Jump to content

Ερωτηση περι WaterCooling Kit

stratos1978

Recommended Posts

Παιδες θελω να διαθεσω ενα σχετικα μικρο ποσό για αγορα WaterCooling Kit και θελω τα "φωτα" σας.

Εχω στα υποψην μου την Corsair Η100 αλλα ειδα και την LarKooler iSky Water 300 .....

Πια ειναι καλυτερη επιδοσεων??? :to_pick_ones_nose:

H Corsair H100 είναι όλα σε 1.Η άλλη που προτείνεις αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια που σίγουρα δεν έχουν και την ευκολότερη εγκατάσταση.Απο επιδόσεις για την δεύτερη δεν έχω ιδέα.

Εντελει πηρα σημερα την Η100..... ιδου τα αποτελεσματα

G1.Assassin with i7 970 @ 4.2GHz

Ratio 21x

BCLK 200MHz

QPI 7.2GHz

Uncore 16x

RAM @ 2000

PCI-E 100MHz

CPU Clock Drive 800mV

PCI-E Drive Clock Drive 900mV

CPU VCore 1.38V

QPI/VTT 1.315V

CPU PLL 1.8V

QPI PLL 1.2V

IOH CORE 11.2V

ICH I/O stock

ICH Core stock

RAM 1.64V

Θερμοκρασιες με NH-U12P with 2 fan Noctua NF-P12 push-pull...

primetemp.jpg

Θερμοκρασιες με Corsair H100 με τα fan σε διαταξη PULL λογο "χοντροκομμενων" VRM Heatsink οπου εχει η G1.Assassin ..... Θερμοεπαγωγικη ??? Αυτην και ΜΟΝΟ που εχει επανω η Η100 ;)

SLOW MODE

primetemph100.jpg

FULL MODE

primetemph100full.jpg

***Καθε αποτελεσμα ειναι απο 3λεπτο stretch-αρισμα με Prime95 , σε θερμοκρασια δωματιου 29-30 Celcius***

Υ.Γ - Ισως να περιμενα περισσοτερα απο την "ετοιματζιδικια" H100 αν τα fan καταφερνα να τα τοποθετησω σε διαταξη push..... :crazy_pilot:

Μπααα, με pull έχει λίγο καλύτερες θερμοκρασίες. Είχε αναφερθεί και στο review που έγινε εδώ. Το πιστοποιω κι εγώ με την δικιά μου.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

ΑΑΑΑΧΑΑΑ :yes2: Ετοιμαζομουν να παραγγειλω μια ΜΧ-4 για να παστωσω το block τις Η100 ...αλλα εντελει το "σουρταρι" εχει ακομα πολλα μυστικα κρυμενα...χαχαχαχα .Βρηκα 5γραμμαρια αθικτο σωληναριο Noctua NT-H1 ....:crazy_pilot: Οποτε ΝΑ με τι θα παστωθω...χαχαχαχα

Παιδες μια ερωτηση ακομα ισως κατα καποιο τροπο και "μαθημα" απο οσους εχουν ασχοληθει με WC .... :help:

Θελω να στεισω μια υδροψυξη στο PC της υπογραφης μου και να καλυψω CPU - GPU - ισως και chipcet. ΤΙ θα χρειαστει για να γινει αυτο?????

ΔΕΝ εχω ΙΔΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑ....χαχαχαχαχα :crazy_pilot:

Παιδες μια ερωτηση ακομα ισως κατα καποιο τροπο και "μαθημα" απο οσους εχουν ασχοληθει με WC .... :help:

Θελω να στεισω μια υδροψυξη στο PC της υπογραφης μου και να καλυψω CPU - GPU - ισως και chipcet. ΤΙ θα χρειαστει για να γινει αυτο?????

ΔΕΝ εχω ΙΔΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑ....χαχαχαχαχα :crazy_pilot:

Αρχικα ποσα λεφτα διαθετεις ? chipset μητρικη δεν αξιζει κατα τι γνωμη μου

Βασικα θα "χτιστει" σιγα-σιγα , κομματι-κομματι ...... δεν "παιζει" και αφθονο χρημα αυτο το διαστημα..... Απλα θα ξεκινησω βαση τις συμβουλες σας.... και το "project" μπορει να ολοκληρωθει σε 1-2 μερες ή 1-2 μηνες.....:flag:

Βασικα θα "χτιστει" σιγα-σιγα , κομματι-κομματι ...... δεν "παιζει" και αφθονο χρημα αυτο το διαστημα..... Απλα θα ξεκινησω βαση τις συμβουλες σας.... και το "project" μπορει να ολοκληρωθει σε 1-2 μερες ή 1-2 μηνες.....:flag:

Chipset μην βάλεις, μεγαλύτερη ζημιά θα κάνεις από την μείωση της ροής από την αντίσταση του block παρά καλό στο σύστημα.

Το πρόβλημα είναι το από που ψωνίζεις. Είναι λίγο θέμα στην Ελλάδα πλέον αυτό γιατί τα περισσότερα μαγαζιά σταμάτησαν να φέρνουν parts.

Λογικα με μια "πρωτη" εκτιμηση ....χρειαζομαι τα παρακατω..... χωρις να εχω βαλει σωληνες - ρακορ - υγρα - μπατονετες - μπεμπιλινα....χαχαχαχαχα

Αν καπου ειμαι υπερβολικος σας παρακαλω αναφερετε το ..... απλα εκανα μια περιπλανηση στο περιπου να δω ΤΙ θα χρειαστω.

waterg.jpg

• 2 weeks later...

Μια ακομα ερωτηση .... Την βοηθεια σας οσοι γνωστες.... :D

Μια XSPC X20 750 Dual 5.25 Bay Reservoir Pump ειναι ικανη να "ρολαρει" αξιοπρεπη το νερακι σε CPU Block και GPU Block για 6990 ?

Ψυγεια μαλλον θα "παιξει" ενα 3πλο και ενα μονο 120αρη ;)

Θα ειναι σχεδον στο ιδιο υψος με το 3πλο ψυγειο και πιο πανω απο το μονό. Λογικα θα με καλυψει..... Βλεπεις δεν "καθεται" και καμια 655 γαμωτο!!!! .χαχαχαχα:crazy_pilot:

• 4 weeks later...

Για σας μια ερώτηση σαν νέος και χωρίς να έχω εμπειρία σκέφτομαι να αγοράσω την Corsair Η100 η την H80 έχω διαβάσει όμως ότι μετά από 1 με 2 χρονια δεν θα έχω τις ίδιες θερμοκρασίες που θα έχω στην αρχή γιατί κάτι παθαίνει το υγρό που έχει μέσα και δεν παγώνει το ίδιο αυτό ισχύ??

Αν μπορείτε να μου απαντήσετε άμα είναι να πάω να την αγοράσω αύριο από το πλαίσιο γιατί το σκέφτομαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.