Jump to content

Χαζοαμερικανάκια...! PAX AMERICANA λεμεεε...!

Samael

Recommended Posts

Zyx, "κατι" ?????

"Και εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού και Κύριος έσται επ αυτούς και εξελεύσεται ως αστραπή βολής..." (Ζαχαρίας, Θ'-13)

"... και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ (=σκοτώσω) τους καταλοίπους κατοικούντας την παραλίαν και ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας και επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησήν μου επ' αυτούς" (Ιεζεκιήλ, ΚΕ'-16)

"Ουαί οι κατοικούνταις το σχοίνισμα της θαλάσσης πάροικοι Κρητών (στους Φιλισταίους αποίκους της Κρήτης αναφέρεται, γνωστούς και ως Παλαιστίνιους) και έσται Κρήτη νομή ποιμνίων και μάνδρα προβάτων"

(Σοφονίας,Β'-56)

«Εάν δεν με υπακουσητε και εγω θελω καμει τουτο εις εσας,θελω βαλει υφυμας τρομον,μαρασμον και καυσωνα τα οποια θελουσι κατηκει την ψυχην υμων

θα σπερνεις και θα τα τρωνε οι εχθροι σου,εχθροι θα σε εξουσιαζουν.

Αν δεν με υπακουσετε, θα σας επιβαλλω επταπλασια τιμωρια για τις αμαρτιες σας,θα συντριψω τη δυναμη σας, και θα κανω τον ουρανο από πανω σας σαν σιδερο και τη γη από κατω σας σαν χαλκο, και δεν θα αποδιδει η γη γεννηματα,ακαρπα θα μενουν τα δεντρα σας.

Επταπλασιες πηγες θα φερω για τις αμαρτιες σας. Και θα στειλω εναντιον σας τα αγρια θηρια να φανε τα παιδια σας και τα ζωντανα σας. Θα φερω εναντιον σας μαχαιρα και μεσα στις πολεις, οπου θα καταφευγετε θα στελνω θανατικο με ελλειψη αρτου.Θα πεσετε στα χερια των εχθρων σας.Θα σας συντριψω.Θα τρωτε μα δεν θα χορταινετε.Εάν και παλι δεν με υπακουσετε τοτε θα πορευθω εναντιον σας με θυμο,να σας παιδευσω επταπλασια.Τις σαρκες των υιων σας θα φατε και των θυγατερων σας.

Και θα κανω να ερημωσουν οι δρομοι και οι πολεις σας και η γη των εχθρων σας θα σας καταφαει.."

Λευιτικον,ΚΣ 14 ,16,-

"και τους εχθρούς μου εκείνους, που δεν θέλουν να βασιλεύσω επάνω τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου" - Κατά Λουκάν, ΙΘ' 27

"Με φλόγα πυρός θα αποδώσεις εκδίκηση σε όλους, όσους δεν θέλουν να γνωρίζουν τον Θεό και να υπακούουν στο ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού" - Παύλος, Προς Θεσσαλονικείς, Α'89

Plz, μην εκφέρεις γνώμη όταν το μόνο, μα το μόνο, που που ουσιαστικα γνωριζεις επί του θέματος είναι πανω κατω τα ακολουθα:Αδαμ-Ευα,Αβρααμ,Μωυσης,Εξοδος,Χριστος-Σωτηρας,θαυματα,δικη,σταυρωση,ανασταση.

Το πρόβλημα είναι και πάντα ήταν αυτό το "ιερό" βιβλίο. Όλα εκεί είναι. Διαβάστε το ! :bye:

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Σωστος ο ΕΝΥΑΛΙΟΣ :T:

Οπως ειπα κ πριν,τι περιμενεις απο ενα λαο που του μαθαν οτι ειναι ο εκλεκτος του Θεου κ ο Θεος τον στηριζει ακομα κ στις γενοκτονιες...?

