Jump to content

[hwbot] Aquamark Rankings

Guest hwbot

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Aν εισαι με maximus extreme και cellshock 1800 ειναι κριμα να τις εχεις τοσο χαλαρες τις μνημες,σχεδον ολες παιζουνε σιγουρα ετσι;)

43ghz32mka8os1.jpg

Πεεερίμενε βρεεε, πρώτη μέρα benching η σημερινή...δεν πολυψάξαμε μνήμες. Εκεί πάντως τα βγάζουν όλα με 1.92v. Σφιξίματα :D από αύριο, άντε να'ρθει και ο Γιόρκης...

Γιά δείχτες μου με αυτά τα ρολόγια σε 3d....

Όπως και νάχει πάντως δίκιο έχεις. Mέσα σε 3 ώρες βγάλαμε όλα τα 3d και 90 πόντους.

Η συνέχεια απο αύριο.......

harrybani - 247398 - E6850 @ 4245MHz - 8800GTX @ 696/1136 cpu and vga on Eleven block

Αρχηγός!!!

Για λέγε μου ρεύματα στις crucial, γιατί εγώ τις λυπήθηκα λίγο, έχω και τον inertia που νομίζει πως όλα είναι παπάκι και θέλουνε στρώσιμο (πλάκα κάνω, ενοείται πως θέλουν), και τις έχω με 1,9.....:D

Αρχηγός!!!

Για λέγε μου ρεύματα στις crucial, γιατί εγώ τις λυπήθηκα λίγο, έχω και τον inertia που νομίζει πως όλα είναι παπάκι και θέλουνε στρώσιμο (πλάκα κάνω, ενοείται πως θέλουν), και τις έχω με 1,9.....:D

Στο auto η extreme με το 904 τις παιζει τελεια και δινει

μεχρι 1,98,αλλα ολα τα λεφτα ειναι οι υπολοιπες ρυθμισεις στο

bios;) Πες του σταυρου να σου δωσει το τηλ μου και παρε με,ειναι

πολλα βαριεμαι να γραφω....

Τέρμα για σήμερα με έπιασε πονοκαίφαλος με την Ati μετά τις γιωρτές να βρώ bios να την ξεκληδώσω και θα της δώσω κιάλο

signature.img?iid=71433&thumb=false

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.