Jump to content

Android Application για τον ΕΟΠΥΥ

akaliptos69

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Αρχικά καλό φθινόπωρο σε όλους. Μετά από μία μικρή διακοπή για την απαραίτητη ξεκούραση (μη φανταστείτε 8 μέρες ήταν) επιστρέψαμε με καινούργια έκδοση. Έχουμε λοιπόν:

Νέα Έκδοση 2.3.2

• Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 07/09/2012).
  • Διορθώσεις σε μικρό πρόβλημα της δυνατότητας πολλαπλής επιλογής.

Πάντως στο σχεδιαστικό κομμάτι έχει πολύ δουλειά ακόμα.

είναι σε επίπεδο hobbyist

BTW για windows phone?

Ευχαριστώ για το review φίλε μου. Το νέο UI της εφαρμογής βρίσκεται ήδη στον σχεδιασμό. Θέλεις να μου πεις κάποια πρόταση ή να μου δώσεις μία εικόνα του τι θα σου άρεσε? (παράδειγμα στείλε μου μια εφαρμογή που σου αρέσει να αποκτήσω μία εικόνα)... ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ για το review φίλε μου. Το νέο UI της εφαρμογής βρίσκεται ήδη στον σχεδιασμό. Θέλεις να μου πεις κάποια πρόταση ή να μου δώσεις μία εικόνα του τι θα σου άρεσε? (παράδειγμα στείλε μου μια εφαρμογή που σου αρέσει να αποκτήσω μία εικόνα)... ευχαριστώ πολύ.

Δυστυχώς είναι κάτι που ένας επαγγελματίας γραφίστας θα έπρεπε να αναλάβει και μονο επαγγελματίας γραφίστας θα ήταν δυνατόν να καταλάβει υποδείξεις μου. (δεν είναι κάτι συγκεκριμένο από μονο του, στο σύνολο είναι)

γενικά πάντως θα σας συμβούλευα στο σχεδιαστικό τομέα να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία

προφανως δε καταλαβα οτι τα φαρμακεια δε δινουν φαρμακα σε ανθρωπους που πεθαινουν....γιατι δε τους πληρωνει το ΕΟΠΥΥ ..λετε να σπαταληθουν λεφτα για να πανε σε επαγγελματια γραφιστα να τον πληρωσουν και να τους σχεδιασει την εφαρμογη...

εδω ο ανθρωπος λεει οτι το team που κανει την εφαρμογη αποτελειται..απο τον ......εαυτο του και μονο !

Δυστυχώς το post του φίλου JohnnyX κρύβει μια μεγάλη και πικρή αλήθεια... το θέμα των χρημάτων.

Έχει δίκιο ο φίλος dunkel_Stern για το θέμα του UI (αν και μεταξύ μας νομίζω ότι δεν είναι και επιπέδου hobbyist, απλώς δεν είμαι γραφίστας και το μηχανογραφικό μυαλό μου δε μπορεί να λειτουργήσει με άλλο σκεπτικό πέραν αυτού της λειτουργικότητας). Όμως η περίπτωση να ασχοληθεί επαγγελματίας με αυτή την δουλειά σημαίνει ότι θα πρέπει να απευθυνθεί ο οργανισμός στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ή free lancer ή εταιρία. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό σημαίνει χρήματα (λίγα πολλά δεν έχει σημασία). Άρα αυτομάτως υπάρχει πρόβλημα. Γιαυτό το λόγο και ζήτησα φίλε dunkel_Stern κάποιες οδηγίες ώστε να κοιτάξω αν μπορώ να κάνω εγώ κάτι ώστε να βοηθήσω στην καλύτερη απόδοση του UI. Έχω κάνει μία κουβέντα με μία φίλη γραφίστρια να το κοιτάξει και να μου δώσει ένα budget για τον σχεδιασμό να δω αν μπορώ να τον πληρώσω εγώ. Για να μην μπλεχτεί ο ΕΟΠΥΥ πουθενά και να προχωρήσει το θέμα γρήγορα. Το κοιτάει από εχθές για την ακρίβεια και περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μου δώσει απάντηση. Αν το ποσό που μου δώσει μπορώ να το αντέξω οικονομικά τότε θα το καλύψω εγώ, αν όχι θα πρέπει να αρκεστείτε (δυστυχώς) στις περιορισμένες γραφιστικές μου ικανότητες.