Η Ελληνιδα τους τα εχωσε κ μαλιστα ανευ βαζελινης..... :hehe:

ΕΝΥΑΛΙΟΣ σου λεο και παλι αναφεραισε στην παλαια διαθηκη οπου υπηρχαν αλλοι νομοι. ποιος εισαι εσυ και θα με πεις τη ξερω και τη ξες εσυ. εχετε βρει μερικες παραγραφους που ουτε ξερετε για πο λογο τα λεει και που αναφερετε και τα κοπανατε οπου σταθητε και οπου βρεθητε. το μονο που ξερεται ειναι να κατηγορητε τον χριστιανιζμο. πιστευε οπου θελεις εγω δεν σε κατηγορο. μπορεις να το κανεις και εσυ? μαλον οχι. αυτο μαθατε και αυτο κανετε.

@Chosen:

για μια ακομα φορα απεδειξες οτι δεν σε φωναζουν διαλεχτο τυχαια....

εχεις απολυτο δικιο...

@υπολοιπους

αφηστε τους θεους και τους δαιμονες ησυχους.....

αν θελετε να ανατρεχεται σε βιβλια με παραμυθακια για να βρειτε αλλοθι για τις πραξεις σας ειστε τοσο θλιβεροι οσο και οι φιλοι μας στο extremesystems...

ακους εκει "ο Κυριος μας εδωσε ελευθερια...."

ή "Ο Κυριος τους καλυπτει για την ζημια που κανουν...."

λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει....

αυτα μπορει να τα χρησιμοποιει ο Μπους και ο καθε Μπους οταν απευθυνεται στη μαζα για πεισει για το αγνο των πραξεων του και τον ιερο σκοπο της εκστρατειας του...

οπως γινονταν ανεκαθεν....

(απλα σε αλλες εποχες με αλλους ηγετες και αλλες θρησκειες...)

τα κινητρα ειναι εμφανεστατα και δεν χρειαζεται να ανατρεξει κανεις σε βιβλια και γραφες.....

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ (εδαφη παλαιοτερα) >ΛΕΦΤΑ>ΔΥΝΑΜΗ>ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΡΟΗ.....

ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.....

ειμαστε σε φορουμ που ασχολητε με το o/c και δεν εχω καμια διαθεσει. δεν με νοιαζει να φαο και μπαν ακομα και να αποχορησο. εδω δεν ειναι φορουμ για θρησκευτικα ζητηματα. πανε ανοιξε ενα φορουμ και κατηγορα οσο θελεις αυφου αυτο μονο ξερεις και ξερετε να κανετε. ο ΘΕΟΣ δεν υποστηριζει ουτε τις γενοκτονιες ουτε τπτ τετοιο. ο ΘΕΟΣ ειναι ΘΕΟΣ αγαπης. πιστευε οπου θελεις και ασε με μας να πιστευουμε οπου θελουμε. δεν σε κατηγορο. οποτε ας σταματησεις τις κατηγοριες και ας ανοιξεις λιγο το μυαλο σου

κοπριτη εισαι ακυρος. ο ΘΕΟΣ μας εδωσε την ελευθερια απο αγαπη. και μας αφησε τον καθενα μας να διαλεξει πως θα εκμεταλευτει το ταλαντο του. τωρα καποια μερα θα κριθουν ολοι δια αυτην την καταπατησει τις ελευθεριας. δεν ειναι ο ΘΕΟΣ υπερ τον πολεμον. η υπερ τον εβραιον η τον ελληνον.

@Zyx

φιλε μου νομιζω πως λεμε το ιδιο πραγμα....

το οτι εγω μπορει να μην πιστευω στον ιδιο θεο με εσενα δεν εχει καμια σχεση...

απλα λεω οτι η θρησκειες γενικοτερα αποτελουσαν παντα ενα προσχημα... εδιναν ενα αλλοθι και λειτουργουσαν σαν το απολυτο εργαλειο στα χερια ενος ηγετη που ηθελε τη στηριξη του λαου...

ο ιδιος ο ανθρωπος εκμεταλλευεται την αδυναμια του συνανθρωπου του και καμουφλαρει τις πραγματικες του προθεσεις με τον μανδυα της εκαστοτε θρησκειας....

