zpower Αύγουστος 7, 2004 #21 Αύγουστος 7, 2004 για το διπλωμα δεν εχει προστιμο...απλα σοθ κανει μυνηση και πας μετα απο 1-1.5 χρονο δικαστηριο και αφου εχεις βγαλει το διπλωμα(για 125) το δειχνεις και φευγεις...προστιμο εχει για κρανος αλλα και εκει μπορεις να την γλιτωσεις γιατι πας δικαστηριο και συνηθως αθωωνεσε...ενα ειναι το μηχανακι Z125...αντε παρε ενα μεταχειρισμενο,πιο φνηνα απο το crypton,και καλυτερο εμφανισιακα ειναι και καλυτερο μοτερ εχει.. και αξιζει να δωσεις μετα και λιγα λεφτα για να το φτιαξεις..
Elpis Αύγουστος 7, 2004 Author #22 Αύγουστος 7, 2004 το Ζ ειναι διχρονο ε? εχω ακουσει οτι ειναι σκοτωστρα.. και κατια αλλο δεν εχω και μεγαλη πεοιρα με μηχανακια και αν παρω το Ζ με βλεπω στο νοσοκομειο σε λιγο..
zpower Αύγουστος 9, 2004 #23 Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [07-08-2004 14:02] το Ζ ειναι διχρονο ε? εχω ακουσει οτι ειναι σκοτωστρα.. και κατια αλλο δεν εχω και μεγαλη πεοιρα με μηχανακια και αν παρω το Ζ με βλεπω στο νοσοκομειο σε λιγο.. ναι διχρονο ειναι..δεν χρειαζετε να εχεις πειρα...σε ενα μηνα θα εχεις μαθει...εχει και συμπλεκτι..6 ταχυτητες.anyway..σε βλεπω αποφασισμενο για το crypton..οποτε δεν σου λεω τπτ αλλο..:wassat:
Elpis Αύγουστος 9, 2004 Author #25 Αύγουστος 9, 2004 η μ@λακια με το κρυπτον ειναι οτι δεν το εχει το μαγαζι και λογω ολυμπιακων θα το φερει σεπτεβρη.. ρε παιδια τι να κανω??
Κοπρίτης Αύγουστος 9, 2004 #26 Αύγουστος 9, 2004 Honda GLX 50@90CC για το ξεκινημα... Honda CRM 50@100CC (πλαστικα CR80,Διχρονιλα και τα μυαλα στα καγκελα....:banging: κοντεψα να μεινω στη 2α λυκειου απο απουσιες) Honda CR 125 93' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... :worship: (*ακομα βεβαια πληρωνω τα δικαστηρια που μου χαρισε...) Ηonda Z50@ 125 (55mm) 5αρι σαζμαν-συμπλεκτη απο SS, 28αρι mikuni και καταβαση Συγγρου με 130 και μακρια απο λακουβες hand made κουστουμια carbon-fibre... τα οποια μαζι με το υπολοιπο "μηχανακι" εξαφανιζονταν φυσικα οταν ανεβαινα επανω... με αποτελεσμα να φαινεται μονο ενας μαντραχαλος πανω σε δυο ροδακια να πασχιζει να κρατηθει ορθιος.... -εκλαπη προ διετιας:bye: Υamaha Z125 συμβιβασμος στην αρχη (νομιζα...) αλλα μεγαλη απολαυση στην συνεχεια.... μονο παπι δεν ηταν το ατιμο.... 6ταχυτο, με συμπλεκτη, με πλαισιο κανονικο και μοχλικο πισω αναρτησης.... πολυ βολικο και αρκουντως γρηγορο για εντος πολης μετακινησεις... (με συντροφευσε καθολη τη διαρκεια του στρατιωτικου στη Χιο και επωληθη κατοπιν για να δωσει την θεση του σε ακομα εναν συμβιβασμο... ενα αμαξακι...) η αληθεια ειναι οτι εχω καλομαθει με τα δικυκλα και δυσκολα μπορω να συνηθισω τους χρονους μετακινησης με το τουτου.... θελω μηχανη πλεον... ενα Honda CRF super motard ειναι νομιζω πλεον οτι καλυτερο γαι τους δρομους αυτης της ζουγκλας...
Samael Αύγουστος 9, 2004 #27 Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ενα Honda CRF super motard ειναι νομιζω πλεον οτι καλυτερο γαι τους δρομους αυτης της ζουγκλας... Xαλαρα ενα SuperMotard ειναι η καλητερη λυση για το #@$@# που λεγετε Αθηνα....
LL_NEO Αύγουστος 9, 2004 #28 Αύγουστος 9, 2004 τι να σας πω ρε παιδιά εγώ και με μια VFR θα συμβιβαζόμουν και ας μη μπορούσα να κάνω πολλούς ελιγμούς :P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.