Jump to content

Android Application για τον ΕΟΠΥΥ

akaliptos69

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους.

Στα πλαίσια του εκσυχρονισμού των Δημοσίων Υπηρεσιών, έφτιαξα μία εφαρμογή για την υπηρεσία που εργάζομαι ... τον πασίγνωστο ΕΟΠΥΥ.

Μην με πλακώσετε με ερωτήσεις του τύπου:

"Ρε Μ.....@ τι θα γίνει με τα λεφτά μας?"

ή το πολύ σύνηθες

"Καλά ρε ... πάτε καλά?!?! Πότε θα πληρώσετε τους φαρμακοποιούς για να παίρνουμε τα φάρμακά μας?"

γιατί ούτε ο αρμόδιος είμαι (απλός προγραμματιστής βαθμού ΣΤ0 είμαι) ούτε ξέρω να σας πώ.

Πίσω στο θέμα μας λοιπόν.

Η εφαρμογούλα είναι uploaded και σας δίνω τα links από διάφορα markets για να την κατεβάσετε όσοι έχετε Android συσκευές.

Google Play: εδώ

Slide me: εδώ

Opera Apps: εδώ

Get Jar: εδώ

Soc.io Mall: εδώ

Aproov: εδώ

Amazon AppStore: [ame=http://www.amazon.com/George-Dounavis-EOPYY/dp/B008I2NY5K]εδώ[/ame]

Η εφαρμογή αυτή προορίζεται για όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της χώρας, οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν κάποιου είδους πάροχο υγείας (ιατρό, διαγνωστικό κέντρο, ιδιωτική κλινική, φυσικοθεραπευτή κλπ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης περιέχει και τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ όπου αυτές υπάρχουν. Σκεφτείτε το σαν έναν μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο του ΕΟΠΥΥ, που δουλεύει offline και μπορεί κανείς να βρει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει σε σχέση πάντα με τον ΕΟΠΥΥ. Εδώ να σημειωθεί ότι αν υπάρχει σύνδεση μπορεί να δει και χάρτη και να στείλει και απευθείας email από την συσκευή του.

Όσοι το δείτε κάντε και κανένα rate και κανένα review.

Επίσης για οτιδήποτε προβλήματα ή προτάσεις μιλάτε ελεύθερα...

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Εύχομαι να μην σπάω κάποιον κανόνα του forum σας. Αν το κάνω σας διαβεβαιώ ότι δεν το έκανα ούτε ηθελημένα ούτε με κακή πρόθεση.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

ετσι στα γρηγορα που την ειδα ειναι ωραια βολικη εφαρμογουλα.

μια ωραια επιλογη η οποια πιστευω θα βοηθουσε , ηταν να συγχρονιζε με gps την περιοχη σου και να σου εμφανιζε στον χαρτη τα πλησιεστερα eopyy "points" ειτε σε γιατρους ειτε σε μοναδες.

τι λες ;

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για το feedback.

Το συγκεκριμένο feature ήδη έχω αρχίσει ενέργειες για να γίνεται. Όμως επειδή απαιτούνται services για να γίνει αυτό που πρέπει να κατασκευαστούν, θα πάρει λίγο χρόνο. Υπομονή λοιπόν. Σε κάποια επόμενη έκδοση θα ενσωματωθεί.

Πολύ καλή και χρήσιμη εφαρμογή

:OT:

Εαν ξέρεις και θέλεις στείλε μου ενα π.μ γιατι εκείνη η ρημαδοεφαρμογή e-DAPY ανοιχτής περίθαλψης θέλει

ντε και καλά I.E 9

Όντως πολύ βολική. Αλλά αν φτιαχνόταν και αυτό:

ετσι στα γρηγορα που την ειδα ειναι ωραια βολικη εφαρμογουλα.

μια ωραια επιλογη η οποια πιστευω θα βοηθουσε , ηταν να συγχρονιζε με gps την περιοχη σου και να σου εμφανιζε στον χαρτη τα πλησιεστερα eopyy "points" ειτε σε γιατρους ειτε σε μοναδες.

τι λες ;

...τότε θα γινόταν φοβερό εργαλείο για όλους. Παίζει να ανέβαζες και τις πωλήσεις στις Android συσκευές!

Να προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου. Κανονικά, επιλέγεις, νόμο-πόλη-ειδος-ειδικότητα. Όλα ωραία και καλά, οπως και στην σελίδα. Υπάρχει η δυνατότητα για αναζήτηση και με βάση την ειδικότητα εξ αρχής;

Παράδειγμα, βάζω Θεσσαλονίκη-Αμπελόκηποι-Ιατροί (παρεμπιπτόντως, με χαλάνε λίγο οι τόνοι στα κεφαλαία :p )-Δερματολογοι. Σαν αποτέλεσμα, τίποτα.

