Samael Αύγουστος 7, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell :toomuchne εντάξη τελικά είπε ότι τα παίρνουν τσάμπα Ρε δε μπορεις να φανταστεις τι κραξιμο θα ετρωγε αν τα αγοραζε κιολας.....! Γιαννη απλα το πηρα προσωπικα πλεον το θεμα...δε ξερω γιατι αλλα με μαλλον επιδη με βιδωσαν ασχημα με τις @@ που λεγανε.... Οσο για τους εβραιους.....ασε,ειπα σε μια φαση να τους το πεταξω(καπου εκει που λεγαν οτι απειληται το αμερικα απο τον Σανταμ,ενω στην ουσια μονο το Ισραηλ απειλουταν)αλλα αντε να τους εξηγησεις μετα οτι δεν εισαι ρατσιστης,δεν εισαι χιτλερικος αλλα εισαι ρεαλιστης... Εδω αδυνατουν να καταλαβουν απλα πραγματα κια ρε συ.... Οτι μπορω κανω ρε φιλε ForwardS (θα τους περιποιηθω μετα την βραδινη μου εξoδο,ωρα για clubbing...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 7, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από zyx δεν τους ρωτας που ηταν τοσοι χιλιαδες υπαληλοι και δεν ηταν στο κτιριο? ειχαν διακοπες μιας ημερας? Mιας κ το ειπες,το εχω ακουσει κ γω αυτο(οτι κ καλα λοιπανε παραπολλοι Εβραιοι)Εχεις κανενα λινκ να τους ριξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Mιας κ το ειπες,το εχω ακουσει κ γω αυτο(οτι κ καλα λοιπανε παραπολλοι Εβραιοι)Εχεις κανενα λινκ να τους ριξω? Οχι πολλοι, ΟΛΟΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 7, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Ρε δε μπορεις να φανταστεις τι κραξιμο θα ετρωγε αν τα αγοραζε κιολας.....! Γιαννη απλα το πηρα προσωπικα πλεον το θεμα...δε ξερω γιατι αλλα με μαλλον επιδη με βιδωσαν ασχημα με τις @@ που λεγανε.... Οσο για τους εβραιους.....ασε,ειπα σε μια φαση να τους το πεταξω(καπου εκει που λεγαν οτι απειληται το αμερικα απο τον Σανταμ,ενω στην ουσια μονο το Ισραηλ απειλουταν)αλλα αντε να τους εξηγησεις μετα οτι δεν εισαι ρατσιστης,δεν εισαι χιτλερικος αλλα εισαι ρεαλιστης... Εδω αδυνατουν να καταλαβουν απλα πραγματα κια ρε συ.... Οτι μπορω κανω ρε φιλε ForwardS (θα τους περιποιηθω μετα την βραδινη μου εξoδο,ωρα για clubbing...!) Αλα φιλε μου οι εβραιοι επειδη ποτε δεν ειχαν δικη τους γη το μονο που ξερουν να κανουν καλα απο τους προπατορες(βλεπε δολοπλοκιες Αβρααμ) τους ειναι το εμποριο οποτε και η οικονομια...τι να λεμε και για αυτους απλα απομοιζουν την κοινωνια που βρισκονται και ζουν οι ιδιοι..Ρε το τραγικο ειναι οτι σημερα θεωρουν πατριδα του την παλαιστηνη με το ετσι θελω(και καλα μου την εδωσε ο Θεος!!!!!!!!) και πλακονονται με τους αλλους οι οποιοι φυσικα τα εχουν δει ολα για αυτο ζωνονται με εκρηκτικα.. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!φαντασου εκει που μενεις πχ Χαλανδρι να ερθει ο εβραιος και να πει..Α η Αγια Παρασκευη δικια μου επειδη την εδωσε ο Θεος στον Αβρααμ!ΚΑΙ ΓΑΜΩ... η λακαμια οτι οπως διαβζω ολοι ελοιπαν τον Σεπτεμβρη...ΤΥΧΑΙΟ ΕΤΣΙ!?? οσο για τον Αμερικανο..οι μισοι δεν ψηφιζουν καν!οι πιο πολλοι ειναι βλαχοι και ξερουν μονο να φτυνουν ταμπακο και να βλεπουν TV,ε υπαρχουν και μερικοι στο xtremesystems που ειναι μαλακακοι εθνικιστες...