Aoratos77 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2012 Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα των εμπειρότερων . Θέλω να βάλω ταινία Led στον υπολογιστή μου και έχω βρει την παρακάτω: lightingexpert.gr .:: Ταινία led IP20 14.4 watt με 60 led 5050 smd ανα μέτρο RGB Πιστεύεται πως είναι εντάξει ή πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο? Επίσης για τον τηλεχειρισμό έχω βρει το παρακάτω τηλεχειριστήριο, lightingexpert.gr .:: Ασύρματο IR RGB Controller με Dimmer για ταίνια Led 72w Έχω όμως και μία απορία, ρεύμα η ταινία θα πάρει από το τροφοδοτικό μου? (Φοράω αυτό που έχω στην υπογραφή μου) κι αν ναι τι θα χρειαστεί ? Ρωτάω γιατί βλέπω πως έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό στην σελίδα του κατασκευαστή lightingexpert.gr .:: Τροφοδοτικό Led για το IR RGB Controller 72WattΚαι κάτι ακόμα στα RGB γνωρίζετε αν έχει σαν χρώμα το ψυχρό λευκό ή μόνο το θερμό Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Ιούλιος 31, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Κανένας??Μια βοήθεια οι παλιότεροι και εμπειρότεροι ρε παιδιά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Μια χαρά φαίνεται να τα λες. Για την ερώτησή σου απο που θα δώσεις ρεύμα. Απο το τροφοδοτικό θα δώσεις, από ένα molex καλώδιο για την ακρίβεια και την 12άρα γραμμή όπως αναφέρει και το τροφοδοτικό στο Site που δίνεις (κίτρινο μαύρο)Ελπίζω να έχεις δει βέβαια ότι η τιμή της ταινίας αναφέρεται στο 1 μέτρο, αλλά ελάχιστη ποσότητα είναι τα 5m όπως λέει. Αρα απο εκεί θα δώσεις ~60ευρώ ΜΟΝΟ για την λεντοταινία.Θα μου πεις απο κάτω αναφέρειΓια αγορα κατω απο 5 μέτρα δεν παρέχονται καλώδια σύνδεσης .Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά καθώς δεν έχω παραγγείλει απο το συγκεκριμένο μαγαζί.edit: Αν έχεις paypal ψάξου λίγο ebay θα γλυτώσεις αρκετάhttp://www.ebay.co.uk/itm/60-LED-5050-SMD-3-Color-RGB-Auto-Decoration-Flexible-Strip-Light-Lamp-Waterproof-/130724264594?pt=UK_Home_Garden_Night_Lights_Fairy_Lights&hash=item1e6fc5fa92#ht_6165wt_1163http://www.ebay.co.uk/itm/24-Key-IR-Remote-Control-Controller-For-RGB-LED-Light-Strip-Lamp-/221074821466?pt=UK_Home_Garden_Lighting_Parts&hash=item337916115a#ht_2504wt_1163επίσης θα σε βοηθήσει νομίζω[ame]http://www.youtube.com/watch?v=eH8dlm9MJXY[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Ιούλιος 31, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ karmen !!Ναι έχω δει οτι αναφέρεται στο μέτρο αλλά σε λιγότερα δεν δίνει καλώδια όπως λέει στο site τους.Έχω paypal για αγορές από e-bay!!Και πάλι σε ευχαριστώ και για το βιντεάκι, βοηθάει πολύ.Μία απορία μόνο, στο site που έχει την ταινία λέει 3 color, θα εναλλάσει μόνο μεταξύ των τριών χρωμάτων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 31, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ karmen !!Ναι έχω δει οτι αναφέρεται στο μέτρο αλλά σε λιγότερα δεν δίνει καλώδια όπως λέει στο site τους.Έχω paypal για αγορές από e-bay!!Και πάλι σε ευχαριστώ και για το βιντεάκι, βοηθάει πολύ.Μία απορία μόνο, στο site που έχει την ταινία λέει 3 color, θα εναλλάσει μόνο μεταξύ των τριών χρωμάτων?οχι δεν θα εναλλασει μεταξυ τριων μονο χρωματων.Red, Green & Βlueειναι τα τρια βασικα χρωματα των ledμε βαση αυτα και αναλογα το ποσοστο φωτεινοτητας του καθενοςδημιουργει ολες τις ενδιαμεσες αποχρωσεις που βλεπεις στα κουμπια του τηλεχειριστηρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Αύγουστος 1, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Ευχαριστώ πολυ για τις διευκρινήσεις και για την βοήθεια και τους δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 1, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Oι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα σε λογικα πλαισια, αν εχεις την ορεξη κανε μια γυρα σε 2-3 μαγαζια ηλεκτρολογικου υλικου για καλυτερες τιμες. Επισης υπαρχει στην αγορα ενα controller που μπορεις να αποθηκευσεις στη μνημη του οτι χρωμα θες (ρυθμιζεις εσυ τα επιπεδα φωτεινοτητας στο καθε χρωμα), στα ιδια λεφτα ειναι με αυτο που κοιτας. Ψαξτο αν σε ενδιαφερει τετοια λειτουργια. Με e-bay κ τελωνεια για 30ευρω πραγματα μη μπλεξεις, δεν αξιζει imo. Και κάτι ακόμα στα RGB γνωρίζετε αν έχει σαν χρώμα το ψυχρό λευκό ή μόνο το θερμό Δεν εχει τπτ απο τα 2, με την μιξη μπορεις να βγαλεις κατι που μοιαζει με λευκο αλλα δεν ειναι... Full on(W button) σε ολα τα led(R-G- βγαινει ενα πορτελε ψυχρο συνηθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Αύγουστος 1, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Το κακό είναι πως από Ελλάδα πρέπει να πάρω 5 μέτρα, σε 2-3 μαγαζιά που κοίταξα δεν δίνουν λιγότερα ενώ από έξω δίνουν από 1 έως 5 μέτρα. Οπότε κερδίζεις από την διαφορά. Ασε που από e-bay.co.uk δεν έχεις τελωνεία και τέτοια, έχω ξαναπάρει πράγματα από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 1, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Στα Ελληνικα e-shop ναι ενδεχομενως να μην την κοβουν. Αλλα σε κανονικο μαγαζι ηλεκτρολογικου ή και ηλεκτρονικου υλικου και θα στην κοψουν κ θα στην ραψουν αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 1, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 [MENTION=16729]Aoratos77[/MENTION]Αν είσαι Αθήνα και θες άμεσα τη λεντοταινία να πεταχτείς στον Φανό (Σολωμού 39 στάση μετρό Ομόνοια κατεβαίνεις και πας ποδαράτος) να σου κόψει όση θέλεις, να σου τη συνδέσει με τον μηχανισμό κατευθείαν με τα καλώδια με όλα.Θα ξοδευτείς παραπάνω σε σχέση με ebay αλλά θα την πάρεις και θα φύγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Αύγουστος 1, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Δεν είμαι Αθήνα από Θεσσαλονίκη μεριά βρίσκομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 1, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Τοτε μπορω να σε βοηθησω εγω αν θες, πες περιοχη να σου πω μαγαζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Αύγουστος 1, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Μένω ανατολικά, ΚαλαμαριάΑλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι και το μαγαζί Καλαμαριά και κέντρο βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 1, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Αφου σε βολευει το κεντρο θα προτεινα αυτο:(ΠΡΟΜΗΛ)ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.& Μ. ΣΙΑ ΟΕ 2310220496 ΕΓΝΑΤΙΑΣ 88Εχουν πληρη γκαμα και στην κοβουν αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Αύγουστος 1, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Σε ευχαριστω πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.