δεν εχω προθεση να θιξω κανεναν προσωπικα αλλα και ουτε τα θρησκευτικα του πιστευω...

πολυ απλα ομως δεν μπορει ο πολεμος στο Ιρακ και η ηττα του Παοκ στο πρωταθλημα

(Κατα Αναστασιαδη Παρ8 εδ,3)

να ειναι και τα δυο "θελημα θεου"....

εαν αυτο θελουν να νομιζουν καποιοι για να κοιμουνται ησυχα το βραδυ ή για να δικαιολογησουν τον θανατο του παιδιου τους στον πολεμο ειναι δικο τους προβλημα.....

αλλο πραγμα αυτο και αλλο τα πραγματικα αιτια....

και εγω να με συνχωρης για το ¨ακυρο¨" ενταξη ο καθενας εχει τις αντιληψεις του και τα πιστευο του. δεν θελω να πεισο κανεναν για τπτ αλλα δεν κατηγορο και κανεναν. αλλα σε πολλα φορουμ οι παρχουν οι γνωστη αγνωστη που κανουν αυτο το πραγμα που κανει και ο ΕΝΥΑΛΙΟΣ ας κανει οτι θελει ας πιστευη οπου θελει. εδω ομως δεν ειναι τετοιο φορουμ. ας σεβαστη καποια πραγματα. να μην κατηγορη. γιατι δεν γνωριζει κιολας. το να διαβασεις την βιβλο δεν λεει τπτ. αφου εξαρχης την διαβαζεις αρνητικα. και εγω εαν διαβασο ενα βιβλιο με αρνητικη διαθεσει θα δω αυτα που με συμφαιρουνε. ειμαστε εντελος οφ τοπικ. και ελπιζο να σταματησει λιαν συντομος

Μια κατάσταση-άποψη-ιδέα μπορείς να την δεις από πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους οπτικές. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον Chosen και με τον Κοπρίτη. Οι τύποι που έχουν στο avatar και στην sig τον ακατανόμαστο σίγουρα φορούν παροπίδες και σίγουρα σας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τα ίδια είχα περάσει στο πρώην asusboards σε μια ανάλογη συζήτηση όπου δε βγήκε άκρη (έφταιγα.. ήμουν άκρως επιθετικός σε κόσμο που δεν έφταιγε).

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

απλα λεω οτι η θρησκειες γενικοτερα αποτελουσαν παντα ενα προσχημα... εδιναν ενα αλλοθι και λειτουργουσαν σαν το απολυτο εργαλειο στα χερια ενος ηγετη που ηθελε τη στηριξη του λαου..

Αυτό ακριβώς. ’λλωστε οι σταυροφορίες με πρόσχημα την θρησκεία έγιναν.. και πιο πριν και πιο μετά υπάρχουν πολλά παρόμοια "παραδείγματα". Με πρόσχημα την θρησκεία - οποιαδήποτε θρησκεία - έχει σφαχτεί εκατομμύρια κόσμος ανά τους αιώνες. Κι όχι δε φταίει η κάθε θρησκεία, φταίει αυτός που ερμηνεύει την θρησκεία με τον τρόπο που θέλει και έχει και την δύναμη να πείσει και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ναι μου την δίνει ο Bush κι αυτοί που θα ξαναψηφίσουν να βγει ο ίδιος "σωτήρας των λαών", αλλά μήπως ξέρουν; Μήπως όντως δε βλέπουν αυτά που πρέπει ή βλέπουν αυτά που τους συμφέρουν; Ή μήπως υπάρχει περίπτωση ο επόμενος πρόεδρος να μη κάνει τα ίδια;

zyx, προτείνω μαζί με το ιεροκήρυγμα δώρο και 2 μνήμες :T:

Που ξέρεις; Μπορεί να καταφέρεις να προσηλυτίσεις κόσμο!

