paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Χρονο εχω αφθονο.. χρημα δεν εχω ωστε να το σπαταλω.. !Και δεν ειναι ευκολο να ανεβοκατεβαινεις με το που θα σε ειδοποιησει ο αλλος .Δεν ειναι Αμπελοκηποι -Συνταγμα διαδρομη.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Mεινε και πολεμησε το.Εξαντλησε ολα τα ορια. Σημερα οι ευκαιριες στη ζωη ειναι δυστυχως λιγες.Σου μιλαει καποιος που εχει ζησει στη μιση Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 6, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Μεινε μονη σου με ο,τι κοστος κι αν υπαρχει. Μια προσωρινη δουλεια θα σε στηριξει "ορθια" και θα σου δωσει αυτοσεβασμο και αυτοπεποιθηση. (Σχεδον) καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Εχω ακρες για να σου βρω δουλεια στην Ξανθη, αλλα ειναι μακρια τα καρναβαλια... (j/k ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Ειναι νεκρη περιοδος λογω πρωτου 15μερου Αυγουστου ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 7, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Δεν με τραβαει κατι κατω.. οποτε μιας και μετα τον 15αυγουστο (που ειναι σε μια βδομαδα) λογικα θα αλλαξουν τα πραγματα .. δεν λεει να φυγω. Οποτε το τραβαω λιγο ακομα.. και βλεπουμε .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 7, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Kαλα κουραγια κ καλη τυχη σου ευχομαι τοτε Λενα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 7, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Nα'σαι καλα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 7, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Χαχα θα γράψω κάτι που σίγουρα θ'αρέσει στα παλληκάρια ... :devil: Βρες έναν άντρα να σε συντηρήσει μέχρι να ξαναρχίσει η δουλειά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 7, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Eναν? Αφου εχει χρονο βρε η κοπελα για σκοτωμα!Πες της 2-3 να ειναι κ ποιο σιγουρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 7, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Με έναν θα είναι αίσθημα , με πολλούς θα είναι κακό για την υπόληψη της . Είναι και παιδαγωγός η κοπέλλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 7, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Exm.. δεν πρεπει να αρεσει και σε μενα σαν επιλογη .. An kai δεν ειναι και τοσο κακη.. λυνονται πολλα προβληματα.. :devil: αλλα εχουμε πολλα ποταμια εδω πανω...! :whistling :whistling :...: υ.γ. μετα ειδα το τι γραφετε.. εγω να εχω μια καποια αποψη.. η καθομαι με ποπκορν και παρακολουθω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελληνίδα Αύγουστος 7, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Πήγαινε στον ποταμό και κλάψε ... είναι ωραίο και αναζωογονητικό ένα γερό κλάμα . Θα καθαρίσει και το κεφάλι σου . Κοίτα μόνο μην πέσεις μέσα ! Ασε τα περίστροφα , λερώνουν .Εγώ πάντως δεν ψήφισα ... κάνε ότι σούρθει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 7, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Εχμ.. στο ποταμι θα με πεταξουν ..μετα την συμβιωση .. 2 ημερων.. Ενα καλο πολλ ειναι (εδω που τα λεμε..) .. Ποιοι και με ποσο μεγαλη προθυμια θα με πεταγαν στο ποταμι εχοντας την εμπειρια της συμβιωσης των πανω απο δυο μερων .. δεδομενης της τρελλας που δειχνω να εχω..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 7, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Ελληνίδα Με έναν θα είναι αίσθημα , με πολλούς θα είναι κακό για την υπόληψη της . Είναι και παιδαγωγός η κοπέλλα . Eεε...λεπτομεριες τωρα,ακου παιδαγωγος....! Αρχική απάντηση από paschaliaυ.γ. μετα ειδα το τι γραφετε.. εγω να εχω μια καποια αποψη.. η καθομαι με ποπκορν και παρακολουθω ? Oχι το ποπ κορν θα το τρωει ο καμερα μαν....! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 7, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Εχμ.. στο ποταμι θα με πεταξουν ..μετα την συμβιωση .. 2 ημερων.. Ενα καλο πολλ ειναι (εδω που τα λεμε..) .. Ποιοι και με ποσο μεγαλη προθυμια θα με πεταγαν στο ποταμι εχοντας την εμπειρια της συμβιωσης των πανω απο δυο μερων .. δεδομενης της τρελλας που δειχνω να εχω..? Koιτα,υπαρχουν κ αντρες που γουσταρουν τρελα...! Πρεπει να ψαξεις κ λιγο βεβαια αλλα....θα αξιζει μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 9, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Να μαι και εγώ εδώ Πασχαλιά μείνε...Εφόσον υπάρχει λόγος που θες να είσαι( ) εκεί μην το σκέφτεσαι καθόλου...Τα ρίσκα είναι για να τα παίρνουμε!!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 9, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Βρε βρε.. τι εγινε καλε ?χεχε ,πολλα προσωπα βλεπω απο διπλα.. και πολλα απο εδω διπλα....Τι γινεται καλε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 9, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Ανταλλαγη πληθυσμων Kαλως ηρθες στο Εργαστηρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 9, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Φυσικα..δεν εχει νοημα να ρωτησω ..ποιος σε εφερε εδω grigas .Και δεν θα πω αν πρεπει να τον κανονισουν.. (ειμαι καλο κοριτσακι εγω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 9, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Χεχέ.... Ε είδα φως και μπήκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.