Jump to content

Χαζοαμερικανάκια...! PAX AMERICANA λεμεεε...!

Samael

Recommended Posts

Παραστατικοτατος ο Γιαννης!Ευγε ευγε!

Δεν υπαρχουν καλες κ κακες ρατσες,απλα ειναι πως θα "εκπαιδευτεις" απο μικρος.Η παιδεια ειναι το Α κ το Ω σε ενα εθνος,κ απο τη στιγμη που οι Αλβανοι πχ ειναι 80% αγραμματοι και αλλοι ποσοι που μεγαλωσαν χωρις αρχες τι περιμενες?Να σεβονται κ να εκτιμαν?

Οι Εβραιοι δε,εχουν μαθει απο μικροι οτι ειναι ο "εκλεκτως λαος το Θεου".Δε χρειαζετε να πω τπτ αλλο γιατι καταλαβατε κιολας τα υπολοιπα...

Κ για να παμε κ στο θεμα μας παλι

Τους εστηλα για τσιχλες

:hehe::rofl::hehe:

Προσπαθοντας να επικοινωνησω με το στοκο Pt I

Προσπαθοντας να επικοινωνησω με το στοκο Pt II

:wall::whip::wall:

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό στην όλη ιστορία περί αλβανών. Ποιοι νομίζετε έχουν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες; Μήπως δεν αδιάσανε οι φυλακές; Από την στιγμή που έπαψε να υπάρχει κράτος, αστυνομία, έγινε το μπραφ. Για φανταστείτε να αδειάσουν όλες οι φυλακές της Ελλάδας.

Έχουν έρθει φυσικά και οικογένειες που δεν έχουν προκκαλέσει το παραμικρό.

Α ρε Ελληνιδα τους τα εχωσες στεγνα lol....

Διαβαζοντας το thread καταλαβα ενα πραγμα. Ποσο δικιο εχω σε αυτο που γράφω στην υπογραφή μου και οτι τελικα οι Αμερικάνοι ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ βλάκες.

Samael χωσε και αλλα....και αναφερσου και στα βασανιστηρια των Αμερικάνων στις φυλάκες(αν δεν το εχεις κανει ήδη).Εξπρες του μεσονυχτιου το κανανε τα μ**°°πανα.

Εγω παντως ειχα πετυχει μια εκπομπη του CBS στο ΑΝΤ1 που εδειχνε κατι αμερικανακια μεσα σε τεθωρακισμενο να σκοτωνουν μεσα απο μια οθονη με υπερηθρες κατι Ιρακινους και υστερα να πανηγυριζουν!!!Και αυτα τα εδειχνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ουτε καν με πιξελιασμενη οθόνη.

Στοχευαν μεσα απο την οθονη (ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) και με ενα κουμπακι μπαμ!! Ρε παιδια σοκαριστηκα με το ποσο ευκολα προβαλουν τετοια πραγματα και μετα καθόμαστε και κανουμε και συζητησει με τα @@.

Πειτε τους : When we were building Parthenon you were eating bananas up in the trees!!!λολ

Αντε γερα....

Μια ερώτηση που πρέπει να γίνει στο φορουμ (xtremesystems) για το εν λόγω θέμα είναι πόσοι από αυτούς πιστεύουν πως οι πολιτικοι δεν κοιτανε την τσέπη τους και μόνο αυτή.Αν θέλει κάποιος από εσας ας κάνει την ερώτηση αυτή. Οσο για τυς εβραίους το έχω ακούσει και εγώ πως πολλοί εβραίοι δεν ήταν στην δουλέια τους εκείνη την ημέρα. Πάντως μην γενικοποιείται τους "εβραίους". Δεν λέω πως δεν έχετε δίκιο αλλά όπως σε όλους τους λαούς υπάρχουν καλοί και κακοί το ίδιο πιστευώ πως ισχύει και με αυτούς. Και μια παρατήρηση μην μπερδευεται των Θεο με τους "ανθρώπους του Θεου"(αρκετοι ιερεις των εκκλησειών) όπως οι αμερικάνοι τον Θεο με τον πολεμο. Αν και σκέφτομαι να μπώ κι εγώ στο φορουμ τους , το σκέφτομαι λόγω μειωμένω γνώσεω στα αγγλικα μου.

Σας έχω όλους εδώ όλους για αρκετά έξουπνους ώστε να καταλάβετε ότι δε θα καταφέρετε απολύτως τίποτα με αυτούς. Αυτοί για μας είναι ηλίθιοι και μεις γι' αυτούς είμαστε το λιγότερο κουμούνια(προφανώς δε με έχουν γνωρίσει)

Και γω προτιμώ το γύφτος. Στην τελική αν κάποιος με πει γύφτο θα μπορέσω να του πω το

κ@υ## μου γλύφτο.