ΑΠΛΑ ΜΑΜΗΣΕ τους που ειπε καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 8, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Mιας κ το ειπες,το εχω ακουσει κ γω αυτο(οτι κ καλα λοιπανε παραπολλοι Εβραιοι)Εχεις κανενα λινκ να τους ριξω? δεν εχω φιλε μου δυστιχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 8, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 πάντως διαβάζοντας όλα αυτά, αναρωτιέμαι αν ζούσα και γω στην Αμερική αν θα είχα τις ίδια αντίληψη για τα πράγματα, δε ξέρω αλλά μου φαίνονται όλα αυτά που διαβάζω εντελώς φυσιολογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Αύγουστος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 O chunkylover77 μου έχει κάτσει στο λαιμό.Αλλά τον έχω ξεσκίσει τον Πο#$τη.Πάμε τους έχουμε χαλαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 8, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Αλα φιλε μου οι εβραιοι επειδη ποτε δεν ειχαν δικη τους γη το μονο που ξερουν να κανουν καλα απο τους προπατορες(βλεπε δολοπλοκιες Αβρααμ) τους ειναι το εμποριο οποτε και η οικονομια...τι να λεμε και για αυτους απλα απομοιζουν την κοινωνια που βρισκονται και ζουν οι ιδιοι..Ρε το τραγικο ειναι οτι σημερα θεωρουν πατριδα του την παλαιστηνη με το ετσι θελω(και καλα μου την εδωσε ο Θεος!!!!!!!!) και πλακονονται με τους αλλους οι οποιοι φυσικα τα εχουν δει ολα για αυτο ζωνονται με εκρηκτικα..ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!φαντασου εκει που μενεις πχ Χαλανδρι να ερθει ο εβραιος και να πει..Α η Αγια Παρασκευη δικια μου επειδη την εδωσε ο Θεος στον Αβρααμ!ΚΑΙ ΓΑΜΩ...η λακαμια οτι οπως διαβζω ολοι ελοιπαν τον Σεπτεμβρη...ΤΥΧΑΙΟ ΕΤΣΙ!??οσο για τον Αμερικανο..οι μισοι δεν ψηφιζουν καν!οι πιο πολλοι ειναι βλαχοι και ξερουν μονο να φτυνουν ταμπακο και να βλεπουν TV,ε υπαρχουν και μερικοι στο xtremesystems που ειναι μαλακακοι εθνικιστες...ΑΠΛΑ ΜΑΜΗΣΕ τους που ειπε καποιος :worship: :worship: :worship: Καλα τους τα λες "Σαμουηλ"!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 8, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Βλεπω κατι εδω μεσα και δεν μου αρεσε καθολου, γιατι πρεπει να γενικευετε ετσι τους λαους με χαρακτηρισμους "αμερικανακια" και "ολοι οι αμερικανοι" κλπ; Με συγχωρειτε αλλα πεφτετε στο ιδιο επιπεδο με εκεινους τους 4-5 τυπαδες του xtreme οταν λενε για "ολους τους μουσουλμανους" και "ολους τους ευρωπαιους".Το βισκω τουλαχιστον παιδαριωδες και γεματο προφανης ασχετοσυνη, οταν ανθρωποι συμπεριφεροντε με στυλακι "εμεις ειμαστε οι καλοι και ολοι οι αλβανοι/αμερικανοι/μουσουλμανοι ειναι μαλακες και κομπλεξικοι και θελουν το κακο μας", ειτε αυτο βγαινει απο το στομα Ελληνα, ειτε απο το στομα Αμερικανου. Αν στην ηλικια που ειστε δεν εχετε μαθει ακομα οτι υπαρχουν καλοι ανθρωποι και κακοι ανθρωποι σε ολους τους λαους και οχι καλοι Ελληνες και κακοι Αμερικανοι/Αλβανοι, τοτε φοβαμαι πως δεν ειναι μονο ο αμερικανικος λαος "κατευθυνομενος"...Samael, εχεις