:rolleyes:

(Φυσικά καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις και γιατί ο Θεός της "αγάπης" εκφράζει αυτήν του την αγάπη καίγοντας (Σόδομα), πνίγοντας (κατακλυσμός), δολοφονώντας (Έξοδος), απειλώντας (πληγές),κλπ κλπ κλπ)

Hebrew best race ever !! :D

Αρχική απάντηση από ΕΝΥΑΛΙΟΣ [Σήμερα, στις 00:37]

zyx, προτείνω μαζί με το ιεροκήρυγμα δώρο και 2 μνήμες :T:

Που ξέρεις; Μπορεί να καταφέρεις να προσηλυτίσεις κόσμο!

:rolleyes:

(Φυσικά καλό θα ήταν να μας εξηγήσεις και γιατί ο Θεός της "αγάπης" εκφράζει αυτήν του την αγάπη καίγοντας (Σόδομα), πνίγοντας (κατακλυσμός), δολοφονώντας (Έξοδος), απειλώντας (πληγές),κλπ κλπ κλπ)

Hebrew best race ever !! :D

βρε καλως την να την περδικα.....

ρε Ενυαλιε ειπαμε να το ληξουμε το θεμα....

απο'κει που ξεκινησαμε κραζωντας τα 3-4 αμερικανακια για το στενομυαλο και αναχρονιστικο τροπο σκεψης τους παμε να καταντησουμε μια απο τα ιδια....

γιατι ριχνεις λαδι στην φωτια....

και γιατι τα πρωτα σου ποστς στο φορουμ αφορουν αυτο το θεμα......

επετρεψε μου να ειμαι επιφυλακτικος μιας και κατι τετοια συνηθως δεν συμβαινουν τυχαια....

Αρχική απάντηση από kallileo

Μην λετε τους εβραιους "λαο" και δεν εχουν σχεση με κανενα αλλο λαο της γης...........

Εβραιος ειναι αρρωστια.

Σαμοηλ σου συνιστω να δεις το Hell Boy για να δεις τι σημαινει Samael.

μηπως του ταιριαζει καλυτερα το problem child των ac/dc????:p :P :p

Κατ αρχας να πω οτι το θεμα με τους Εβραιους δεν ηθελα να παρει τετοια διασταση...

zyx εφ οσον οι θρησκευτικες σου πεποιθησεις ειναι τετοιες οφειλες πιστευω να το ξεκαθαρισεις απ την αρχη για να μην φτασουμε σε "προσωποικες" επιθεσεις....

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ

Ουτος ή αλλος το θεμα εδω ειναι ο Αμερικανικος τροπος σκεψης ;)

Αν θελετε ας ανοιξει καποιος ενα αλλο thread να αναλυσουμε τον τροπο σκεψης Εβραιων-Χριστιανων-Μουσουλμανων :)

@Zyx

οι θρησκειες γενικοτερα αποτελουσαν παντα ενα προσχημα... εδιναν ενα αλλοθι και λειτουργουσαν σαν το απολυτο εργαλειο στα χερια ενος ηγετη που ηθελε τη στηριξη του λαου...

ο ιδιος ο ανθρωπος εκμεταλλευεται την αδυναμια του συνανθρωπου του και καμουφλαρει τις πραγματικες του προθεσεις με τον μανδυα της εκαστοτε θρησκειας....

πολυ απλα ομως δεν μπορει ο πολεμος στο Ιρακ και η ηττα του Παοκ στο πρωταθλημα

(Κατα Αναστασιαδη Παρ8 εδ,3)

να ειναι και τα δυο "θελημα θεου"....

εαν αυτο θελουν να νομιζουν καποιοι για να κοιμουνται ησυχα το βραδυ ή για να δικαιολογησουν τον θανατο του παιδιου τους στον πολεμο ειναι δικο τους προβλημα.....

αλλο πραγμα αυτο και αλλο τα πραγματικα αιτια....

Χαιρομαι οταν βλεπω ανθρωπους με ανοιχτα μυαλα που ξεφεγουν απο τα τετριμενα των θρησκιων κ των ηγετων αυτων....

Συμφωνω 1000% μαζι σου φιλε μου :T:

DJD καλως ηρθες στην καθημερινοτητα :D

Eλπιζω η δικια μας συζητηση στο xtreme να βγει καπου(αν κ αμφηβαλω με ατομα σαν τον shrae....)

