Jump to content

[hwbot] Aquamark Rankings

Guest hwbot

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

νικο στην gtx εχεις ανεβασει τους shaders χειροκηνητα ? η πχ στα 1600+ .

εγω με την gigabyte παω μεχρι 671 gpu/1070 ram/1622 shaders (ειμαι stock cooling:D ) λογικα θα ανεβενουν κι αλλο . με νερο την εχεις?

@unseen : Άντε ρε Χρηστάρα γιατι δέν πάει άλλο με την μπανάνα την αμοντάριστη.....

@antonis : Στο Chiller την έβαλα. Μέχρι στιγμης, με αέρα πήγαινε 648, με νερό 655 και με το chiller μεχρι 690 για τα ελαφριά.... Μεγάλες μπανάνες λέμε... να δούμε απο αύριο τί γίνεται με τη μονταρισμένη.....

Φανταστείτε πως έιναι με custom bios με κάργα ρεύματα και με υγρο ψύξης στους -20........ Να δούμε και τη μόντα....

@unseen : Άντε ρε Χρηστάρα γιατι δέν πάει άλλο με την μπανάνα την αμοντάριστη.....

@antonis : Στο Chiller την έβαλα. Μέχρι στιγμης, με αέρα πήγαινε 648, με νερό 655 και με το chiller μεχρι 690 για τα ελαφριά.... Μεγάλες μπανάνες λέμε... να δούμε απο αύριο τί γίνεται με τη μονταρισμένη.....

Φανταστείτε πως έιναι με custom bios με κάργα ρεύματα και με υγρο ψύξης στους -20........ Να δούμε και τη μόντα....

αφου μπεντσαρεις παρεα με το γκαντεμοσκυλο τον Σταυρο τι περιμενεις? :huepfend002:

Η κάρτα, το μόνο που έχει να δώσει ακόμα, είναι η τελευταία της πνοή.....

Οι μνήμες το ίδιο.

Τo cpu δέν ανεβαίνει άλλο λόγω των μνημών.....

Να δούμε τη μονταρισμένη gtx τι θα πεί....

εγώ απο χαμηλά :p 7900Gs @ 720 / 825 ( 1,55 Vcore / 2,3 Vdimm ) παραπάνω δεν πάει με τίποτα Δευτέρα περιμένω block για την vga να την βάλω στο νερό θα βγάλει τίποτα παραπάνω ?

signature.img?iid=68817&thumb=false

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.