HellhammeR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Παίχτηκε καλή φάση απο ότι κατάλαβα με RMA που είχα κάνει στην Razer πριν 10ημέρου. Η ιστορία έχεις ως εξής: Είχα ένα Lachesis, αυτό συγκεκριμένα RAZER LACHESIS RED BLACK LASER GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR και όπως βλέπεται το αγαπητό e-shop δίνει 1 χρόνο εγγύηση παράνομα ενώ η Razer δίνει 2 χρόνια για όλα τα ποντίκια της. Μου χαλάει το Lachesis, 20 μέρες ακριβώς μετά τον 1 χρόνο (σταμάτησε να λειτουργεί ο σένσορας του στα καλά καθούμενα χωρίς να το κάνω τίποτα ενώ τα πλήκτρα και το wheel λειτουργούσαν κανονικά). στο e-shop τρώω άκυρο "με 1 χρόνο το πείρες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι". Τους δείχνω αυτό Razer Warranty Policy | Razer | For Gamers. By Gamers. και τους λέω μίλησα με Razer μέσω mail και μου είπανε να το πάω απο το μαγαζί που το αγόρασα υπάρχει 2 χρόνια εγγύηση για όλα τα wired mouse και ότι υποχρεούνται να το δεχτούν. Άμα δείτε εδώ Razer Resellers | Razer | For Gamers. By Gamers. κάτω κάτω που λέει Greece το e-shop δεν εμφανίζεται στην λίστα με τους Razer Resellers, αυτό σημαίνει ότι κάνουμε ότι μας γουστάρει ? Το αφήνω το θέμα τότε ως έχει γιατί είχα και άλλα πράγματα να κάνω τότε, και πρόσφατα αφού το ποντίκι η εγγύηση του τελειώνει κανονικά (2 έτη) τον Σεπτέμβριο 2012 είπα να δοκιμάσω να στείλω κάνα mail στην Razer άμα γίνετε να τους το στείλω σε αυτούς. Τους ξαναλέω την κατάσταση μου ξαναλένε να το πάω απο εκεί που το αγόρασα τους λέω δεν το δέχοντε γιατί μου το πουλήσανε με 1 χρόνο εγγύηση. Μου προτείνουν να κάνω firmware updates και καθαρισμούς στο mouse μπας και φτιάξει αλλά δεν γίνετε τίποτα. Στο τέλος μου δίνουν διευθυνση απο Γερμανία και με λένε στείλτο σε μας. Πάω στα ΕΛΤΑ να δω πόσο θα μου βγει το μαλλί να στείλω ένα ποντίκι στην Γερμανία, μου προτείνει η υπάλληλος των ΕΛΤΑ να το στείλω σε φάκελο σαν επιστολή συστημένο είναι ο φθηνότερος τρόπος- 5,45€ παρακαλώ! Και σήμερα μου σκάει το παρακάτω mail απο την Razer. Από ότι κατάλαβα με κάνανε νέα παραγγελία στο όνομα μου και μου στέλνουν το Taipan με 100% έκπτωση?? wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Γκρεμιστηκε κανας φουρνος στην γειτονια σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Έλα ρε Διαμαντή!!!!!!!! Καλή φάση!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Καλοριζικο κατ'αρχας Κακως εφαγες το χρονο σου κ δοκιμασες τα νευρα σου με τους ανεκδιηγητους στο e-shop, επρεπε να το κανεις RMA στη Razer απ την αρχη. Μπραβο της παντως, Taipan! [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Τι λεει αυτο το ποντικι ωρε ποντικοφαγε γατε? Εχει κ optical κ laser sensor λεει...εμ σαμπουαν εμ κοντισιονερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Καλοριζικο κατ'αρχας Κακως εφαγες το χρονο σου κ δοκιμασες τα νευρα σου με τους ανεκδιηγητους στο e-shop, επρεπε να το κανεις RMA στη Razer απ την αρχη. Μπραβο της παντως, Taipan! [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] Τι λεει αυτο το ποντικι ωρε ποντικοφαγε γατε? Εχει κ optical κ laser sensor λεει...εμ σαμπουαν εμ κοντισιονερ! acceleration jitter και αλλα "κουλα" Razer Taipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 από το sensei που έχω τώρα δεν νομίζω να είναι καλύτερο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Γιατι δεν τους λες να σου στειλουν κανενα ακουστικο??? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.