ωραιο τροπο γραφης και ακομα πιο ωραια επιχειρηματολογια, αλλα οταν "τσουβαλοποιεις" με τον τροπο που το κανεις, χανεις αυτην την καλη επιχειρηματολογια. Ο τυπος του ανθρωπου "Οπαδος Bush" ειναι προετοιμασμενος πολυ καλα πλεον σε επιθεσεις με τις φωτο του W να κοιματε ορθιος και να βλεπει απο κλειστα κυαλια, και ακομα χειροτερα βρισκει "πατημα" να σου γυρισει την επιθεση οταν χρησιμοποιεις εκφρασεις του στυλ "... you (the US) are doing this and that..."Αυτο που θα χρειαστεις για να "χτυπησεις" εκει μεσα (το ανακαλυψα οτι "ποναει" απο την συντομη επισκεψη μου στα πεθερικα στην Βοστονη, τα περασμενα Χριστουγεννα) ειναι συγκρισεις του Ισλαμ και της αμερικανικης διοικησης καθως και να τους χτυπας "εκ των εσω". Τι εννοω;Αυτο που προσπαθουν να κανουν οι ισλαμιστες εξτρεμιστες τρομοκρατες στην αμερικανικη ιδεολογια/οικονομια, δεν ειναι καθολου διαφορετικο απο αυτο που προσπαθουν να κανουν οι τελευταιες αμερικανικες κυβερνησεις στους λαους που ειναι διαφορετικοι απο τους ιδιους. Το να ριχνεις αεροπλανα σε κτιρια που συμβολιζουν τον καπιταλισμο και την οικονομικη ισχυ, επειδη δεν συμφωνεις με αυτην, ειναι το ιδιο με το να βομβαρδιζεις ενα κρατος επειδη πιστευεις οτι ειναι λαθος να απαγορευεται το χοιρινο και επιβαλλεται ο φερετζες στις γυναικες.Η αμερικανικη διοικηση των τελευταιων ετων εχει αυτο-βαφτιστει «σταυροφορια» που θα διαδωσει την ελευθερια και την δημοκρατια συμφωνα με τα δικα της standards. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, αρκει να δινεις το δικαιωμα στον αλλον να διαλεξει και οχι να του το επιβαλλεις δια πυρος και σιδηρου.Την επομενη φορα που καποιος απο το xtreme ποσταρει καποιο ανεικουστο και απιστευτο για τα δικα μας δεδομενα link για γυναικες που απολυθηκαν επειδη ετρωγαν χοιρινο, ποσταρησε τους ενα link απο school-shooting που ειναι και πολυ συνηθισμενο στις ΗΠΑ. Τι διαολο, τετοιο πραγμα δεν εχω δει ουτε σε μουσουλμανικες χωρες αλλα ουτε και σε ευρωπαϊκες. Και δεν φταιει που δεν ειναι νομιμο να εχεις οπλα στην Γαλλια και στην Ελλαδα, αν θελει καποιος μαθητης να σκοτωσει τους συμμαθητες του, υπαρχουν και τα μαχαιρια, οι πετρες, ο,τι θες. Αλλα δεν το εκανε ποτε κανεις, γιατι; Μηπως πρεπει να αρχισουμε να δειχνουμε και μεις link απο τετοια ανεικουστα πραγματα που συμβαινουν μονο στις ΗΠΑ, με τροπο που να θυμιζουν εκεινες τις ειδησεις που χρησιμοποιουν εκεινοι για να δειξουν ποσο «λαθος» ειναι οι ισλαμικοι λαοι; Μηπως η ακραια λυση του νομιμου ακρωτηριασμου των δακτυλων και του λιθοβολισμου των βιαστων στο Ιραν ειναι για τους ντοπιους προτιμοτερο απο το να εχουν το ποσοστο εγκληματιων της Νεας Υορκης; Ισως, και δεν μας πεφτει λογος να το αλλαξουμε αυτο, ουτε για να σωσουμε την αθωα Amina Ouasfi, ουτε για να αλλαξουμε ολον τον πλανητη στα μετρα μας.Βασικη προϋποθεση για να πεις τα παραπανω στο εν λογω φορουμ, ειναι να προσπαθησεις να σταματησεις να χρησιμοποιεις τους «αμερικανους» ως μια οντοτητα, κατι που κανει ολους τους αμερικανους να ενωθουν απεναντι σου για να αντιμετωπισουν την επιθεση σου. Καλυτερα να τους δημιουργησεις αμφιβολιες και να τους κανεις να καταλαβουν οτι ειναι «κατευθυνομενοι», παρα να τους βαζεις ολους σε μια κατηγορια .