Jump to content

Επιλογή τροφοδοτικού.

roybatty

Recommended Posts

Για όποιον έχει την διάθεση να μου πει τη γνώμη του:

Είμαι σε αναζήτηση τροφοδοτικού αυτές τις μέρες με budget αυστηρά έως 100-110 ευρώ.Η χρήση του θα είναι σε HTPC (οπότε θέλω να είναι modular και σχετικά αθόρυβο) το οποίο αποτελείται από Core i5 2400,ati 6850,1xSSD,1XHDD με χρήση ταινίες,browsing και ενίοτε κανένα παιχνίδι όπως το Witcher 2 .

Έχω καταλήξει σε Corsair HX650 (Seasonic) και Thermaltake Toughpower XT 775W (CWT) και τα 2 80plus Bronze,δεν ξέρω αν μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα όσον αφορά το efficiency και να είναι και modular.

Ξέρω πως το configuration δουλεύει και με λιγότερα Watt αλλά προτιμώ να έχω λίγα παραπάνω σε περίπτωση που βάλω μεγαλύτερη κάρτα γραφικών.Στα Αμπερ νομίζω πως είμαι καλυμένος όποιο από τα 2 και να επιλέξω.

Εγγύηση οτιδήποτε έχει 5 χρόνια+ είναι εντάξει για μένα,δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κατέβω παρακάτω πχ. στα 3 χρόνια για κάποιο LEPA.

Όποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

[ame=http://www.amazon.co.uk/Be-Quiet-E9-CM-580W-Straight-Power/dp/B005LUXLUU/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1343459248&sr=8-8]Be Quiet! CM BQT E9-CM-580W PSU Straight Power: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Στο παραλιγο πλατινενιο..5 χρονια εγγυση επισης.

be quiet! Silent PSU & Cooling for your PC

@karmen καλό μεν,λίγα watt δε.

@NTG όντως φαίνονονται καλή περίπτωση τα Be Quiet,τα κοιτούσα και εγώ.

Βέβαια αν το πάρω από amazon και γίνει καμιά στραβή ποιος μπαίνει στη διαδικασία να το γυρνάει πίσω(λόγω βάρους)..αν μιλούσαμε για ssd ούτε που θα το σκεφτόμουν.

Είχα το TT 775w για 1 περίπου χρόνο κι το τροφοδοτικό έσκιζε.Τι oc έριχνα στο σύστημα,Χριστό δεν καταλάβαινε :)

δεν ξέρω αν έστησες ποτέ αυτί,αλλά από θόρυβο πως τα πήγαινε;

Τελικά την καλύτερη απάντηση-γι'αυτό που ψάχνω τουλάχιστον-μου την έδωσε ο crmaris.Θα περιμένω λίγο καιρό μέχρι να εμφανιστεί το HX650 Gold στα καταστήματα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.