argy1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Τομ τελευταιο καιρο εχω τεραστιο προβλημμα με τον υπολογιστη,σε τυχαια στιγμη κλεινει η οθονη (μαυρη) και κανει sestart.Στο αρχειο καταγραφης βλεπω απειρα σφαλματα τα οποια αναφερονται σε δικτιο.Δεν γνωριζω τι ακριβως φταιει παντως εχω δοκιμασει τα εξης:και τις δυο καρτες δικτιου της μητρικης (και την καθε μια ξεχωριστα απενεργοποιωντας την αλλη),τριτη καρτα δικτιου pci και αυτη την στιγμη ειμαι με ασυρματη usb.Σε ολες τις περιπτωσεις εχω το ιδιο προβλημα.Επισης εχω κανει απειρες φορες φορματ και εχω πειραματιστει με διαφορα πχ. μητρικη,επεξεργαστη,ραμ,τροφοδοτικο κτλ.. Παραθετω μια εικονα των σφαλματων. :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Δοκίμασε να βάλεις καρφωτές ip στο pc. Επίσης πες μας τι άλλες συσκευές τρέχουν στο δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Δοκίμασε να βάλεις καρφωτές ip στο pc. Δεν το'πιασα.. Απο συσκευες ενα netbook,ενα laptop,2 desktop και 2 κινητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Κοίτα επειδή έχεις διάφορες συσκευές στο δίκτυο μπορεί να παίρνουν ίδιες διευθύνσεις και να σου δημιουργούνται θέματα.Καρφωτη= static αντί για auto από dhcp. Google is your friend, ψάξε για "setting static ip address in windows 7" ή δες εδώ http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Εκανα αυτα ακριβως που ειπες με επιτυχια,ο χρονος θα δειξει.. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 ”Your computer was not assigned an address from the network (by the DHCP Server) for the Network Card with network address XXX. The following error occurred: 0x79. Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the netA Rare Solution: Q-SOLN: Windows 7 DHCP error 0x79 - "Your computer was not assigned an address from the network..."ίσως να είναι και αυτό?Αν το πρόβλημα λύθηκε με τις "καρφωτές" ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Δε νομίζω πια το ότι δεν παίρνουν τα windows 7 ipv6 διεύθυνση να κάνουν restart. Αν ισχύει είναι εντελώς ΓΤΠΚ.Κοίτα μήπως ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής σου ή η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/allagi-mobo-110840-4.html Αποτελεί την συνέχεια αυτού του θέματος Πάντως στο event log υπάρχει συμβάν που αφορά το kernel power και μάλιστα κρίσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 25, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Πάντως στο event log υπάρχει συμβάν που αφορά το kernel power και μάλιστα κρίσιμοΑυτο το βγαζει μετα απο καθε restart,που μπορει να οφειλεται αυτο το σφαλμα?Κοίτα μήπως ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής σου ή η μητρική.Ολα κομπλε απο θεμα θερμοκρασιας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 25, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους απο μητρική μέχρι τροφοδοτικό.τι ακριβώς λέει το event?To θέμα είναι τα events απο το log εξαφανίστηκαν με τις "καρφωτές" ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 25, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Το τελευταιο σφαλμα ηταν στις 15:40 οποτε ειμαστε οκ!Στο event το κρισιμο που ειδες λεει οτι: Εγινε επανεκκινηση του συστηματος χωρις πληρη τερματισμο.Αυτο το σφαλμα μπορει να προκληθηκε εαν το συστημα σταματησε να ανταποκρινεται,αν παρουσιαστηκε σφαλμα ή απροσμενη διακοπη ρευματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 26, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Σημερα το πρωι παλι το ιδιο,εκει που εκανα περιηγηση στο Mozilla μαυρη οθονη και ξεκινησε απο την αρχη. Tα σφαλματα εχουν σταματησει με τις καρφωτες και το μονο που εγραψε τωρα μετα την επανεκκινηση ειναι:σφαλμα eventlog 6008:Ο προηγουμενος τερματισμος λειτουργιας ηταν μη αναμενομενος καικρισιμο kernel power 41:Εγινε επανεκκινηση του συστηματος χωρις πληρη τερματισμο.Αυτο το σφαλμα μπορει να προκληθηκε εαν το συστημα σταματησε να ανταποκρινεται,αν παρουσιαστηκε σφαλμα ή απροσμενη διακοπη ρευματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 26, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη επανεκκίνηση όταν πετάει μπλε οθόνες?Τα restart τα κάνει μόνο όταν είσαι στο Mozilla και βλέπεις σελίδες?Αν εισαι στο desktop χωρίς να κάνεις τίποτα (πχ αν παίζεις πασιέντζα ή ακούς mp3) θα κάνει ποτέ restart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 26, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Εχω απενεργοποιησει το restart,μπλε οθονη δεν βγαζει ειναι σαν να βγαζω το pc απο το ρευμα και μετα να κανει ξανα εκκινηση,το restart το κανει οταν ειμαι στο ιντερνετ και πιο σπανια οταν παιζω mw3 online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 26, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Kαινουρια στοιχεια! "Το στοιχειο εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει" μενει κενη η οθονη και μετα λεει "Πραγματοποιειται επανεκκινηση του εξερευνηση των windows οπου και επανεμφανιζεται ολα παλι πισω (εικονιδια, μπαρα των windows...Επισης βλεπω στο taskbar ενα εικονιδιο του flashplayer αλλα δεν μπορω να ανοιξω το παραθυρο.Ανοιγω διαχειρηση εργασιων και κλεινω το "FlashPlayerPlugin_11_3_300_265" ξανα "το στοιχειο ξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει"Και δυο σφαλματα οπως φαινεται στις εικονες κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 26, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 DUI70.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 26, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Μολις παω να τρεξω το sfc/scannow μου γραφει "Πρεπει να εχετε λογαρισμο ως administrator και να εκτελειται μια περιοδος λειτουργιας της κονσολας για να χρησιμοποιησετε το βοηθητικο προγραμμα sfc." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 26, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Start Menu -> αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων εκεί γράφεις "cmd" όταν βγάλει από πάνω το αποτέλεσμα cmd.exe πας το ποντίκι πάνω δεξί click "Εκτέλεση ως Διαχειριστής" Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 26, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 "Oλοκληρωθηκε η επιβεβαιωση 100%.Η προστασια πορων των windows δεν βρηκε παραβιασεις ακεραιοτητας."edit: Επειδη υποψιαζομαι και τον flash player τον απεγκαθηστω για να βαλω την εκδοη 10.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 26, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 format?uninstall flash player και ξανά εγκατάσταση?Αν χρησιμοποιήσεις chrome ή ΙΕ κάνει restart όταν κάνεις browsing?Επίσης επανεκκινεί όταν βλέπεις συγκεκριμένες σελίδες πάντα ή είναι τυχαίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.