Πηγα στην Αμερικη και γνωρισα πολυ κοσμο, ισως πολυ περισσοτερο απο καποιον αλλον απο δω μεσα που θεωρει οτι ολα τα αμερικανακια ειναι βλαμμενα, εχωντας γνωρισει 2 αμερικανους τουριστες και βλεποντας TV. Υπαρχουν ανθρωποι λογικοι και ειναι ισως οι περισσοτεροι, υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν μια ζωη για να καταφερουν να επισκευθουν εστω και μια φορα την ιστορικη Ελλαδα, υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ζουν κατω απο τα ορια της φτωχιας (και δεν ειναι σε φαση να νοιαστουν και πολυ για τους Ολυμπιακους μας και το προβλημα ανεργιας της Γερμανιας) αλλα αυτοι που ειναι οι περισσοτεροι ειναι οι παραπληροφορημενοι ανθρωποι, που τα ΜΜΕ τους κανουν να αισθανοντε υπερηφανοι που το παιδι τους εχει μια πιθανοτητα 25% να σκοτωθει για την πατριδα του σε ενα "υπαρκτο" προβλημα: αυτο της τρομοκρατιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 8, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Chosen εκθεση τι βαθμο ειχες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 8, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Να ρωτήσω κάτι chosen, έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες περί ομαδοποίησης των πλυθησμών. Σαφώς και δεν φταίει ο Αμερικάνικος λαός που ζει στον "δικό του κόσμο", αυτόν που του έχουν προσφέρει να ζει και τον έχουν διαμορφώσει στα μέτρα τους.Οι μουσουλμάνικοι πολιτισμοί έχουν κάποιες ρίζες και ο τρόπος ζωής τους επηρεάζεται πάρα πολύ από την θρησκεία τους. Όμως το γεγονός ότι είναι τριτοκοσμικοί στα δικά μας μάτια, και είναι, δεν οφείλεται μόνο στο ότι απλά έτσι είναι αυτοί. Η πολιτική των ΗΠΑ με κύριο άξονα τα πετρέλαια πάρα πολλά χρόνια τώρα δεν τους έχει βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο να αναπτυχθούν. Οπότε δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε και να λέμε ότι μπορούν να αυτοδιοριστούν σωτήρες, αλλά με κάποιους όρους. Αυτοί είναι που σε μεγάλο βαθμό έχουν ορίσει την μοίρα των πολιτισμών αυτών και πολλών άλλων σε όλο το κόσμο.Να ρωτήσω αυτό που ήθελα. Το site που παραθέτεις έχει μια λίστα από αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ για 14 χρόνια. Στην λίστα "by Firearms" λέει πως από το 2000 μέχρι το 2004 χοντρά έχουν σκοτωθεί 3000 άνθρωποι. Στο ντοκυμανταίρ του Μουρ "Bowling for Columbine" αναφέρει πως το έτος 2002 ή 2003, δεν θυμάμαι ακριβώς, σκοτώθηκαν από όπλα 10000 περίπου ανθρώποι.