Jump to content

Ψυξη-Αεροψυξη-Υδροψυξη

THANOSJ3

Recommended Posts

Καλησπέρα..εφοσον εχω στησει ηδη το πρωτο μου tower ξεκινησα ενα project σαν 2ο..

Κουτι-CoolerMaster Storm Enforcer

dc5zig.jpg

Επεξεργαστής- Inte i7-2600k-Με την Μανίσια ψύχτρα του.

Ram-Corsair XMS3 DDR3 στα 1600mhz (2χ4GB) με ψυχτρα της HyperX

2qm3kfp.jpg

Τροφοδοτικο-CoolerMaster GX 650

s12ur9.jpg

Κάρτα Γραφικών-SAPPHIRE Radeon HD 6790

vyt8ug.jpg

Σκληρος Δισκος-WD Caviar Black 1TB

34njnub.jpg

Ψυξη : ο ανεμιστηρας που ειχε ηδη πανω μπροστα 200αρης νομίζω.

Ενας ακομα στην πισω πλευρα

+του επεξεργαστη

+των μνημων.

Λειτουργικό Σύστημα - Windows 7 Ultimate

Ολα καλα ολα ωραια..αλλα απο θερμοκρασίες πως παμε?

Για δειτε την παρακάτω φωτο..Ειναι λογικες οι θερμοκρασίες έχοντας ανοιχτό στον υπολογιστη μονο καποιες σελιδες στον broswer?

97741918413827813900.png

Φιλε Θανο να σου πω την αληθεια αυτοι οι αριθμοι δειχνουνε οτι κατι δεν παει καλ. Καλοκαιρακι ναι μεν αλλα μου φαινεται και η μητρικη και το cpu εχουνε αρκετα ψηλες θερμοκρασιες. Στα ιδια επιπεδα με θερμοκρασιας δωματιου με i5 760 stock εχω 32 και στη μητρικη εχω 30. Και εχω 3 fan 2000rpm δυο στο Stacker 833 2 κατω και ενα πισω.

Το φίλτρο μπροστά δεν έχει πιάσει σκόνη έτσι?

Έχει θέση για ανεμιστήρα στην πάνω πλευρά το κουτί Αν ναι μπορείς να βάλεις ένα ακόμα ανεμιστήρα να βγάζει αέρα από εκεί.

Τον έχεις clockάρει ή όχι?Έχεις απενεργοποιήσει το intel speedstep (κοινώς ρίχνει την ταχύτητα του ο επεξεργαστής όταν δεν κάνει κάτι εξαιρετικά απαιτητικό)?

Το cage για τους σκληρούς δίσκους βγαίνει?Μπορείς να βάλεις τον μηχανικό σου πιο κάτω και να ελευθερώσεις τον χώρο πίσω από τον ανεμιστήρα εισαγωγής

Οχι το φίλτρο μπροστα δεν έχει ποιασει σκονη..το καθαριζω τακτικα για να προλαμβανω τετοια θεματα..

Πανω εχει θεση για ανεμιστηρα ναι..αλλα τι αξιζω να βαλω εναν μεγαλο 200αρι η δυο μικρους 120?

Δεν τον εχω clockαρει καθολου..δουλευει στα 3,40ghz.

Το Intel Speedstep δεν γνωριζω καν τι ειναι ουτε πως απενεργοποιείται

Τι ακριβως ειναι?

Το cage για τους σκληρούς ειναι μεν πιρτσινομένο στην βάση κατω αλλα δεν θυμαμαι απο πισω αν ειναι βιδωτο..θα το κοιταξω αν βγαινει και να τοποθετησω τον σκηρο τερμα κατω και να φυγει το ενα κομματι απο το cage αυτο δεν λες?

Το χειμώνα σε θερμοκρασία δωματίου 20 είχα 45-50βαθμούς θερμοκρασία πηρυνων-επεξεργαστη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Πανω εχει θεση για ανεμιστηρα ναι..αλλα τι αξιζω να βαλω εναν μεγαλο 200αρι η δυο μικρους 120?

Ότι αντέχουν τα αυτιά σου.

Το Intel Speedstep δεν γνωριζω καν τι ειναι ουτε πως απενεργοποιείται

Τι ακριβως ειναι?

Enhanced Intel SpeedStep® Technology

Enhanced Intel SpeedStep® Technology is an advanced means of enabling very high performance while also meeting the power-conservation needs of mobile systems. Conventional Intel SpeedStep Technology switches both voltage and frequency in tandem between high and low levels in response to processor load

Ενεργοποιείται/Απενεργοποιείται από το bios.Mπορείς να κοιτάξεις εκεί για να βρεις την επιλογή και να δεις αν είναι enabled ή disabled.

Το cage για τους σκληρούς ειναι μεν πιρτσινομένο στην βάση κατω αλλα δεν θυμαμαι απο πισω αν ειναι βιδωτο..θα το κοιταξω αν βγαινει και να τοποθετησω τον σκηρο τερμα κατω και να φυγει το ενα κομματι απο το cage αυτο δεν λες?

Nαι αυτό εννοώ.Αν γίνεται θα βελτιώσει κάπως το airflow μέσα στο κουτί σου

Επειδή περιμένω και εγώ το συγκεκριμένο κουτί, θα ήθελα να σε ρωτήσω ο μπροστινός ο 200αρις και ο πίσω 120αρις τι θόρυβο κάνουν? σε ενοχλούν?

επίσης για το πρόβλημα σου

όπως είπαν τα παιδιά βγάλε το Cage (2 λαμάκια έχει και βγαίνει με το χέρι σου το τραβάς)

για εμένα καλό θα ήταν επίσης να βγάλεις την ψύκτρα του επεξεργαστή.

να βάλεις μια καινούρια πάστα (arctic cooling)

και ξανακουμποσέτο..

και δεν κατάλαβα το είσαι στα 50 όταν κάνεις Broswering?

δηλαδή άμα παίξεις κανα Game τι θα πιάσει?

και επίσης είναι ρουφίχτρα σκόνης το κουτί?

Να σου πω απο θόρυβο δεν έχω θέμα..εγω το λειτουργώ με fan controler και οχι αυτοματα οι ανεμιστηρες εκει παιζει ρολο ο θορυβος..

Σκόνη μαζεύει στα γνωστα σημεία..κατω στο τροφοδοτκο στο φιλτρο.

Και μπροστά στο φιλτρο του 200αρη..

Μετά απο βοήθεια φίλου με την πάστα επειδη στερεψα εγω..

Και τοποθετήθηκε ενας ακομα 200αρης οροφη της ιδιας εταιρίας CM..

Και πλέον αποτέλεσμα..εντυπωσιακό μεν...

Τεραστιος ρόλος η θερμοκρασία δωματίου..

Οι κατωθι θερμοκρασίες ειναι μετα την μετακινηση του υπολογιστη σε αλλο σκιερότερο δωματιο..

Και έχοντας ανοιχτο καποια ελαχιστα..οπως skype,m torrent και κάποια παράθυρα στον browser

08173381366498375441.png

WoW σήγουρα έχεις βάλει καλά την ψύκτρα?

τα Volts μια χαρά ειναι ο ΝΒ έχει ζεματιστεί λίγο αλλά είναι ΟΚ.

κανονικά

έπρεπε να ήσουν 70 Μαχ και πολλά είπα

αλλά λέμε με βάση καλοκαιριού κλπ.. όχι 100!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.