bourlas1416003173 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2004 απο την δευτερα dsl !!!αλλα εχω μερικες αποριες οποιος ξερει ας βοηθησει1) εχω περιπου καταλαβει τι ειναι τα φιλτρα και οι διαχωριστες αλλα δεν ξερω τι χρειαζομαιδηλαδη π.χ. θελω ολα τα τηλέφωνα στο γραφειο να ειναι οπως πριν και μονο σε μιαμπριζα να βαλω το μοδεμ τι χρειαζομαι φιλτρο η διαχωριστη2) επισης καποιος γνωστος μου ειπε οτι αν κανω το παραπανω θα πρεπει να βαλω το μοδεμ στην κεντρικη μπριζα του οτε που αν ειναι αυτη που φανταζομαι θα χρειαστω 20-30 μετρα καλωδιο δικτυου -αρα πως μπορω να βρω ποια ειναι η κεντρικη μπριζα?-και αν ειναι οντως μηπως θα ηταν καλυτερα να βαλω φιλτρα/διαχωριστες σε ολα τα τηλεφωνα (βασικα ειναι 3 μπριζες (αλλα λογω κεντρου ειναι 10 τηλεφωνα) ωστε να βαλω σε οποια μπριζα νομιζω/ειναι κοντα στον υπολογιστη - επισης υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα/lag μεταξυ φιλτων και διαχωριστων3) με τα demo accounts τι παιζει πως μπορω να βρω π.χ. για οτε η τελλας η fortnet ktlευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 καταρχάς isdn ή pstn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αν έχεις isdn τότε θα βάλεις ένα διαχωριστή στην πρίζα που παίρνει το isdn γραμμή. Δηλαδή είναι κάπως έτσι τα πράγματα.Πρίζα - διαχωριστής -Netmod - τηλεφωνικές συσκευές (όπως ήταν και πριν δλδ)..............................|_adsl modem (usb, ethernet) - PCΑν έχει pstn τότε σε όποια πρίζα θέλεις να έχεις τηλεφωνο θα βάλεις ένα φίλτρο και επάνω στο φίλτρο θα συνδέσεις το τηλ. Στην πρίζα που θα βάλεις το adsl modem δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα.(Για το σενάριο του pstn δεν 1000% σίγουρος καθώς εγώ έχω isdn, για το σενάριο το άλλο όμως... 999% σίγουρος)ΥΓ: οι τελείες παραπάνω είναι για να έρθει το σχεδιάγραμα στα ίσα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 σωστό και το σενάριο του PSTN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ειναι pstnποσο κανουν τα φιλτρα διοτι θα χρειαστω μερικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 οτι ρωτησες εχει απαντηθει εδω http://www.adslgr.com/forum/thread8287.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Ένα σου δίνει (έδινε τουλάχιστο) ό ΟΤΕ.demo από otenet,4net μπορείς να πάρεις ή Trellas δεν δίνει.Τιμή κάπου 5-10 E εγώ έχω spliter καί δεν ξέρω ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Μωρέ και εδώ έχει απαντηθεί πολλάκις, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 6, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 sorry απο την χαρα μου δεν εκανα αναζητηση στο φορουμευχαριστω παντως ολους και ειδικα τον μορφεααυτο το thread http://www.adslgr.com/forum/thread8287.html einai πραγματικα το ευαγγελιο του νεο-dslakia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.