kostas17peristeri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 Ενω ssd σε αυτη την τιμη έχω βρει μερικούς τι μου προτείνεται έσεις ; Στα 60gb είμαι οκ αν υπάρχει στη τιμη και πιο πάνω δε λέω όχι.Για desktop το θέλω Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Με το ποσό που διαθέτεις δε σε πέρνει να είσαι και πολύ επιλεκτικός. Απλά απέφυγε τους OCZ petrol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas17peristeri Ιούλιος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Αααα και για τον agility 3 που έχει το πλαίσιο τι λες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas17peristeri Ιούλιος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Αλήθεια το έχω ακούσει πολυ γιατι να τους αποφύγω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 60GB, SSD, Σκληροί Δίσκοι, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,Εγώ πάντως αυτό εδώ το ψήνω άνετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 60GB, SSD, Σκληροί Δίσκοι, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,Εγώ πάντως αυτό εδώ το ψήνω άνετα!Από αυτή τη σελίδα η καλύτερη επιλογή είναι ο vertex 3. O agility 3 είναι λίγο πιο αργός αλλά και πάλι καλή επιλογή αν τον βρεις αρκετά φθηνότερά από τον vertex 3. Ο petrol στην συντριπτική του πλειοψηφία και μέχρι στιγμής είναι πολύ ελαττωματικός λόγω κακής ποιότητας μνημών και συνήθως σε λίγους μήνες παρουσιάζει bad sector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Από αυτή τη σελίδα η καλύτερη επιλογή είναι ο vertex 3. O agility 3 είναι λίγο πιο αργός αλλά και πάλι καλή επιλογή αν τον βρεις αρκετά φθηνότερά από τον vertex 3. Ο petrol στην συντριπτική του πλειοψηφία και μέχρι στιγμής είναι πολύ ελαττωματικός λόγω κακής ποιότητας μνημών και συνήθως σε λίγους μήνες παρουσιάζει bad sector. Ώπ το έβγαλε έτσι για τον 60,90 αναφερόμουν και φυσικά ο Vertex αλλά αφού έλεγε 60 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas17peristeri Ιούλιος 27, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Οκ παιδιά σας ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια σας θα δω σήμερα και θα σας ενημερώσω αν αγοράσω Και πάλι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas17peristeri Ιούλιος 27, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Πήρα τον agility 3 τον έβαλα σίγουρα έχει μεγάλη διάφορα τώρα θα δούμε και στην πορεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 27, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 καλοδούλευτος Πάντως στη θέση σου αν η διαφορά ήταν μερικά € θα χτύπαγα τον Vertex 3 λόγω synchronous λειτουργίας της μνήμης. Σαν μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης - εγγραφής και τα 2 είναι κοντα σε επιδόσεις αλλά σε random read που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία σε λειτουργικό ο vertex είναι σαφώς καλύτερος. Σε κάθε περίπτωση κάθε SSD ακόμα και προηγούμενης γενιάς είναι κατα πολύ ανώτερος από οποιονδήποτε μηχανικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas17peristeri Ιούλιος 27, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Εεεε σιγα σιγα Σε ευχαριστω πολυ και για την άμεση βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.