Jump to content

Σφάλματα δικτύου

argy1

Recommended Posts

Τομ τελευταιο καιρο εχω τεραστιο προβλημμα με τον υπολογιστη,σε τυχαια στιγμη κλεινει η οθονη (μαυρη) και κανει sestart.Στο αρχειο καταγραφης βλεπω απειρα σφαλματα τα οποια αναφερονται σε δικτιο.Δεν γνωριζω τι ακριβως φταιει παντως εχω δοκιμασει τα εξης:και τις δυο καρτες δικτιου της μητρικης (και την καθε μια ξεχωριστα απενεργοποιωντας την αλλη),τριτη καρτα δικτιου pci και αυτη την στιγμη ειμαι με ασυρματη usb.Σε ολες τις περιπτωσεις εχω το ιδιο προβλημα.Επισης εχω κανει απειρες φορες φορματ και εχω πειραματιστει με διαφορα πχ. μητρικη,επεξεργαστη,ραμ,τροφοδοτικο κτλ..

Παραθετω μια εικονα των σφαλματων.

:help1:

post-16086-1416076441,304_thumb.jpg

Κοίτα επειδή έχεις διάφορες συσκευές στο δίκτυο μπορεί να παίρνουν ίδιες διευθύνσεις και να σου δημιουργούνται θέματα.

Καρφωτη= static αντί για auto από dhcp.

Google is your friend, ψάξε για "setting static ip address in windows 7" ή δες εδώ

http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/

Δε νομίζω πια το ότι δεν παίρνουν τα windows 7 ipv6 διεύθυνση να κάνουν restart. Αν ισχύει είναι εντελώς ΓΤΠΚ.

Κοίτα μήπως ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής σου ή η μητρική.

Πάντως στο event log υπάρχει συμβάν που αφορά το kernel power και μάλιστα κρίσιμο

Αυτο το βγαζει μετα απο καθε restart,που μπορει να οφειλεται αυτο το σφαλμα?

Κοίτα μήπως ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής σου ή η μητρική.

Ολα κομπλε απο θεμα θερμοκρασιας..

Το τελευταιο σφαλμα ηταν στις 15:40 οποτε ειμαστε οκ!

Στο event το κρισιμο που ειδες λεει οτι: Εγινε επανεκκινηση του συστηματος χωρις πληρη τερματισμο.Αυτο το σφαλμα μπορει να προκληθηκε εαν το συστημα σταματησε να ανταποκρινεται,αν παρουσιαστηκε σφαλμα ή απροσμενη διακοπη ρευματος.

Σημερα το πρωι παλι το ιδιο,εκει που εκανα περιηγηση στο Mozilla μαυρη οθονη και ξεκινησε απο την αρχη. Tα σφαλματα εχουν σταματησει με τις καρφωτες και το μονο που εγραψε τωρα μετα την επανεκκινηση ειναι:

σφαλμα eventlog 6008:Ο προηγουμενος τερματισμος λειτουργιας ηταν μη αναμενομενος

και

κρισιμο kernel power 41:Εγινε επανεκκινηση του συστηματος χωρις πληρη τερματισμο.Αυτο το σφαλμα μπορει να προκληθηκε εαν το συστημα σταματησε να ανταποκρινεται,αν παρουσιαστηκε σφαλμα ή απροσμενη διακοπη ρευματος.

Έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη επανεκκίνηση όταν πετάει μπλε οθόνες?Τα restart τα κάνει μόνο όταν είσαι στο Mozilla και βλέπεις σελίδες?Αν εισαι στο desktop χωρίς να κάνεις τίποτα (πχ αν παίζεις πασιέντζα ή ακούς mp3) θα κάνει ποτέ restart?

Εχω απενεργοποιησει το restart,μπλε οθονη δεν βγαζει ειναι σαν να βγαζω το pc απο το ρευμα και μετα να κανει ξανα εκκινηση,το restart το κανει οταν ειμαι στο ιντερνετ και πιο σπανια οταν παιζω mw3 online.

Kαινουρια στοιχεια!

"Το στοιχειο εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει" μενει κενη η οθονη και μετα λεει "Πραγματοποιειται επανεκκινηση του εξερευνηση των windows οπου και επανεμφανιζεται ολα παλι πισω (εικονιδια, μπαρα των windows...Επισης βλεπω στο taskbar ενα εικονιδιο του flashplayer αλλα δεν μπορω να ανοιξω το παραθυρο.Ανοιγω διαχειρηση εργασιων και κλεινω το "FlashPlayerPlugin_11_3_300_265" ξανα "το στοιχειο ξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει"Και δυο σφαλματα οπως φαινεται στις εικονες κατω

post-16086-1416076442,9058_thumb.jpg

post-16086-1416076442,9751_thumb.jpg

Μολις παω να τρεξω το sfc/scannow μου γραφει

"Πρεπει να εχετε λογαρισμο ως administrator και να εκτελειται μια περιοδος λειτουργιας της κονσολας για να χρησιμοποιησετε το βοηθητικο προγραμμα sfc."

"Oλοκληρωθηκε η επιβεβαιωση 100%.Η προστασια πορων των windows δεν βρηκε παραβιασεις ακεραιοτητας."

edit: Επειδη υποψιαζομαι και τον flash player τον απεγκαθηστω για να βαλω την εκδοη 10.3

format?uninstall flash player και ξανά εγκατάσταση?Αν χρησιμοποιήσεις chrome ή ΙΕ κάνει restart όταν κάνεις browsing?Επίσης επανεκκινεί όταν βλέπεις συγκεκριμένες σελίδες πάντα ή είναι τυχαίο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.