Vagouridis Αύγουστος 9, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Mεινε Ξανθη ....χαλαρα ...θα αρχιζουμε να μαζευομαστε σιγα σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 10, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Εχμ.. στο ποταμι θα με πεταξουν ..μετα την συμβιωση .. 2 ημερων.. Ενα καλο πολλ ειναι (εδω που τα λεμε..) .. Ποιοι και με ποσο μεγαλη προθυμια θα με πεταγαν στο ποταμι εχοντας την εμπειρια της συμβιωσης των πανω απο δυο μερων .. δεδομενης της τρελλας που δειχνω να εχω..? Ποια τρέλλα? Αρχική απάντηση από paschalia Θενκς α λοτ αλλα δεν συγκρινεται με κανενα αλλο μερος στην Ελλαδα (ξερω, ξερω, σας έχω πρήξει!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 10, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Na κατσω μια μερα να παρω απο εκεινες τις μιας χρησης μηχανες.. να φωτογραφισω την ορεινη ξανθη.. η οχι ?Αν το κανω.. με βλεπω να περναω τον LL σε κολλημα με ποσταρισμα φωτογραφιων..!Μπλε Οθονης μου εβαλες ωραια ιδεα βρε...!Παω να παρω μια τετοια μηχανη..!Οχι για να μη λες οτι το αιτωλικο ειναι ωραιο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 10, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Περιμένω... Και μετά θα ανοίξουμε ένα thread ποστάροντας φωτογραφίες από τον τόπο μας. Τότε θα δεις αν συγκρίνεται με τίποτα άλλο το αιτωλικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 10, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 ΛΟΛ.Και μετα θα μας κανουν απο ενα ωραιο μπανακι αμφοτερους..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Αύγουστος 10, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Μπαααααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 17, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Και να που η υποθεση του Ασταματητου.. παει να βγει αληθινη...!Και το πολλ αλλαζει μορφη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 17, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Και να που η υποθεση του Ασταματητου.. παει να βγει αληθινη...! Και το πολλ αλλαζει μορφη . Τι?Αποχωρεις δλδ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 17, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Που θα βρεις καλύτερα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Κοίτα και εγώ Αθήνα είμουν και την έκανα για ελαφρά πηδηματάκια για Καλαμάτα. Η πρώτη μου δουλεία δεν ήταν ότι καλύτερο, τα λεφτά ήταν πάρα πολύ λίγα, αλλά πήγα κάνοντας μια κίνηση απελπισίας για να φύγω από Αθήνα. Να ξέρεις ότι κάθε αρχή και δύσκολη. Στην αρχή μπορεί να ζοριστείς, αλλά άμα ξέρεις τι θέλεις το δρόμο σου θα τον βρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Κατ'αρχας οτι και να σου πουμε εμεις για το αν πρεπει να μεινεις ή να φυγεις εσυ εχεις την επιλογη να κανεις αυτο που θελεις εσυ. Για μενα δεν εχει λογο υπαρξης αυτο το poll. Τι θα πει να μεινω ή να φυγω? Το οτι καποιοι δεν γουσταρουν να βλεπουν τα ποστ σου στο οφφ τοπικ δεν σημαινει οτι πρεπει να την κανεις. Δεν τους υποχρεωνει κανεις να τα βλεπουν.Επισης το οτι εισαι σε ενα τεχνολογικο φορουμ και ποσταρεις συνεχεια στο οφφ τοπικ παλι δεν σημαινει οτι αυτα που γραφεις, ποσταρεις, δεν ειναι ενδιαφεροντα για καποιους.Σκεψου το εξης. Ουτε οι πολιτικοι εχουν ουδεμια σχεση με αυτο που κανουν, αλλα μπορουν και μας πειθουν καθε τεσσερα χρονια οτι ειναι αξιοι της ψηφου μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 18, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 paschalia τα post σου δεν με χαλάνε καθόλου καί ελπίζω να αλλάξεις την αποφασή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 18, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 okζ. σορρυ για το χτεσινο παραληρημα all. Just a bad day Dεν θυμαμαι ομως τι ακριβως εγραφα στο αρχικο ποστ μου .. οποτε δεν του ριχνετε ενα κλειδωμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 18, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Ετσι paschalia χαλαρα....Η ζωή είναι ένα αγγούρι,άλλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι το τρώνε και.....ζορίζονται!!!Για να δροσιστείς πρέπει να προσπαθείς!!Καλή επιτυχία με τη δουλειά...Αντε καλημερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 19, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Καλή μου πασχαλιά άραξε και άδραξε τη μέρα!!Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς να δείς που αν κάνεις λίογη υπομονή σύντομα όλα θα λυθούν!!Παρεπιπτώντως στους δυο είναι έρωτας,μέχρι πέντε είναι αγάπη κλαι μετά είναι όργιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.