Jump to content

Περί OCZ Petrol

NoDsl

Recommended Posts

για p4@3.2 με intel 865 υποθέτω φτάνει και περισσεύει ε? (τον έχω παραγγείλει ήδη, αλλά με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα)

παρέλαβα σήμερα, λογικά θα τον βάλω το σκ και θα πω εντυπώσεις!

Εγώ πάλι ακύρωσα μια αγορά ενός petrol 128GB μετά από αναζήτηση σε ιντερνέτ. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη σειρά είναι τόσο value που έχουν βάλει τις φθηνότερες μνήμες πάνω με αποτέλεσμα μετά από 1-2 μήνες χρήσης να εμφανίζει bad sectors ο δίσκος και να χάνει αρκετή από την χωρητικότητα του. Το θέμα δεν είναι μεμονωμένο και αναφέρεται ότι και μετά από αντικατάσταση του δίσκου εμφανίστηκε πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Γενικά θα έμενα μακριά από τον petrol. Εξάλλου η διαφορά με τον agility 3 πλέον είναι πολύ μικρή.

παρέλαβα σήμερα, λογικά θα τον βάλω το σκ και θα πω εντυπώσεις!

μας προέκυψε DOA... το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα και δεν ποστάρουν καν (ένα λαπτοπ και το desktop της υπογραφής)

μας προέκυψε DOA... το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα και δεν ποστάρουν καν (ένα λαπτοπ και το desktop της υπογραφής)

για να μην λέμε μόνο τα στραβά, χθες τον πήγα στο eshop Άργους, σήμερα ήρθε SMS για πιστωτικό στην τιμή αγοράς!

same here, αλλά από visionstudio.

Μετά από καιρό, έγινε RMA, τώρα είμαι με Force GT 120άρι (όλα ΟΚ!).

Τον ήθελα για δώρο τον petrol, αλλά στο χέρι μου έσκασε! :wall:

Ο Petrol μας βγήκε trol τελικά.

OCZ Petrol ηηηηηηηηη ΜΑΠΑ. Πήρα τον πρώτο από crazy του eshop DOA από την αρχή. Ο γνωστός σπασα@@ του eshop για αλλαγή, τέλος αλλαγή με άλλο Petrol. Τον βάζω, στήνω λειτουργικό, μετά από δυο μήνες bad sectors, πάει πίσω κ αυτός. Στο ενδιάμεσο δε βάζω μυαλό κ λέω θα έτυχε σε μένα. Παίρνω άλλον ένα. DOA φυσικά από την αρχή κ αυτός. Από το eshop βγάζουν πιστωτικό, ακόμα πλακώνομαι να πάρω τα λεφτά μου πίσω από τους αλήτες

αυτός ο δίσκος για να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα θα έπρεπε να λέγεται "ocz μαζουτ" ή "ocz καμένα λάδια". :hang3:

Παραλίγο να τον αγοράσω και εγώ,αλλά είπα να κρατήσω τον Corsair P64 μέχρι να πέσουν ακόμα λίγο οι τιμές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.