Αντίθετα, αν μπορούσα να το κάνω όπως στην σελίδα, θα έβαζα, Θεσσαλονίκη-Ιατροί-Δερματολογοι. Έτσι βρίσκω όπου έχει.

Ελπίζω να μην κούρασα :rolleyes:

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Αρχικά να ευχαριστήσω άπαντες για τα καλά σας λόγια και τα feedback που μου στέλνετε.

Τώρα σχετικά με τις ερωτήσεις - παρατηρήσεις σας.

[MENTION=4040]xdoc[/MENTION]: Δυστυχώς αυτές είναι οι προδιαγραφές που έδωσε επίσημα η ανάδοχος εταιρία (Intracom). Υπάρχουν κάποια components που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία για την κατασκευή της συγκεκριμένης εφαρμογής που έρχονται προεγκατεστημένα με τον I.E. 9.0+. Από όσο ξέρω όμως (ιδία εμπειρία δεν έχω) η εφαρμογή λειτουργεί και με firefox και με Chrome εξίσου σωστά. Για κάνε τις δοκιμές σου και το βλέπεις.

[MENTION=24122]E.F.[/MENTION]: Γίνονται ήδη προσπάθειες να ενσωματωθεί αυτή η λειτουργία στην εφαρμογή. Είναι λίγο πιο πολύπλοκο από όσο ακούγεται αλλά το παλεύουμε. Ίσως σε κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις το ενσωματώσουμε. Λιιιιιιγο υπομονή μόνο ζητάμε γιατί είμαστε μόνο 2 (1 στην Android ανάπτυξη και 1 στο Web Service κομμάτι) και παλεύουμε...

[MENTION=6455]Arkan[/MENTION]: Σωστή η παρατήρησή σου φίλε μου. θα κοιτάξω να κάνω την πόλη μη απαραίτητη ώστε να μπορείς να την αφήνεις κενή και να σου φέρνει όλους τους παρόχους του νομού ανά κατηγορία επιλογής. Αν όχι στην έκδοση αυτής της Παρασκευής, στην έκδοση της επόμενη θα το φτιάξω.

κατι που παρατηρησα πως μπορει να ειναι βολικο..επειδη τοι περιοχες με τελευταια γραμματα της αλφαβητου πρεπει να σκρολαρεις μεχρι προς το τελος, καλο.θα ηταν να γραφαμε την περιοχη κ να εμφανιζε αποτελεσματα κ να επιλεγαμε μετα.σαν search δλδ

Νέα έκδοση 2.2.3

- Ανανέωση της λίστας των Παρόχων (Τελ. Ενημ. 10/08/2012).

- Μερική διόρθωση προβλημάτων εμφάνισης για μικρές αναλύσεις (300dip και κάτω).

- Αύξηση μεγέθους εικόνας χάρτη.

Νέα έκδοση 2.2.3

- Ανανέωση της λίστας των Παρόχων (Τελ. Ενημ. 10/08/2012).

- Μερική διόρθωση προβλημάτων εμφάνισης για μικρές αναλύσεις (300dip και κάτω).

- Αύξηση μεγέθους εικόνας χάρτη.

για non Android συσκευές προγραμματίζεις κάτι??

Δυστυχώς μέχρι να βρεθούν χρήματα για την αγορά τουλάχιστον των εργαλείων ανάπτυξης της εφαρμογής σε άλλα λειτουργικά ... όχι ... δεν προβλέπεται κάτι ακόμα. Γίνεται όμως προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση για να μπορέσω να το αναπτύξω και για άλλα λειτουργικά... Θα δούμε πως θα πάει.

Για Mac-mini δε το συζητώ καν... είναι όντως σαν να μιλάμε για Κβαντική Μηχανική. Στην καλύτερη μιλάμε για Hack-intoch. Τώρα για εργαλείο ανάπτυξης μάλλον κλείνουμε για το Mono Touch ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε και τον κώδικα του Android με το Mono for Android και να έχουμε όλα σε ένα νοικοκυρεμένα με C#. Το σίγουρο είναι ότι χρήματα πάντως δεν υπάρχουν για την ώρα τουλάχιστον...

• 2 weeks later...

Νέα Έκδοση 2.3.1

• Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 24/08/2012).
  • Αλλαγή τρόπου επιλογής κριτηρίων αναζήτησης.
  • Προσθήκη πλαισίου εμφάνισης ιστορικού αλλαγών εφαρμογής (ChangeLog).
  • Διορθώσεις εμφάνισης για μικρές αναλύσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.