paschalia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2004 Οταν καποιος ειναι και θελει να ειναι ενεργο μελος σε ενα τεχνολογικο φορουμ αλλα δεν εχει σχεδον καμια σχεση με υπολογιστες.. και ποσταρει αποκλειστικα στο χαλαρο μερος του φορουμ.. κολλαει η οχι ?Δλδ μενει η να την κανει με ελαφρα ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Θα διεπρατα αυτοκτονια Ok ας σοβαρευτω λιγο. Λοιπον,εισαι Ξανθη,η δουλεια ειναι Αθηνα,θες να μεινεις Ξανθη αλλα δε βρισκεις κατι της προκοπης.Το παω καλα ως εδω? Τι κανεις?Αυτο ειναι καθαρα προσωποικο θεμα.Αλλος γουσταρει να γυρναει απο πολη σε πολη κ αλλος ειναι σπιτογατος.Εσυ τι εισαι? Παρομοια φαση περασα περσι το καλοκαιρι.Δουλεια γραφειου κ αραλικη στην Αθηνα ή αποθηκη κ χαμαλικα στη Λαρισα(απο κει ειμαι).Τελικα επελεξα να φαω το χαμαλικωμα κ να βγαινω καθε βραδυ τσαρκα στα μεροι μου με τους ανθρωπους μου κ να γουσταρουμε(ασχετα αν πηγενα σχεδον καθε προι σμπαραλια στη δουλεια ). Εσενα σε "δενει" τπτ στη Ξανθη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 < Λοιπον,εισαι Ξανθη,η δουλεια ειναι Αθηνα,θες να μεινεις Ξανθη αλλα δε βρισκεις κατι της προκοπης > Ειμαι Ξανθη ,η δουλεια ειναι Ξανθη , θελω να μεινω Ξανθη αλλα δεν βρισκω καποια δουλεια λογω νεκρας περιοδου kai δεν εχω την Εθνικη Τραπεζα δικη μου..! Και για να κανω αυτο το βημα..γιατι ειναι κατι τεραστιο να κανεις κατι τετοιο ..ναι ,με δενει . Και νι..ειμαι και εγω στα προθυρα αυτοκτονιας.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αν προκειται για καλη ευκαιρια εγω θα εμενα . :OT: Και εγω μολις ειδα τον τιτλο νομιζα οτι ειναι αλλη μια αποχωρηση απο το forum που ειναι της μοδας στην ελλαδα :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από paschaliaΚαι νι..ειμαι και εγω στα προθυρα αυτοκτονιας.. :P Αλλά πριν θα σε ξαναβάλω στο Νεωκόρο για να καταραστείς τη τύχη σου έτσι όπως πρέπει Κώστα Φάνη και λοιποί ελπίζω να μη θεωρείτε το παραπάνω ως spam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Για να αποχωρησω.. θα επρεπε να ξεσηκωνοταν ολος ο Λαμπης εναντιον μου.. ! ακομα και Webmaster .. (πραμα αδυνατον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 OOOOOOOOXI .Oχι αλλος Νεωκορος.. δωσαμε δωσαμε ! Κανα αυτοματο δεν εχεις ? Παιζεται καλυτερα η ρωσικη ετσι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia < Λοιπον,εισαι Ξανθη,η δουλεια ειναι Αθηνα,θες να μεινεις Ξανθη αλλα δε βρισκεις κατι της προκοπης > Ειμαι Ξανθη ,η δουλεια ειναι Ξανθη , θελω να μεινω Ξανθη αλλα δεν βρισκω καποια δουλεια λογω νεκρας περιοδου kai δεν εχω την Εθνικη Τραπεζα δικη μου..! Και για να κανω αυτο το βημα..γιατι ειναι κατι τεραστιο να κανεις κατι τετοιο ..ναι ,με δενει . Και νι..ειμαι και εγω στα προθυρα αυτοκτονιας.. :P Xμμμ κατι δε καταλαβα στο συλογισμο σου.... Αφου ολα ειναι Ξανθη που θες να πας κοπελα μου????? Αν θες παντως να το κουβεντισουμε εκτενεστερα,θα πρεπει να αποκαλυψεις την ειδηκοτιτα σου κ την φυσην της δουλειας εις τας Ξανθας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Κανα αυτοματο δεν εχεις ? Παιζεται καλυτερα η ρωσικη ετσι ! Koιτα αν επιμενεις στο θεμα(εγω για πλακα το ειπα στην αρχη αλλα σε εβαλα σε ιδεες μαλλον... ) διαλεξε ενα κ θα φροντισω να παραδωθει σπιτι σου απο τον απολειστικο μας αντιπροσωπο στη βορεια Ελλαδα γνωστο με το παρατσουκλη "o Νονος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Ειμαι απο Αθηνα.. βρηκα μια ακρη για δουλεια σε παιδικο σταθμο (που ειναι 50/50 πιθανοτητες) στην Ξανθη .. ανεβηκα σφαιρα εχοντας επιτελους βρει μια ακρη .. αλλα μεχρι να εχω νεοτερα απο την δουλεια .. κλπ κλπ.. εχω δυσκολιες στο να παραμεινω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 δεν παιζει να βρεις κατι προσωρινο μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Aν σε ενδιαφερει η Λαρισα κ εχεις τελιωσει καποια παιδαγωγικη σχολη,στηλε μου πμ να δω αν μπρορω να σε βολεψω καπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Εχμ..αυτο λεω .. !Για αυτο εβαλα το πολ! Ειναι νεκρα περιοδος λογω διακοπων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Θενκς α λοτ αλλα δεν συγκρινεται με κανενα αλλο μερος στην Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αυτόματο και ρωσική; Αν δεν εννοείς σαλάτα, μάλλον τα μπέρδεψες. Για να παίξεις ρώσικη δένεις το μαντιλάκι γύρω απο το κεφάλι (για να μη λερώσουμε) και παίρνεις περίστροφο. To μόνο (ημι)αυτόματο με μύλο*(δλδ περιστρεφόμενο) που μπορώ να θυμηθώ είναι το θρυλικό και all time classic General Tomson's tommygun :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: *ναι ναι ξέρω δεν έχει και μεγάλη σχέση με το κλασικό μύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 To ξερω οτι δεν παιζεται ετσι.. αλλα σκεψου οτι ειναι σιγουρο 100% Γλυτωνεις και το σπασιμο νευρων με καθε ακυρο γυρο ..! (Μλκ ειπα..αλλα δεν βαριεσαι..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Θενκς α λοτ αλλα δεν συγκρινεται με κανενα αλλο μερος στην Ελλαδα Γιου αρε γουελκαμ Δεν εχω παει κ ποτε αλλα δε πιστευω να εχει την ζωη της Λαρισας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Kalα ολα αυτα.. Αλλα θα καθοσασταν η θα τα μαζευατε και θα επιστρεφατε μιας και δεν μπορειτε να βρειτε δουλεια μεχρι νεωτερων ειδησεων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 6, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Εγώ ψήφισα επιστροφή πάντως.Τι θα γίνει αν δεν καθήσει ή δουλειά; Χάνεις πολύτιμο χρόνο αν περιμένεις.Αν πάλι τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα θέλεις,ή Ξάνθη δεν είναι μακρυά,ξαναπηγαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ΛΛ οχι αλλον Νεωκορο ειπα ?!Με βλεπω σε καμια ωρα οχι απλα να χρειαζεται.. αλλα να παρακαλω κιολας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.