα εχω το Netgear 2200v3 με modded firmware και εχω ρίξει το SNR στο 4 και παίζω κοντά στα 10Mbps. Αλλά δεν ειναι λύση αυτή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Εγώ είμαι χειρότερος και από τους 2 σας..οπότε μην κλαίγεστε.WESKER PM Asap για το netgear εχουμε το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 9, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Έμαθα από γνωστό στον Οτέ ότι εντός του 13 θα έχουμε επιτέλους καλό δίκτυο οπτικών στας καταπληκτικάς περιοχάς μας με τα 4mbps.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 9, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 No fkn way!!! Δεκεμβρη αρα με 2014 να υπολογιζω? Τι περιοχη γενικα ειπαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 9, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) Έμαθα από γνωστό στον Οτέ ότι εντός του 13 θα έχουμε επιτέλους καλό δίκτυο οπτικών στας καταπληκτικάς περιοχάς μας με τα 4mbps....άντε να δούμε. Αν και το βασικότερο είναι να μπουν και να ενεργοποιηθούν τα νέα KV (Kabelverzweigern), στα μέρη μας.Πάντως εγώ που είμαι πιο μακριά (έστω και λίγο), πιάνω 7-8mbps. Άρα μήπως έχεις κανένα θέμα με την καλωδίωση στο σπίτι σου; Και είμαι με φόρθνετ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 9, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Οτι εχω θεμα το ξερω.απο εισοδο σπιτιου εως πριζα χανω 2,5 mbps..Συχνους αποσυγχρονισμους εχω..τα παντα ολα..Ενημερωτικα το εγραψα παντως. Σεπτεμβρη ελπιζω να εχω μετακομισει..και εχω ασκησει βετο στη γυναικα, οτι θα παω μονο οπου εχει καμπινα αστραφτερη διπλα.50αρα vdsl ftw.Οταν ξαναδω το φιλο θα ρωτησω τι λενε απο μερια οτε για τα εργα.μεσα στο 13 παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 12, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Νομίζω οτι στην Λ. Ειρήνης έχουν περαστεί όλες οι οπτικές ίνες και μένουν οι γύρω δρόμοι και τα καφάο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 12, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Ναι το έχω δει το χαντάκι που είχαν φτιάξει...Υπομονή...σε κάνα χρόνο ίσως είμαστε τυχεροί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Ιούνιος 12, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2015 καλησπερα φιλε μου λυκοβρυση μενω και ηθελα λιγο τα φωτα σου...θελω να βαλω vdsl ο παροχος μου τωρα ειναι wind... ειμαι χαλια και απο ταχυτητα αλλα και απο σταθεροτητα....φαντασου 3.5 km απο αστικο κεντρο...μεσο τηλ με wind μου ειπανε οτι το πολυ 30 θα πιανω...γτ ερχεται καλοδιακα το vdsl σπιτι μου και ειναι στο 1 κμ με οτε που θα βαλω λογο υπαλληλικης τιμης μου ειπανε απο την καμπινα μου που ειναι στο παλιο καφαο μου κοντα στα 200 μετρα...Το θεμα μου ειναι αν καποιος μενει εδω γυρω και ξερει....και αν αξιζει να βαλω απο οτε αλλιως να κανω αναβαθμιση στην wind.....Τι να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts