Jump to content

Χαζοαμερικανάκια...! PAX AMERICANA λεμεεε...!

Samael

Recommended Posts

Τα παλικαρια ειναι ή για πολυ ξυλο ή για λυπηση...

Δε εχω αποφασισει ακομα τι τους αρμοζει αλλα ειναι στην κοσμαρα τους τα ατομα λεμε....

Το πολυ McDonalds-CocaCola-CNN τους εχει προξενισει μονιμες νευροεγκεφαλικες βλαβες...:hehe:

We are at war with Jihad

Kerry - Two-Faced...

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Τσάμπα παλεύεις Samael ....

Τι να πεις με ανθρώπους που σε hardware site έχουν υπογραφές και avatar από την εκστρατεία του Bush + του ότι αν είχαν την διάθεση να ανοίξουν λίγο το μυαλό τους θα το είχαν κάνει....

Σα μονομαχος αισθανομαι εκει μεσα ρε συς!

Αλλα το εχω παρει προσωπικα το θεμα κ θα παλεψω μεχρι τελικης πτωσεως :whip:

Πρωτη φορα παντως ανοιγω κουβεντα με Αμερικανακια.Κ τα παιδακια ειναι "αλλου" οπως φαινετε.Ζουν στον πλανητη USA,τριτη πορτα δεξια της Ανδρομεδας.... :hehe:

Oσο για τις sig k avatars τους την ειπα σε μια φαση(σε στυλ,μα καλα τυχαιο ειναι τι γεγονος οτι εχετε κτλ...) κ καναν την παππια τα παλιολαμογια.

Αλλα ειμαι Ελληναρας κ θα τα στρωσω τα κωλοπαιδα!:hehe::whip::hehe:

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

μπραβο ρε samael!

πες τους και ενα war for oils makes europians blood boil και στειλε τους απο εκει που ηρθαν!

Οπππ!Ωραια ατακα αυτη!

Στην επομενη ευκαιρια θα τους την τριψω στη μουρη!

Thanx man! :D

DsLmaNiaC

O chunkylover77 σου ζηταει τα ρεστα...εχεις ή να σου "χαλασω" :hehe:

(εχω κ προηγουμενα με τον καραγκιοζακο...!)

ρε παιδες... αφηστε το καλυτερα....

δεν οδηγει πουθενα....

τρια τεσσερα κολλημενα ατομακια ειναι

εχουν ξεσκιστει να ποσταρουν ανθελληνικα και Bushιστικα Links ...

εχουν βαλει τις παρωπιδες τους και τερμα....

nothing gets in.....

θα ειχε νοημα η συζητηση εαν μπορουσαμε να τους πετυχουμε πουθενα απο κοντα....

με εχει εξοργισει τοσο πολυ το εν λογω thread που δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω με τιποτα

ειδικα εαν ημουν στη θεση σου Μιχαλη.....

δεν θελω ομως να συμμετασχω και να φτασω στο σημειο να υπερασπιστω το Iσλαμ...

γενικοτερα συζητησεις που επιστρατευουν οποιαδηποτε θρησκεια για αντληση επιχειρηματων

με βγαζουν εκτος εαυτου...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι να υπαρχουν νεοι μορφωμενοι ανθρωποι που

με το προσχημα μιας θρησκειας να υιοθετουν τοσο αναχρονιστικες και φασιστικες ιδεες....

πως μπορεις να εξακολουθεις να πιστευεις σε μια ξενη απαρχαιωμενη μυθολογια επι τοσες χιλιαδες χρονια....

:wall:

Πλεον ειμαι χαλαρωτατος Γιωργο μου...

Στην αρχη τα πηρα ασχημα γιατι δεν ηξερα τον αντιπαλο,μολις καταλαβα αλλαξα τακτικη κ η μαχη παει καλα(ηρθαν κ ενισχυσεις! :hehe: )

Στα @@ τους εχω κ οτι κ να πουν μια ταπα θα την ρηξω παλι κ θα τους την βγω.

Oχι που θα μας καναν καλα οι σκ@τοκεφαλοι οι Αμερικανοι....:getlost:

δεν ξερω αγγλικα και δεν μπορω να καταλαβω σχεδον τπτ. αλλα ειδα κατι για την 11 σεμπτεβριου. δεν τους ρωτας που ηταν τοσοι χιλιαδες υπαληλοι και δεν ηταν στο κτιριο? ειχαν διακοπες μιας ημερας? αυτοι ειναι χειροτεροι απο ολους τους τυρανους. τουλαχιστον τοτε ξεραν οτι αυτος ηταν.

Πααααααααμε αδερφια!!!!!!!!!!!!!

Κ οι 2 εισασταν εξαιρετικοι!!Περιμενουμε κ την Ελληνιδα να τους ταρακουνισει λιγο!! :clap:

Σημερα εφαγα 1,5 ωρα για να τους απαντησω τους ανιδεους!Το μεγαλητερο ποστ της 2χρονης "φορουμιστικης" ζωης μου!!

Λοιπόν στην συναυλία των kreator - sodom - destruction είχαν βγεί όλοι μαζί στο τέλος και τραγούδαγαν το "F@ck the usa". Λέτε να είναι τυχαίο που οι συγκεκριμένες μπάντες είναι Ευρωπαικές; (Γερμανοί)

ρε σ Μιχαλη τι ασχολησε???Τα ατομα εχουν λιγοτερο απο 400 χρονια ιστοριας αν δεν κανω λαθος.....

Εγω καθε 11 Σεπτεμβριου παντως δεν στεναχωριεμαι καθολου

οι Αμερικανοι ειναι απλα Μ@λ@κες...οι Ισραηλινοι ειναι τα αληθινα παρασιτα

ανεκδοτο:τι λεει ο παππους ευραιος στο ανηψουδι του πριν πεθανει??

τι ειπαμε πως θα σε νοιαζει στην ζωη παιδι μου??

τα λεφτα παππου!

οχι παιδι μου τα λεφτα νοιαζουν ολο τον κοσμο,εσενα θα σε νοιζουν μονο τα λεφτα!

:p:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.