Jump to content

Επιλογή ταινίας Led

Aoratos77

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα των εμπειρότερων . Θέλω να βάλω ταινία Led στον υπολογιστή μου και έχω βρει την παρακάτω:

lightingexpert.gr .:: Ταινία led IP20 14.4 watt με 60 led 5050 smd ανα μέτρο RGB

Πιστεύεται πως είναι εντάξει ή πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο?

Επίσης για τον τηλεχειρισμό έχω βρει το παρακάτω τηλεχειριστήριο,

lightingexpert.gr .:: Ασύρματο IR RGB Controller με Dimmer για ταίνια Led 72w

Έχω όμως και μία απορία, ρεύμα η ταινία θα πάρει από το τροφοδοτικό μου? (Φοράω αυτό που έχω στην υπογραφή μου) κι αν ναι τι θα χρειαστεί ? Ρωτάω γιατί βλέπω πως έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό στην σελίδα του κατασκευαστή

lightingexpert.gr .:: Τροφοδοτικό Led για το IR RGB Controller 72Watt

Και κάτι ακόμα στα RGB γνωρίζετε αν έχει σαν χρώμα το ψυχρό λευκό ή μόνο το θερμό

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Μια χαρά φαίνεται να τα λες.

Για την ερώτησή σου απο που θα δώσεις ρεύμα. Απο το τροφοδοτικό θα δώσεις, από ένα molex καλώδιο για την ακρίβεια και την 12άρα γραμμή όπως αναφέρει και το τροφοδοτικό στο Site που δίνεις (κίτρινο μαύρο)

Ελπίζω να έχεις δει βέβαια ότι η τιμή της ταινίας αναφέρεται στο 1 μέτρο, αλλά ελάχιστη ποσότητα είναι τα 5m όπως λέει. Αρα απο εκεί θα δώσεις ~60ευρώ ΜΟΝΟ για την λεντοταινία.

Θα μου πεις απο κάτω αναφέρει

Για αγορα κατω απο 5 μέτρα δεν παρέχονται καλώδια σύνδεσης .

Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά καθώς δεν έχω παραγγείλει απο το συγκεκριμένο μαγαζί.

edit: Αν έχεις paypal ψάξου λίγο ebay θα γλυτώσεις αρκετά

http://www.ebay.co.uk/itm/60-LED-5050-SMD-3-Color-RGB-Auto-Decoration-Flexible-Strip-Light-Lamp-Waterproof-/130724264594?pt=UK_Home_Garden_Night_Lights_Fairy_Lights&hash=item1e6fc5fa92#ht_6165wt_1163

http://www.ebay.co.uk/itm/24-Key-IR-Remote-Control-Controller-For-RGB-LED-Light-Strip-Lamp-/221074821466?pt=UK_Home_Garden_Lighting_Parts&hash=item337916115a#ht_2504wt_1163

επίσης θα σε βοηθήσει νομίζω

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=eH8dlm9MJXY[/ame]

Σε ευχαριστώ πολύ karmen !!

Ναι έχω δει οτι αναφέρεται στο μέτρο αλλά σε λιγότερα δεν δίνει καλώδια όπως λέει στο site τους.

Έχω paypal για αγορές από e-bay!!

Και πάλι σε ευχαριστώ και για το βιντεάκι, βοηθάει πολύ.

Μία απορία μόνο, στο site που έχει την ταινία λέει 3 color, θα εναλλάσει μόνο μεταξύ των τριών χρωμάτων?

Σε ευχαριστώ πολύ karmen !!

Ναι έχω δει οτι αναφέρεται στο μέτρο αλλά σε λιγότερα δεν δίνει καλώδια όπως λέει στο site τους.

Έχω paypal για αγορές από e-bay!!

Και πάλι σε ευχαριστώ και για το βιντεάκι, βοηθάει πολύ.

Μία απορία μόνο, στο site που έχει την ταινία λέει 3 color, θα εναλλάσει μόνο μεταξύ των τριών χρωμάτων?

οχι δεν θα εναλλασει μεταξυ τριων μονο χρωματων.

Red, Green & Βlue

ειναι τα τρια βασικα χρωματα των led

με βαση αυτα και αναλογα το ποσοστο φωτεινοτητας του καθενος

δημιουργει ολες τις ενδιαμεσες αποχρωσεις που βλεπεις στα κουμπια του τηλεχειριστηρίου

Oι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα σε λογικα πλαισια, αν εχεις την ορεξη κανε μια γυρα σε 2-3 μαγαζια ηλεκτρολογικου υλικου για καλυτερες τιμες.

Επισης υπαρχει στην αγορα ενα controller που μπορεις να αποθηκευσεις στη μνημη του οτι χρωμα θες (ρυθμιζεις εσυ τα επιπεδα φωτεινοτητας στο καθε χρωμα), στα ιδια λεφτα ειναι με αυτο που κοιτας. Ψαξτο αν σε ενδιαφερει τετοια λειτουργια.

Με e-bay κ τελωνεια για 30ευρω πραγματα μη μπλεξεις, δεν αξιζει imo.

Και κάτι ακόμα στα RGB γνωρίζετε αν έχει σαν χρώμα το ψυχρό λευκό ή μόνο το θερμό

Δεν εχει τπτ απο τα 2, με την μιξη μπορεις να βγαλεις κατι που μοιαζει με λευκο αλλα δεν ειναι...

Full on(W button) σε ολα τα led(R-G-B) βγαινει ενα πορτελε ψυχρο συνηθος.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Το κακό είναι πως από Ελλάδα πρέπει να πάρω 5 μέτρα, σε 2-3 μαγαζιά που κοίταξα δεν δίνουν λιγότερα ενώ από έξω δίνουν από 1 έως 5 μέτρα. Οπότε κερδίζεις από την διαφορά.

Ασε που από e-bay.co.uk δεν έχεις τελωνεία και τέτοια, έχω ξαναπάρει πράγματα από εκεί.

[MENTION=16729]Aoratos77[/MENTION]

Αν είσαι Αθήνα και θες άμεσα τη λεντοταινία να πεταχτείς στον Φανό (Σολωμού 39 στάση μετρό Ομόνοια κατεβαίνεις και πας ποδαράτος) να σου κόψει όση θέλεις, να σου τη συνδέσει με τον μηχανισμό κατευθείαν με τα καλώδια με όλα.

Θα ξοδευτείς παραπάνω σε σχέση με ebay αλλά θα την πάρεις και θα φύγεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.