Δεν προσπαθώ να αποδείξω του λόγου το αληθές, αλλά να ξέρω ποιο αληθεύει τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 8, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 :worship: :worship: :worship: :worship: chosen Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 8, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 LOL αυτό βρήκες να πεις βρε kallileo? για 18 τον κόβω, και να φανταστείς τότε που πήγαινε λύκειο δε βάζαν εύκολα βαθμούς όπως τώρα. Αnyway δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτά που είπε ο αρχαιότερος και σπουδαγμένος από τη ζωή Chosen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 8, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 μα φυσικα δεν ειναι ολοι οι ανρωποι που αποτελουν εναν λαο "κακοι"το οτι δεν ψηφιζουν ολοι οι Αμερικανοι λεει κατι για αυτους πιστευω.Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με αυτους δεν εχω,ρκει να μην σκασουν μυτη στο αγαιο θελοντας τα πετρελαια..τωρα οσο αναφορα τους Αλβανους...ε τι να κανω τωρα,θεωρω το 90% ειναι καθηκια...οσο αναφορα τους Ισραηλινους και αυτοι το ιδιο ειναι..θελετε να πειτε οτι ειμαι ρατσιστης η εθνικιστης...Αν ειναι ετσι ας ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 8, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo :worship: :worship: :worship: Καλα τους τα λες "Σαμουηλ"!!!!! Oχι οχι οχι...!!Μηηηηη....:cry: Δεν ειμαι ο Σαμουηλ!Καμια σχεση! Samael ειναι ενα συγκροτημα που καποτε ηταν το αγαπημενο μου κ επισεις ειναι κ το ονομα του σκοτινου Αρχαγγελου που πολεμουσε τους Εβραιους κατα μια αρχαια Ταλμουδικη παραδοση.Ο μεγαλος του,φωτινος,αντιπαλος ηταν ο Αρχαγγελος Μιχαηλ(του οποιου το ονομα κ φερω). Οπωτε μου εκανε κλικ το ονομα Samael κ λογο αυτης της "διαστροφης" :devil: Περισσοτερα εδω http://www.wordiq.com/definition/Michael_the_Archangel και εδω http://www.wordiq.com/definition/Samael Και φυσικα δε στη λεω απλα σε εννημερωνω :daisy: Και παω στον φιλτατο Chosen τωραααα Κατ αρχας να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια,κ να πω πως εχεις δικιο για την γενικευση αλλα εκεινη την ωρα ειμουνα μεχρι πανω.... Φυσικα κ δεν ειναι ολοι οι Αμερικανοι χαζοι ή κατευθηνομενοι αλλα "ετυχε" να πεσω στους "καλους"..... Το τσουβαλιασμα προσπαθησα σκληρα να το εξαληψω τελευταια διοτι διαπιστωσα κ γω οτι δε βγαινει σε καλο... Το κοματι σου περι ισλαμ-αμερικης θα ποσταριστει μεταφρασμενο(δε πιστευω να εχει copy right εε?!?!) Το school-shooting θα μου το βγαλουν εκτως θεματος 1000%..... Δε ριχνεις κ συ κανενα ποστ στο xtreme μπας κ μας φοβηθει το ματι τους?? Κ κοιτατε τι μου ηρθε σημερα!!! Kazoo(Xtreme Admin) "Chill it down and post in a civil manner to all members or I'll take away your priviledges to that area." Eιπα κατι κακο κ δε το καταλαβα ρε συς?Ποιο civil ΔΕ γινετε ρε συς με αυτα που μου πετανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 8, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Μην τρελαινεσαι. σταματησα να ποσταρω σε ξενα φορα μετα την 11/9 εξαιτιας απο κατι τετοια. οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι "φαιδροι εγκαθετοι" οπως λεει κι ο Προεδρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 8, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Δε τρελενομαι πλεον αλλα το εχω παρει προσωποικα το θεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 8, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 δε χρειαζεται, δε θα τους παντρευτεις κι ολας.