Jump to content

Ssd μέχρι 60 ευρω

Recommended Posts

Ενω ssd σε αυτη την τιμη έχω βρει μερικούς τι μου προτείνεται έσεις ; Στα 60gb είμαι οκ αν υπάρχει στη τιμη και πιο πάνω δε λέω όχι.

Για desktop το θέλω

Ευχαριστω

Από αυτή τη σελίδα η καλύτερη επιλογή είναι ο vertex 3. O agility 3 είναι λίγο πιο αργός αλλά και πάλι καλή επιλογή αν τον βρεις αρκετά φθηνότερά από τον vertex 3. Ο petrol στην συντριπτική του πλειοψηφία και μέχρι στιγμής είναι πολύ ελαττωματικός λόγω κακής ποιότητας μνημών και συνήθως σε λίγους μήνες παρουσιάζει bad sector.

Από αυτή τη σελίδα η καλύτερη επιλογή είναι ο vertex 3. O agility 3 είναι λίγο πιο αργός αλλά και πάλι καλή επιλογή αν τον βρεις αρκετά φθηνότερά από τον vertex 3. Ο petrol στην συντριπτική του πλειοψηφία και μέχρι στιγμής είναι πολύ ελαττωματικός λόγω κακής ποιότητας μνημών και συνήθως σε λίγους μήνες παρουσιάζει bad sector.

Ώπ το έβγαλε έτσι

για τον 60,90 αναφερόμουν και φυσικά ο Vertex αλλά αφού έλεγε 60 ευρώ :jester:

καλοδούλευτος :D

Πάντως στη θέση σου αν η διαφορά ήταν μερικά € θα χτύπαγα τον Vertex 3 λόγω synchronous λειτουργίας της μνήμης. Σαν μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης - εγγραφής και τα 2 είναι κοντα σε επιδόσεις αλλά σε random read που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία σε λειτουργικό ο vertex είναι σαφώς καλύτερος.

Σε κάθε περίπτωση κάθε SSD ακόμα και προηγούμενης γενιάς είναι κατα πολύ ανώτερος από οποιονδήποτε μηχανικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.