Αξιέπαινη η προσπάθεια σου μέχρι τώρα και προσωπικά η εφαρμογή με έχει βοηθήσει 2-3 φορές.

Διαφωνώ όμως κάθετα με το σκεπτικό να αναλάβεις εσύ ο ίδιος το κόστος ανάπτυξης του γραφιστικού κομματιού, όποιο και αν είναι...

Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να απευθυνθείς στην κοινότητα για βοήθεια πρώτα ;;;

Υποθέτω ότι θα υπάρξουν 1-2 άτομα που θα δεχθούν να προσφέρουν αφιλοκερδός την βοήθεια τους, αφού άλλωστε η εφαρμγή σου αφορά το γενικότερο καλό.

Γνώμη μου. :)

Δυστυχώς το post του φίλου JohnnyX κρύβει μια μεγάλη και πικρή αλήθεια... το θέμα των χρημάτων.

Έχει δίκιο ο φίλος dunkel_Stern για το θέμα του UI (αν και μεταξύ μας νομίζω ότι δεν είναι και επιπέδου hobbyist, απλώς δεν είμαι γραφίστας και το μηχανογραφικό μυαλό μου δε μπορεί να λειτουργήσει με άλλο σκεπτικό πέραν αυτού της λειτουργικότητας). Όμως η περίπτωση να ασχοληθεί επαγγελματίας με αυτή την δουλειά σημαίνει ότι θα πρέπει να απευθυνθεί ο οργανισμός στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ή free lancer ή εταιρία. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό σημαίνει χρήματα (λίγα πολλά δεν έχει σημασία). Άρα αυτομάτως υπάρχει πρόβλημα. Γιαυτό το λόγο και ζήτησα φίλε dunkel_Stern κάποιες οδηγίες ώστε να κοιτάξω αν μπορώ να κάνω εγώ κάτι ώστε να βοηθήσω στην καλύτερη απόδοση του UI. Έχω κάνει μία κουβέντα με μία φίλη γραφίστρια να το κοιτάξει και να μου δώσει ένα budget για τον σχεδιασμό να δω αν μπορώ να τον πληρώσω εγώ. Για να μην μπλεχτεί ο ΕΟΠΥΥ πουθενά και να προχωρήσει το θέμα γρήγορα. Το κοιτάει από εχθές για την ακρίβεια και περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μου δώσει απάντηση. Αν το ποσό που μου δώσει μπορώ να το αντέξω οικονομικά τότε θα το καλύψω εγώ, αν όχι θα πρέπει να αρκεστείτε (δυστυχώς) στις περιορισμένες γραφιστικές μου ικανότητες.

επειδή είμαι πολύ καλο παιδί και έχω κάποιο λίγο χρόνο να διαθέσω. και στο θέμα χρημάτων 20% από όσα βγάλεις XD

• 2 weeks later...

Νέα έκδοση 2.3.5

• Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 01/10/2012).
  • Διόρθωση προβλημάτων στη λειτουργία Επιστροφή.
  • Προσθήκη και Διαχείριση Υπερσυνδέσμων στα FAQs.
  • Διόρθωση προβλημάτων εμφάνισης στα FAQs.

• 2 weeks later...

Νέα έκδοση 2.3.6

• Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 12/10/2012).
  • Προσθήκη λειτουργίας απευθείας κλήσης στα 5ψήφια νούμερα του ΕΟΠΥΥ, για ραντεβού στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.
  • Προσθήκη λειτουργίας αποστολής στοιχείων παρόχου Υγείας, με SMS.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Νέα έκδοση 2.3.8

• Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2012).
  • Διόρθωση Λαθών στο σύστημα αναζήτησης Παρόχων και Υπηρεσιών.
  • Προσθήκη Εικόνας Φόντου.
  • Αλλαγή εικονιδίου εφαρμογής.

• 3 weeks later...

Φίλε GoMaR δοκίμασε και από κάποιο άλλο market να δεις τι γίνεται και μετά δες μήπως το Google Store θέλει αναβάθμιση... μπορεί να παίζει και αυτό.

Έχω επίσης να σας πω ότι από εχθές υπάρχει...

Νέα έκδοση 2.3.9

• Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 04/12/2012).
  • Αναβάθμιση στο UI της εφαρμογής με γραφικά στα πλήκτρα αναζητήσεων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.