Αρχική απάντηση από kallileo

Μην λετε τους εβραιους "λαο" και δεν εχουν σχεση με κανενα αλλο λαο της γης...........

Εβραιος ειναι αρρωστια.

Σαμοηλ σου συνιστω να δεις το Hell Boy για να δεις τι σημαινει Samael.

Σαμαελ ειναι στα Ελληνικα βρε :p

Δεν εχω δει το εργο αλλα ακουσα τα χειροτερα....

Τι ερμηνεια δινετε εκει δλδ??

βρε καλως την να την περδικα.....

ρε Ενυαλιε ειπαμε να το ληξουμε το θεμα....

και γιατι τα πρωτα σου ποστς στο φορουμ αφορουν αυτο το θεμα......

επετρεψε μου να ειμαι επιφυλακτικος μιας και κατι τετοια συνηθως δεν συμβαινουν τυχαια....

Οντως γιατι ετσι Ενυαλε ?!!?

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

μηπως του ταιριαζει καλυτερα το problem child των ac/dc????:p :P :p

Μπαααα αυτο ειναι trade mark του Ζαρρα :hehe:

Αρχική απάντηση από zyx

ΕΝΥΑΛΙΟΣ σου λεο και παλι αναφεραισε στην παλαια διαθηκη οπου υπηρχαν αλλοι νομοι. ποιος εισαι εσυ και θα με πεις τη ξερω και τη ξες εσυ. εχετε βρει μερικες παραγραφους που ουτε ξερετε για πο λογο τα λεει και που αναφερετε και τα κοπανατε οπου σταθητε και οπου βρεθητε. το μονο που ξερεται ειναι να κατηγορητε τον χριστιανιζμο. πιστευε οπου θελεις εγω δεν σε κατηγορο. μπορεις να το κανεις και εσυ? μαλον οχι. αυτο μαθατε και αυτο κανετε.

O ΕΝΥΑΛΙΟΣ απλά ανέφερε κάποια, σχετικά με το θέμα, αποσπάσματα. Φυσικά και τα χωρία είναι απο την παλαιά διαθήκη αφού εκεί είναι το θέμα. Δε σχολίασε τίποτα ούτε είπε σε κάποιον τι να πιστεύει. Και επειδή δε διαφωνώ με το post του, το "αυτο μαθατε και αυτο κανετε" θεωρώ πως με προσβάλει. Αν πιστεύεις πως ο ΕΝΥΑΛΙΟΣ (και ο καθένας μας) παρερμηνεύει αυτά τα γραφώμενα, τότε ούτε που να φανταστούμε τι σημαίνουν για αυτούς που τα εκμεταλεύονται για να επιβληθούν σε λαούς και να κάνουν πολέμους.

Φιλικά πάντα παιδιά...

Όπως ανάφερε και ο ΕΝΥΑΛΙΟΣ, το πρόβλημα πράγματι είναι οι περιορισμένες γνώσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας. Οι περισότεροι έχουμε μείνει με τα ελάχιστα (ποσοτικά αλλά και στην ουσία) που μας έμαθαν στο σχολείο και με ότι αποκομίσαμε από μερικές γλυκανάλατες ταινίες με πομπώδης διαλόγους. Σκεφτείτε πως θα είμασταν τώρα αν, εδώ και 1000άδες χρόνια, οι λαοί ήταν αρκετά ψαγμένοι για να μην παρασύρονται σαν πρόβατα από τους εκμεταλευτές τους. Και μη νομίζετε πως η κατάσταση παγκοσμίως είναι σήμερα καλύτερη..... Γι αυτό να στρώσουμε όλοι κ€λ° να μελετήσουμε και να ψαχτούμε, μπας και δουν ασπρη μέρα οι επόμενες γενιές.

Vag, δίκιο έχεις... :) ούτε εγώ το περίμενα να δω τέτοιες αναφορές εδώ... πόσο μάλλον να postάρω κι εγώ γι αυτά...

