l_satsok Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 γεια σας παιδιά, αυτά είναι αυτό που λέμε άλγη, έτσι; δείτε τη φωτογραφία και επιβεβαιώστε και σεις αν είναι άλγη αυτά τα πράγματα, είναι το νερό που έβγαλα απο την υδρόψυξη. μετά πέρασα μέσα από το κύκλωμα 5-6 λίτρα απιονισμένο νερό και ξαναγέμισα με WFI με λίγο παραφλού μέσα, δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό αλλά δεν έχω χρόνο για να τα λύσω όλα τώρα. ήταν η πρώτη φορά που είδα άλγη στα 4 χρόνια, και ήταν η μοναδική που είχα βάλει μέσα σκέτο WFI, όλες τις άλλες φορές πρόσθετα και λίγο παραφλού και δεν είχα δει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Βαλε κατι προσθετο. Antialgae, silver coil για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εχω στημενη την δικια μου 1μιση χρονο τωρα με silver coil και ειναι πεντακαθαρη και δεν εχω κανει αλλαγη υγρου (θα γινει οταν ξαναστησω εντος του επομενου μηνα το μηχανημα απο την αρχη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιούλιος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 που μπορώ να βρω silver coil εδώ στην Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 που μπορώ να βρω silver coil εδώ στην Ελλάδα; πμ [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Ιούλιος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Μπορείς να πας και σε ασημοχόο. Του λες ότι θες ~2 γραμμάρια καθαρό ασήμι -1000άρι-, το έχουν σε κορδέλες και θα σου κόψει όσο χρειάζεται. Το τυλίγεις σε ένα μαρκαδόρο ή μολύβι, ανάλογα τη σωλήνα σου και είναι έτοιμο. Κάπου 3€ θα σου πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούλιος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2012 Μπορείς να πας σε ενα pet shop και να πάρεις υγρο Antialgae .2 σταγονες σε καθε αλλαγή αρκουν για να μη δεις ποτε ξανα αλγη.Ειχα να αλλάξω σχεδόν 2 χρόνια τα νερα και ουτε ίχνος αλγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Αύγουστος 4, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Ευχαριστώ παιδες για τις απαντήσεις.Ευχαριστώ πολύ και το Γιώργο (κοπρίτη) που μου έστειλε το silver coil, όλα εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Νοέμβριος 8, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Ξαναζωντανεύω το θέμα μετά από πολλούς μήνες, για πληροφόρηση. Από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 15 μήνες.15 μήνες με το ίδιο υγρό, απλό αποσταγμένο νερό όπως και πριν, με τη διαφορά ότι μέσα υπάρχουν και 2 silver coil.έτσι σήμερα άνοιξα το κουτί για να δω πως τα πάει.Πολύ ευχάριστη έκπληξη, το νερό είναι πεντακάθαρο, διαυγέστατο και χωρίς ίχνος μικροοργανισμών, σχεδόν απίστευτο!θα πάρει ακόμη πολλούς μήνες για να το αλλάξω.Το ασήμι είναι η απόλυτη λύση τελικά...σκέτο νερό χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.