GriGaS Ιούλιος 25, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 για p4@3.2 με intel 865 υποθέτω φτάνει και περισσεύει ε? (τον έχω παραγγείλει ήδη, αλλά με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα)παρέλαβα σήμερα, λογικά θα τον βάλω το σκ και θα πω εντυπώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 25, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Εγώ πάλι ακύρωσα μια αγορά ενός petrol 128GB μετά από αναζήτηση σε ιντερνέτ. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη σειρά είναι τόσο value που έχουν βάλει τις φθηνότερες μνήμες πάνω με αποτέλεσμα μετά από 1-2 μήνες χρήσης να εμφανίζει bad sectors ο δίσκος και να χάνει αρκετή από την χωρητικότητα του. Το θέμα δεν είναι μεμονωμένο και αναφέρεται ότι και μετά από αντικατάσταση του δίσκου εμφανίστηκε πάλι το ίδιο πρόβλημα.Γενικά θα έμενα μακριά από τον petrol. Εξάλλου η διαφορά με τον agility 3 πλέον είναι πολύ μικρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeKarv Ιούλιος 27, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Guys γενικά octane-petrol μακριά.Άθλιες επιδόσεις και προβληματικοί όσο δεν πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 28, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 παρέλαβα σήμερα, λογικά θα τον βάλω το σκ και θα πω εντυπώσεις!μας προέκυψε DOA... το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα και δεν ποστάρουν καν (ένα λαπτοπ και το desktop της υπογραφής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeKarv Ιούλιος 28, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Πάντως εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα και να τον κανω εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 28, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 μας προέκυψε DOA Γεια σου ρε Διονύση. Μεγάλη η χάρη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 28, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 μας προέκυψε DOA... το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα και δεν ποστάρουν καν (ένα λαπτοπ και το desktop της υπογραφής)για να μην λέμε μόνο τα στραβά, χθες τον πήγα στο eshop Άργους, σήμερα ήρθε SMS για πιστωτικό στην τιμή αγοράς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Θα ξαναπάρεις τον ίδιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2012 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Πιστωτικό σε DOA. Λατρεύω τις εγγυήσεις στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 2, 2012 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 same here, αλλά από visionstudio. Μετά από καιρό, έγινε RMA, τώρα είμαι με Force GT 120άρι (όλα ΟΚ!). Τον ήθελα για δώρο τον petrol, αλλά στο χέρι μου έσκασε! Ο Petrol μας βγήκε trol τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojos170304 Αύγουστος 8, 2012 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 OCZ Petrol ηηηηηηηηη ΜΑΠΑ. Πήρα τον πρώτο από crazy του eshop DOA από την αρχή. Ο γνωστός σπασα@@ του eshop για αλλαγή, τέλος αλλαγή με άλλο Petrol. Τον βάζω, στήνω λειτουργικό, μετά από δυο μήνες bad sectors, πάει πίσω κ αυτός. Στο ενδιάμεσο δε βάζω μυαλό κ λέω θα έτυχε σε μένα. Παίρνω άλλον ένα. DOA φυσικά από την αρχή κ αυτός. Από το eshop βγάζουν πιστωτικό, ακόμα πλακώνομαι να πάρω τα λεφτά μου πίσω από τους αλήτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 8, 2012 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 αυτός ο δίσκος για να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα θα έπρεπε να λέγεται "ocz μαζουτ" ή "ocz καμένα λάδια". :hang3:Παραλίγο να τον αγοράσω και εγώ,αλλά είπα να κρατήσω τον Corsair P64 μέχρι να πέσουν ακόμα λίγο οι τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Αύγουστος 9, 2012 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Μακριά από Petrol παιδιά 3 στους 4 DOA και σε διαφορετικά PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 9, 2012 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 Για μένα έχει φάει κάρτα η ocz. Μετά το φιάσκο με τους sandforce το αρχικό, την ιστορία με τα nands και τις επιδόσεις, και τώρα οι petrol λοταρίες, δεν την εμπιστεύομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.