Αν με πει κουμούνι δε θα έχω κανένα στοιχάκι πρόχειρο :(

xaxaxa....Ψηφιστε μας για ευρωβουλευτες....Μα ρε παιδια εσεις θελετε μα καταργηθει η Ευρωπαικη Ενωση...:p

τι μου ειπαν σημερα..

Τι κοινο λεει εχει ενας Αλβανος με ενα Εθελοντη για Ο.Α

Και οι δυο δουλευουν για τα ολυμπιακα εργα

Τι διαφορα εχουν??

Τον Αλβανο τον πληρωνεις!

Πως λεγετε στα γιαπωνεζικα ο εθελοντης??

ΤοΘυμα!!!!

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 14:48]

Σας έχω όλους εδώ όλους για αρκετά έξουπνους ώστε να καταλάβετε ότι δε θα καταφέρετε απολύτως τίποτα με αυτούς. Αυτοί για μας είναι ηλίθιοι και μεις γι' αυτούς είμαστε το λιγότερο κουμούνια(προφανώς δε με έχουν γνωρίσει)

Σαφώς και δεν θα καταφέρουμε τίποτα με αυτούς ... αλλά και λίγη διασκέδαση δεν βλάπτει βρε παιδί μου !

"Και ο Κύριος μου είπε: σε τοποθετώ πάνω από τα έθνη και τις βασιλείες, για να ξεριζώνεις, να κατασκάπτεις, να καταστρέφεις" (Ιερεμίας Α' 9-10)

Καταλάβατε, κύριοι και δεσποινίδες ;;

Υπάρχει και προστάτης που τους καλύπτει για τη ζημιά που κάνουνε. Το είπε, βλέπετε, ο "Κυριος" ! Και άντε τώρα εσύ βρες το δίκιο σου με αυτόν τον "Κύριο" ....

for more info check :

www.dap.ntua.gr -> Forum -> Περί ανέμων και υδάτων -> Ιουδαϊκός Φιλελληνισμός

Δηλαδή ρε παλικαρια το αφήνετε το θεμα τώρα που ερχομαι κι εγώ

Μα σκοπός νόμίζω δεν είναι να τους κάνουμε να αλλάξουν αυτοί γνώμη αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις και να βρεθεί η καλύτερη λύση ή η αλήθεια στο θέμα (η ποιά μουαχαχαχαχαχαχαχ η αλήθεια χαχαχαχαχαχαχαχαχα πνευματώδες νομίζω θα γελάω με αυτό καμιά εβδομάδα ):rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από ΕΝΥΑΛΙΟΣ

"Και ο Κύριος μου είπε: σε τοποθετώ πάνω από τα έθνη και τις βασιλείες, για να ξεριζώνεις, να κατασκάπτεις, να καταστρέφεις" (Ιερεμίας Α' 9-10)

Καταλάβατε, κύριοι και δεσποινίδες ;;

Υπάρχει και προστάτης που τους καλύπτει για τη ζημιά που κάνουνε. Το είπε, βλέπετε, ο "Κυριος" ! Και άντε τώρα εσύ βρες το δίκιο σου με αυτόν τον "Κύριο" ....

for more info check :

www.dap.ntua.gr -> Forum -> Περί ανέμων και υδάτων -> Ιουδαϊκός Φιλελληνισμός

διαβασες τωρα κατι και το πεταξες. γνωριζεις γιατι το ειπε. τι εχει γινει? εχουν γραφτη ολοκληρα βιβλια και εσυ εβγαλες νοημα με μια προταση? τι να πω

και αλλοι εχουν βγαλη ολοκληρα βιβλια με μια προταση.

την οποία δέχονται οι ευραίοι (δεν δέχονται την καινη διαθηκη όπως δεν δέχονται και τον χριστό ως μεσία αλλά αντίθετα πιστεύουν πως ο Μεσσίας θα τους δώσει την γή που θέλουν για πατρίδα και θα τους βοηθήσει να εξαπλωσουν την ιδεολογία τους και όχι την θρησκεία ) σε αντίθεση με τους χριστιανούς που δέχονται την παλία και την καινη διαθήκη

Αρχική απάντηση από LL_NEO

βασικά εσύ νομίζεις ότι τους βουλώνεις. Αν ρωτήσεις αυτούς θα σου πουν ότι σε ταπώνουν στις 7 σελίδες του τόπικ για πλάκα. Έτσι δεν γίνεται πάντα;

Aφου αλλαζουν θεμα καθε 3 ποστ ρε συ....τι να μας πουν....?Σε 1-2 σελιδες ακομα θα εχει εξαντληθει το θεμα ετσι κ αλλιως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.