και για να επιστρέψω το θέμα 'back on track', όταν κάποιος/οι με ταμπέλα του Bush για υπογραφή, που τον υποστηρίζουν με πάθος, δείχνουν πως ξέρουν που στέκεται, τι πρεσβέυει και συμφωνούν με αυτά, στην απλή ερώτηση "γιατί είναι καλός για πρόεδρος", λένε "Because he will win the war on terror"......... τότε....... :wall:

Πως να εξηγήσεις τώρα σε αυτούς ότι τρομοκρατία, όπως την εννοούν αυτοί, δεν υπήρχε, αλλά η πολιτική των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια την δημιούργησε από το μηδέν; Και πως να τους εξηγήσεις ότι αυτό το έκανε για να φορέσει παρωπίδες σε αυτούς αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο; ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να τους πας όλους πίσω στη 1η δημοτικού.

Αλλά εμάς τι μας νοιάζει ποιος θα είναι ο νέος τους πρόεδρος; Οι πρόεδροί τους έρχονται, κάνουν το κομάτι τους και φεύγουν. ’λλοι παίρνουν τις αποφάσεις και αυτοί είναι πιο μόνιμοι... Έτσι και βρεθεί -κατά λάθος- κάποιος στην εξουσία να τους πάει κόντρα, υπάρχουν τρόποι να "τακτοποιηθεί" το ζήτημα.

εγω συμφωνω με τον ενυαλιο. Τοσα χρονια πιστευα σε θεους κτλ και τι καταλαβα? Αποφασισα να πιστευω μονο στον ανθρωπο και στις αρετες και βρηκα την υγεια μου που λενε. Και ξερετε κατι? Σημασια εχει το πως φερεσαι οχι το που πιστευεις.

θυμαμαι που ρωτησα την καθηγητρια θρησκευτικων αν ο θεος μπορει να φτιαξει μια πετρα που να μη μπορει να τη σηκωσει και επειδη δεν ηξερε τι να απαντησει ελεγε οτι η ανθρωπινη λογικη ειναι γελοια και τετοιες μπουρδες!

Για να αναφερθω και στον Μπους που δηθεν πιστευει ενα εχω να πω. Αν υπαρχει θεος (που δε νομιζω!) ελπιζω να πας στον παραδεισο. Στην κολαση θα πανε ολα τα μοντελα,ηθοποιοι,παρουσιαστριες και πορνες και δε σου αξιζει να καλοπερνας και εκει....

Αρχική απάντηση από Οδυσσέας

Έτσι και βρεθεί -κατά λάθος- κάποιος στην εξουσία να τους πάει κόντρα, υπάρχουν τρόποι να "τακτοποιηθεί" το ζήτημα.

Eτσι ακριβως...αλλα δε προκειτε να τυχει γιατι θα φροντισουν για το αντιθετο...

Samael και οι αλλοι που μπηκατε στον κοπο να μιλησετε σε αυτα τα υπαν8ρωπα υποκειμενα...

Χανετε το χρονο σας.... αυτοι δεν παιρνουν απο λογια.... το γιατι το καταλαβαινεται και οι ιδιοι γιαυτο δε θα επεκταθω στο θεμα....

συμφωνω με ολα οσα ειπωθηκαν πιο πανω απο ολους σας, απλως εχω να συμπληρωσω

οτι η καλυτερη λυση δεν ειναι η κουβεντα....αλλα ο αργος εξεφτελυστικος θανατος του παγκοσμιου καρκινωματος που ονομαζεται usa.

Και αυτο εχει ηδη αρχισει να διαφαινεται,

η οικονομια τους βαδιζει προς διαλυση τα τελευταια 5 χρονια, οι εισαγωγες της εχουν αυξηθει κατα κορον ενω αντι8ετα οι εξαγωγες της πανε κατα :devil:

Το δολαριο φαινεται να τα βρισκει σκουρα εναντι στο ευρω.

