bagelakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Καλησπέρα εχω ενα παλιο Laptop το Toshiba Satellite A100-071 θα ήθελα να ρώτησω εάν μπορώ να αλλάξω επεξεργαστή και ποιόν μπορώ να βάλω Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Σε αυτή την λίστα θα βρεις όλα τα CPU που μπαίνουν στην μητρική σου .Και ναι μπορείς να αλλάξεις το CPU σου .EDIT: πρέπει να πατήσεις το COMPATIBLE PRODUCTS για να σου εμφανίσει την λίστα .μπορείς να βάλεις μέχρι και τον Τ7600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagelakis Ιούλιος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ αλλα μιάς και άσχετος να ρωτήσω κατι ακόμη ? αξιζει τον κοπο και τα χρήματα το ολο θέμα θα υπάρχουν διαφορές θα μπορώ να δούλεψω μουσικά προγράμματα οπως cubase κτλ ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 αλλαξε καλυτερα λαπτοπ να βρεις τ7600 ειναι δυσκολο 6μηνεσ ψαχνω εγω οσο για το cubase αν θυμαμαι καλα αυτο θελει αρκετη μνημη οπωτε παρε ενα καινουριο λαπτοπ δωσε και το παλιο σου κανα 150-220ε αναλογος την κατασταση του και εισαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 link for T7600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Το cubase θελει μνημη CPU και δισκο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Το cubase θελει μνημη CPU και δισκο.....Πιστευω καλητερα καινουριο λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagelakis Ιούλιος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 Ελεγα να παρω κατι μεγαλο σε σταθερο Mak pro κατα πασα πιθανοτητα και μεχρη τοτε να σημαζεψω αυτο αλλα αν δεν αξηζει τον κοπο κατευθειαν μεγαλο δεν ειμαι για πολλα πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagelakis Ιούλιος 29, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2012 αν μεγαλωσω και την ραμ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.