κι οπως λενε κι ιδιοι, "Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 8, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Chosen εκθεση τι βαθμο ειχες????? Δεν θυμαμαι! Θυμαμαι ομως οτι ηταν η αγαπημενη μου ωρα... για να κανω κοπανα Αρχική απάντηση από Nos-Dioοσο αναφορα τους Ισραηλινους και αυτοι το ιδιο ειναι..θελετε να πειτε οτι ειμαι ρατσιστης η εθνικιστης...Αν ειναι ετσι ας ειμαι. Ουτε ρατσιστης ουτε εθνικιστης πιστευω οτι εισαι. Πιο πολυ φαινεται να ανηκεις στην δημοφιλη κατηγορια "Δεν εχω παει στην Χ χωρα, δεν εχω γνωρισει πανω απο 5 κατοικους της Χ χωρας, αλλα ειμαι φανατικα προκατειλλημενος και εχω αποψη, επειδη εχω επηρρεαστει πολυ απο το xyz website και τις ειδησεις του Alter (στην καλυτερη των περιπτωσεων κι απο κανενα "αντικειμενικο" βιβλιο...)". Δεν βρισκω τον λογο να ασχοληθω με το να σε πεισω να αφηνεις ενα ενδεχομενο να μην ειναι τα πραγματα για το Ισραηλ ετσι οπως ακριβως στα παρουσιασαν, γιατι απλουστατα δεν εχω ιδεα για το τι παιζει με το Ισραηλ και την Παλαιστινη. Για την Αλβανια εχω καποια στοιχεια, δουλευα 3 χρονια σε Ευρωπαϊκο Οργανισμο για την ανασυγκροτηση των Βαλκανιων και εχω γνωρισει χιλιαδες Αλβανους αλλα και Σερβους και Βοσνιους κλπ Στα γραφεια της υπηρεσιας στην Prishtina, δουλευει ενα παλικαρι, Artan στο ονομα, Αλβανος στην καταγωγη, ο οποιος ειναι ενας τυπος δυο μετρα υψος, με επιβλητικο, αρρενωπο παρουσιαστικο, γυρω στα 23-24. Αυτο το παιδι λοιπον τραυλιζει, σε σημειο να μη μπορει να τελειωσει μια φραση που ξεκιναει και να πρεπει να μαντεψεις τι θελει να πει. Δεν ηταν εκ γεννετεις ετσι, το επαθε πριν απο λιγα χρονια οταν ειδε πατερα, μητερα, γιαγια, δυο αδερφες 11 και 16 χρονων να τους σκωτωνουν Σερβοι (ναι, χριστιανοι ορθοδοξοι) στρατιωτες μεσα στο πατρικο του σπιτι. Εκεινη την στιγμη στο σπιτι μεσα ηταν και ο κολλητος του, Σερβος στην καταγωγη που "επεισε" την τελευταια στιγμη τους Σερβους στρατιωτες να μην σκοτωσουν και αυτους, οι οποιοι τελικα "την γλιτωσαν" με χτυπηματα στο κεφαλι με το πισω μερος των οπλων. Ξεχασα να πω οτι τις δυο αδερφες του δεν τις σκοτωσαν αμεσως... Στο θεμα μας λοιπον, ξεροντας εγω αυτο, αλλα και αλλα παρομοια περιστατικα, ποια θα επρεπε να ειναι η σταση μου; Να θεωρω οτι ολοι οι Σερβοι ειναι αποβρασματα της κοινωνιας; Να θεωρω οτι ολοι οι Αλβανοι ειναι "αγγελοι"; Γιατι θα πρεπει να βαλω μια ταμπελα σε ολα; Γιατι θα πρεπει να εχω αποψη και εναν χαρακτηρισμο για ολους και για ολα, ακομα και γι' αυτα για τα οποια γνωριζω κατι περισσοτερο απο αυτα που μας λενε οι ειδησεις του Star; Πολλα πραγματα γινονται πισω απο τις πλατες μας, πολλα παιχνιδια παιζονται χωρις να μοιρασουν ποτε "χαρτια" στα χερια μας και πολλοι ανθρωποι σκοτωνονται χωρις την παραμικρη αιτια. Και καθε φορα που ολα δειχνουν οτι το συμπερασμα βγαινει πολυ ευκολα, κατι "βρωμαει". Μη μασατε ο,τι σας πουλανε και μην ειστε ευκολοι στοχοι. Απο αυτα που ακουτε να μην πιστευετε τιποτα και απο αυτα που βλεπετε να πιστευετε τα μισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 9, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Δν χρειαζεται να παω στο Ισραηλ για να μαθω τι σοι ανθρωποι ειναι οι εβραιοι,δεν προσπαθω να σε πεισω για αυτα που λεω απλα λεω την αποψη μου που ισως και να ειναι λαθοςΓια πιο αντικειμενικο βιβλιο μιλας...