Η ανεργια και η εγκληματικοτητα τους εχουν ανεβει στα υψη, αν δεν κανω λαθος οι θανατοι απο πυροβολα οπλα ειναι σχεδον 2πλασιοι απο οτι σε ολες τις υπολοιπες χωρες του κοσμου (εξερουμενων αυτων που βρισκονται σε εμπολεμη κατασταση).

Το ποσοστο που συμμετεχει στις εκλογες δεν ξεπερνα το.... 20-25% του συνολικου της πλυθησμου....στην ουσια ψηφιζουν μονο οσοι "τρωνε" απο τα 2 κομματα που στην ουσια ειναι 1 κομμα.

Αλλο ενα δειγμα καταρευσης ειναι η εσωτερικη τρομοκρατια που αντιμετωπιζει απο ακροδεξια στοιχεια, πραγμα το οποιο συστηματικα προσπαθει να υποβαθμισει (θυμιζω την περιπτωση πριν μερικα χρονια της εκρηξης φορτηγου εξω απο τα κεντρικα γραφεια της IRS, οπως επισης την 1η αποπειρα στους διδυμους πυργους και τελος την εισβολη του FBI σε ραντζο ...που υποθαλπτε μουσουλμανους τρομοκρατες...)σε ολες τις περιπτωσεις κατηγορηθηκε αμεσα ο αραβικος κοσμος, για να βγουνε μετα απο μερικα χρονια και να αναγνωρισουν την υπαρξη & την δραση ακροδεξιων ομαδων.

Να θυμισω ακομα εκτος απο το βιετναμ, την εισβολη στην Σομαλια οπου κατεληξε σε παταγωδη αποτυχια, καθως και τις περιπτωσεις του Νοριεγκα στη Νικαραγουα το 197x και την αμεριστη βοηθεια απο CIA & FBI στα πραξηκοπηματα της Χιλης και της Αργεντινης το 196x-197x... Μαλιστα στις 3 τελευταιες περιπτωσεις η Αμερικη ηταν εκεινη που σκοτωσε/συννελαβε τους αρχηγους πραξηκοποιματειες μερικους μηνες αργοτερα!!!

Αυτη τη στιγμη που ολη η παγκοσμια κοινοτητα ειναι στραμμενη στην Ολυμπιαδα, στο Ιρακ γινεται χαμος, τα ΜΜΕ ομως σιωπουν, ειναι τυχαιο? Νομιζω πως οχι...

Μη ξεχναμε οτι το κρατος αυτο συσταθηκε απο τα αποβρασματα και τα κατακαθια της Ισπανιας και Πορτογαλιας ((α ρε κολομβε τι ηθελες να πας κατα κει...)), η νοοτροπια τους ειναι η ιδια, αυτο που αλλαζει ειναι τα προσωπα και οι χρονολογιες.

Το θεμα ομως αυτη τη στιγμη ειναι οτι το κρατος αυτο φαινεται να καταρεει....το ξερουν και οι ιδιοι φανταζομαι... Οι μονοι που μαλλον ακομα δεν εχουν παρει χαμπαρι τπτ ειναι οι αμερικανοι πολιτες... Η προπαγανδα και ο υπνωτισμος εδω και 10αετιες τους εχουν κανει να φοβουνται ακομα και τα ιδια τους τα παιδια... ποσο μαλλον τον εξω απο αυτους, κοσμο...

Ουφ... σταματαω γιατι ειπα οτι δεν θα επεκταθω παρακατω αν και θα το ηθελα πολυ...

Καλα κανατε και τους απαντησατε

WORLD :shutup::whip: USA

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έπιασε με τα θρησκευτικά ...:OT:

Το θέμα είναι να διασκεδάζουμε , να μορφωνόμαστε (καλό Σαμαελ) και να παίρνουμε και λίγη ευχαρίστηση με το να τους τα χώνουμε . Σαφώς και δεν θ'αλλάξει τίποτα , και ο άλλος που θα βγεί κανένας χειρότερος θάναι . Οσο γι'αυτά τα αθώα θύματα , κάτι μπορεί να τους μείνει , δεν ξέρεις ποτέ ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.