Jump to content

Overclocking βοήθεια πως κάνω ;

kostas17peristeri

Recommended Posts

Καλησπέρα

Αρχικά αν είμαι σε λάθος κατηγορία ζητώ συγνώμη απλα δεν ήξερα που να ρωτήσω αν είναι πείτε μου να αλλάξω κατηγορία

Λοιπόν έχω μια μητρικη της gigabyte και έναν επεξεργάστη intel g630

Θέλω να τα πείραξω και να τα ανέβασω λίγο αλλα δε ξέρω πως με τα ρεύματα κτλ τι κάνουμε

Παρακαλω μόνο όσοι είναι σίγουροι για το θέμα για να μην παθώ ζημιά

Ευχαριστω εκ των προτέρων

δεν σου το επιτρεπει το hw..

Θες συγκεκριμενες μητρικες(ζ77,ζ68 πχ) και συγκεκριμενους επεξεργαστες (3750Κ,3770Κ πχ).,,ωστε να μπορεις να ανεβασεις τον multiplier.

Το μονο που μπορεις τωρα ειναι να κερδισεις καμμια 50αρια-100 mhz ανεβαζοντας το bclk..αλλα δεν..

με το συμπαθειο, αλλα μια και σε βλεπω να μην γνωριζεις και τοσο το αθλημα, ειναι 200% βεβαιο οτι το εχεις αναγκη? δηλ σου ψιλοκολλαει σε παιχνιδια και θες το κατιτις παραπανω σου?

Θέλω να πειραματιστω αλλα αφου λέτε πως δεν χρειάζεται το αφήνω. Μια ακόμα ερώτηση άμα βάλω καλυτερη ψυκτρα για να ρίξω τη θερμοκρασία είναι οκ ; Και αν ναι προτείνεται καμία οικονομική με κανένα 20-25

Την Asus en8600 silent 256mb

Αυτη:http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/

Και της έχω βάλει και έναν δικο μου ανεμιστήρες στη παθητική ψύξη του πάνω και στο κολωνάκι που σηκώνεται έχω ακριβώς μπροστά άλλο ανεμιστηρα που την φυσάει

Αν θέλεις να πειραματιστείς, δεν το κάνεις ποτέ στο βασικό pc που εργάζεσαι. Αν έχεις κρατημένο κανά παλιό σπίτι σου και δεν βρίσκεις χρησιμότητα, ξεζούμισέ το κυριολεκτικά(ή έστω κανενός φίλου) ή ακόμη στήσε ένα μόνος σου με μεταχειρισμένα εξαρτήματα από δω κι από κει και θα βρεις τη χαρά σου. :jester:

Σε μεταχειρισμένο πς το έχω κάνει σε pentium4 αλλα καμία σχέση με αυτο και πίστεψε με στα παλια αυτα έχω κάνει πειράματα μπόλικα :);) αλλα αυτο είναι άλλο και γι αυτο δεν θα το πειραξω

Αν δεν κάψεις/πάθεις δεν θα μάθεις όμως.

Καλά δεν είναι ανάγκη να ξεζουμίσει τον επεξεργαστή και από το τελευταίο ΜHz. Ούτε χρειάζεται να ρισκάρει τόσο πολύ τον επεξεργαστή για το τέλειο OC. Απλά όπως είπα και οι πρηγούμενοι δεν νομίζω ότι το χρειάζεται και δεν νομίζω ότι με την κάρτα γραφικών που έχει το bottleneck είναι ο επεξεργαστής ώστε να τον ανεβάσει και άλλο.

με το συμπαθειο, αλλα μια και σε βλεπω να μην γνωριζεις και τοσο το αθλημα, ειναι 200% βεβαιο οτι το εχεις αναγκη? δηλ σου ψιλοκολλαει σε παιχνιδια και θες το κατιτις παραπανω σου?

Με το συμπαθειο αλλα και συ πριν παρεις το αμαξι δεν γνωριζες για το κ@λοκιβωτιο :hehe:

Ολοι απο καπου ξεκινανε :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.