θες να σου φερω χωρια απο την Βιβλο???(Η οποια ειναι αν θες το "ενχειριδιο" για καθε νεοφωτιστο εβραιο-Μεσα σε αυτην περιγραφονται οι ιστοριες των "παππουδων " τους)Α και μην με νομισεις κανα αντιχρηστο,απλα δεν πιστευω οτι ο Θεος εχει καμια σχεση με τον Θεο του Αβρααμ..πως θα μπορουσε αλλωστε??!!Φαντασου κατι σαν και αυτο:Ξυπνας μια ωραια μερα και ξαφνικα λιγα τετραγωνα πιο περα απο την γειτονια σου κατοικει καποιος αλλος...φοβασαι για το αυριο,νομιζεις πως η ζωη σου δεν εχει αλλαξει αλλα μολις ερθει το απογευμα και θες να πας να δεις τον φιλο σου που εμενε παλια(!) εκει δεν μπορεις γιατι μενει καποιος ισραηλινος με το ετσι θελω..απορεις-νευριαζεις..κοιμασαι!Την αλλη μερα σηκωνεσαι για δουλεια και βλεπεις γυναικες στον δρομο..με φουστες,παντελονια..κοντες μακριες...τρελενεσαι..εσυ ειχες σθνηθησει με αστραγαλους..υστερα ανακαλυπτεις οτι οι νεοι σου γειτονες σου περνουν τις δουλειες,εχουν ακομα και ενα καρο στρατο που ανα πασα στιγμη μπαινει στο σπιτι σου σε σκωτωνει,εσενα και την οικογενεια σου και εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Καρφωνεσαι...τα βλεπεις ολα μπλε,σηκωνεσαι την αλλη μερα και πινεις καφε,αντι να πας στην δουλεια ομως ζωνεσαι με C4 και μπαινεις στο αστικο λεωφοριο της γραμμης....ενα κενο..μια εκρηξη και....ο χαμος:ασθενοφορα,γυναικες που κλενε,παιδια να τρεχουν,φωτιες,αιματα...Μα να εκει στο βαθος...ποια ειναι???Α ναι η γυναικα σου ειναι που κλεει για σενα???Μηπως ειαναι που εκανες *******??Μηπως ειναι που σας γαμηθηκε η ζωη απο τοτε που πατησαν το ποδι τους η καταραμενοι??Μηπως δεν θα επρεπε να κλεει γιατι σε λιγες μερες θα σκασει μυτη μια ρουκετιτσα απο ενα APACHE(αυτοι οι αμερικανοι ε???αφανισαν τους ινδιανους αλλα τους τιμισαν βαζωντας σε ολη την σειρα ελικοπτερων τους ινδιανικα ονοματα φιλων) και θα βρεθει και αυτη μαζι σου..ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ??Και η Αμερικη κανει πολεμο εναντιον της τρομοκρατιας και ενδιαφερεται για το Κοσοβο..ποτε χωνει και εκει λιγο ουρανιο ετσι για να γουσταρει...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ @@Μην συγκρινεις τα γεγονοτα που γινονται στον πολεμο ο οποιος ειναι τοσο φοβερος ωστε κατακερματιζει ολους τους ηθικους φραγμους και τα συναισθηματα των ανθρωπωνεγω μιλαω για τους Αλβανους που ζουν στην χωρα μας,δεν εμαθα απο το σταρ για αυτους αλλα απο την κειδια ενος παλικαριου 2 μετρα Ελληνα φυσικα.Το εχουν πει και στις ειδησεις πιο παλιαΟσο αναφορα τα παιχνιδια που παιζονται πισω απο την πλατη μας εχεις δικιο..δυστυχως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.