Jump to content

Επιλογή crossfire

Aoratos77

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το μηχάνημα που βλέπετε στην υπογραφή μου (εντάξει είναι 2 χρονών αλλά την κάνει την δουλίτσα του) πρόσφατα μου σφηνώθηκε στο μυαλό να δοκιμάσω κι εγώ το crossfire.

Κι εδώ είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας. Λόγο του περιορισμένου budget (άτιμη κρίση) σκέφτομαι να ψάξω για μία μεταχειρισμένη Sapphire 5970 σαν αυτή που φοράω.

Τι λέτε εσείς αξίζει τον κόπο ή να κοιτάξω για κάτι άλλο εξίσου οικονομικό? (πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Με 4 πυρήνες δεν θα είσαι σούπερ σταθερός, και 99 στις 100 εφαρμογές δεν θα τον βλέπουν καν τον 4ο πυρήνα...

Έμμεσα έχεις ήδη CF, οπότε αναβάθμιση η δεν έχει τρελό νόημα ΙΜΟ.

Μα Crossfire εχει ηδη.... απλα σου "εκατσε" να δοκιμασεις 2 καρτες στο pc σου. Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πουλησεις αυτην που εχεις τωρα και να αποκτησεις 2 μονοπυρινες 6950 or 6970 . Μετα απο εκει ανεβαινεις σε budget . Παντως να βαλεις 2 διπυρινες ΔΕΝ "λεει"..... θελεις 1000-1200αρη τροφοδοτικο και επιδοσεις ΜΟΝΟ σε κανα 3Dmark - σε game δεν θα δεις πολλα εως καθολου διαφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.