stratos1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Παιδες θελω να διαθεσω ενα σχετικα μικρο ποσό για αγορα WaterCooling Kit και θελω τα "φωτα" σας.Εχω στα υποψην μου την Corsair Η100 αλλα ειδα και την LarKooler iSky Water 300 .....Πια ειναι καλυτερη επιδοσεων??? :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 H Corsair H100 είναι όλα σε 1.Η άλλη που προτείνεις αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια που σίγουρα δεν έχουν και την ευκολότερη εγκατάσταση.Απο επιδόσεις για την δεύτερη δεν έχω ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούλιος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Εντελει πηρα σημερα την Η100..... ιδου τα αποτελεσματα G1.Assassin with i7 970 @ 4.2GHz Ratio 21x BCLK 200MHz QPI 7.2GHz Uncore 16x RAM @ 2000 PCI-E 100MHz CPU Clock Drive 800mV PCI-E Drive Clock Drive 900mV CPU VCore 1.38V QPI/VTT 1.315V CPU PLL 1.8V QPI PLL 1.2V IOH CORE 11.2V ICH I/O stock ICH Core stock RAM 1.64V Θερμοκρασιες με NH-U12P with 2 fan Noctua NF-P12 push-pull... Θερμοκρασιες με Corsair H100 με τα fan σε διαταξη PULL λογο "χοντροκομμενων" VRM Heatsink οπου εχει η G1.Assassin ..... Θερμοεπαγωγικη ??? Αυτην και ΜΟΝΟ που εχει επανω η Η100 SLOW MODE FULL MODE ***Καθε αποτελεσμα ειναι απο 3λεπτο stretch-αρισμα με Prime95 , σε θερμοκρασια δωματιου 29-30 Celcius*** Υ.Γ - Ισως να περιμενα περισσοτερα απο την "ετοιματζιδικια" H100 αν τα fan καταφερνα να τα τοποθετησω σε διαταξη push..... :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούλιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Μπααα, με pull έχει λίγο καλύτερες θερμοκρασίες. Είχε αναφερθεί και στο review που έγινε εδώ. Το πιστοποιω κι εγώ με την δικιά μου.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούλιος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 ΑΑΑΑΧΑΑΑ :yes2: Ετοιμαζομουν να παραγγειλω μια ΜΧ-4 για να παστωσω το block τις Η100 ...αλλα εντελει το "σουρταρι" εχει ακομα πολλα μυστικα κρυμενα...χαχαχαχα .Βρηκα 5γραμμαρια αθικτο σωληναριο Noctua NT-H1 ....:crazy_pilot: Οποτε ΝΑ με τι θα παστωθω...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Δεν είναι και η καλύτερη :S.Και εγώ αυτή έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούλιος 31, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Παιδες μια ερωτηση ακομα ισως κατα καποιο τροπο και "μαθημα" απο οσους εχουν ασχοληθει με WC .... Θελω να στεισω μια υδροψυξη στο PC της υπογραφης μου και να καλυψω CPU - GPU - ισως και chipcet. ΤΙ θα χρειαστει για να γινει αυτο????? ΔΕΝ εχω ΙΔΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑ....χαχαχαχαχα :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 31, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Παιδες μια ερωτηση ακομα ισως κατα καποιο τροπο και "μαθημα" απο οσους εχουν ασχοληθει με WC .... Θελω να στεισω μια υδροψυξη στο PC της υπογραφης μου και να καλυψω CPU - GPU - ισως και chipcet. ΤΙ θα χρειαστει για να γινει αυτο????? ΔΕΝ εχω ΙΔΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑ....χαχαχαχαχα :crazy_pilot: Αρχικα ποσα λεφτα διαθετεις ? chipset μητρικη δεν αξιζει κατα τι γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούλιος 31, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Βασικα θα "χτιστει" σιγα-σιγα , κομματι-κομματι ...... δεν "παιζει" και αφθονο χρημα αυτο το διαστημα..... Απλα θα ξεκινησω βαση τις συμβουλες σας.... και το "project" μπορει να ολοκληρωθει σε 1-2 μερες ή 1-2 μηνες.....:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούλιος 31, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Βασικα θα "χτιστει" σιγα-σιγα , κομματι-κομματι ...... δεν "παιζει" και αφθονο χρημα αυτο το διαστημα..... Απλα θα ξεκινησω βαση τις συμβουλες σας.... και το "project" μπορει να ολοκληρωθει σε 1-2 μερες ή 1-2 μηνες.....:flag:Chipset μην βάλεις, μεγαλύτερη ζημιά θα κάνεις από την μείωση της ροής από την αντίσταση του block παρά καλό στο σύστημα.Το πρόβλημα είναι το από που ψωνίζεις. Είναι λίγο θέμα στην Ελλάδα πλέον αυτό γιατί τα περισσότερα μαγαζιά σταμάτησαν να φέρνουν parts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Αύγουστος 1, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Swiftech H20-X20 Edge HD Water Cooling Kit . Για Μια τέτοια έτοιμη λύση απο swiftech τι λέτε ; και απο ότι λέει μπορείς να την επεκτείνεις όσο θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 1, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Λογικα με μια "πρωτη" εκτιμηση ....χρειαζομαι τα παρακατω..... χωρις να εχω βαλει σωληνες - ρακορ - υγρα - μπατονετες - μπεμπιλινα....χαχαχαχαχα Αν καπου ειμαι υπερβολικος σας παρακαλω αναφερετε το ..... απλα εκανα μια περιπλανηση στο περιπου να δω ΤΙ θα χρειαστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 14, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Μια ακομα ερωτηση .... Την βοηθεια σας οσοι γνωστες.... Μια XSPC X20 750 Dual 5.25 Bay Reservoir Pump ειναι ικανη να "ρολαρει" αξιοπρεπη το νερακι σε CPU Block και GPU Block για 6990 ? Ψυγεια μαλλον θα "παιξει" ενα 3πλο και ενα μονο 120αρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Αύγουστος 14, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Έχει σχετικά μικρό head αλλά αν το ψυγείο είναι περίπου στο ίδιο ύψος και όχι ψηλότερα ή πολύ χαμηλότερα τότε λογικά θα έχει αρκετά καλές επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 15, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Θα ειναι σχεδον στο ιδιο υψος με το 3πλο ψυγειο και πιο πανω απο το μονό. Λογικα θα με καλυψει..... Βλεπεις δεν "καθεται" και καμια 655 γαμωτο!!!! .χαχαχαχα:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas443 Σεπτέμβριος 7, 2012 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2012 Για σας μια ερώτηση σαν νέος και χωρίς να έχω εμπειρία σκέφτομαι να αγοράσω την Corsair Η100 η την H80 έχω διαβάσει όμως ότι μετά από 1 με 2 χρονια δεν θα έχω τις ίδιες θερμοκρασίες που θα έχω στην αρχή γιατί κάτι παθαίνει το υγρό που έχει μέσα και δεν παγώνει το ίδιο αυτό ισχύ??Αν μπορείτε να μου απαντήσετε άμα είναι να πάω να την αγοράσω αύριο από το πλαίσιο γιατί το σκέφτομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.