Jump to content

Οπτικές Ίνες σε Πεύκη-Λυκόβρυση

wesker

Recommended Posts

Μολις είδα για αναμενόμενα έργα οπτικών ινών στην περιοχή της Πεύκης-Λυκόβρυσης τις προσεχείς ημέρες Έργα οπτικών Ινών σε Πεύκη-Λυκόβρυση Δεν ειδα να αναφέρεται κάτι για mini-DSLAM, λογικά όμως η αρχή έγινε. Για να δούμε μήπως κουνηθεί ο συγχρονισμός από τα 7ΜΒ.

Και εσυ 7mbit ε? Εδω και 4 χρονια ειμαι παντα στα ιδια...Ειχα πιασει και 8 μια περιοδο αλλα κοψανε κατι καλωδια με κατι εργασιες και επεσε παλι στα 7...

Eμένα λες Μάριε; 7Mbps όταν ειναι στις καλές του, και ο Ερμης ειναι ανάδρομος! Αλλιως κοντά στα 5,8-6,5 παιζω. Τωρα εχω το Netgear 2200v3 με modded firmware και εχω ρίξει το SNR στο 4 και παίζω κοντά στα 10Mbps. Αλλά δεν ειναι λύση αυτή....:dots:

• 8 months later...
Έμαθα από γνωστό στον Οτέ ότι εντός του 13 θα έχουμε επιτέλους καλό δίκτυο οπτικών στας καταπληκτικάς περιοχάς μας με τα 4mbps....

άντε να δούμε. Αν και το βασικότερο είναι να μπουν και να ενεργοποιηθούν τα νέα KV (Kabelverzweigern), στα μέρη μας.

Πάντως εγώ που είμαι πιο μακριά (έστω και λίγο), πιάνω 7-8mbps. Άρα μήπως έχεις κανένα θέμα με την καλωδίωση στο σπίτι σου; Και είμαι με φόρθνετ.

Έγινε επεξεργασία από deninho

Οτι εχω θεμα το ξερω.απο εισοδο σπιτιου εως πριζα χανω 2,5 mbps..

Συχνους αποσυγχρονισμους εχω..τα παντα ολα..

Ενημερωτικα το εγραψα παντως. Σεπτεμβρη ελπιζω να εχω μετακομισει..και εχω ασκησει βετο στη γυναικα, οτι θα παω μονο οπου εχει καμπινα αστραφτερη διπλα.50αρα vdsl ftw.

Οταν ξαναδω το φιλο θα ρωτησω τι λενε απο μερια οτε για τα εργα.μεσα στο 13 παντως..

• 2 years later...

καλησπερα φιλε μου λυκοβρυση μενω και ηθελα λιγο τα φωτα σου...θελω να βαλω vdsl ο παροχος μου τωρα ειναι wind... ειμαι χαλια και απο ταχυτητα αλλα και απο σταθεροτητα....φαντασου 3.5 km απο αστικο κεντρο...μεσο τηλ με wind μου ειπανε οτι το πολυ 30 θα πιανω...γτ ερχεται καλοδιακα το vdsl σπιτι μου και ειναι στο 1 κμ με οτε που θα βαλω λογο υπαλληλικης τιμης μου ειπανε απο την καμπινα μου που ειναι στο παλιο καφαο μου κοντα στα 200 μετρα...Το θεμα μου ειναι αν καποιος μενει εδω γυρω και ξερει....και αν αξιζει να βαλω απο οτε αλλιως να κανω αναβαθμιση στην wind.....Τι να κανω ?