Jump to content

πως μπορω να συνδεσω PS2 με monitor???

Nos-Dio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως λεει και ο τιτλος

θελω να συνδεσω το ps2 που εχω με την οθονη του υπολογιστη χωρις ομως να ειναι ανοιχτος ο Η/Υ!!!

ξερει κανεις πως γινεται??

...πολλα λεφτα και δεν αξιζει

παρεπιπτοντως εχω την Samsung 959nf αν βοηθαει αυτο σε κατι!

υπα΄ρχουν συσκευες ανεξάρτητες αλλα και Tv-Tuner που παρέχουν συνατότητα δισύνδεσης παιχνιδομηχανής σε monitor.είναι αρκετές απο αυτές,αν όχι όλες,που πα΄ζουν TV στο Μονιτορ χωρις να απαιτούν Pc αναμμένο

ξερεις που μπορω να βρω και ποσο?

νομιζω καποτε ειχε βγηκε κατι που λεγοταν jam..

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 12:44]

οπως λεει και ο τιτλος

θελω να συνδεσω το ps2 που εχω με την οθονη του υπολογιστη χωρις ομως να ειναι ανοιχτος ο Η/Υ!!!

ξερει κανεις πως γινεται??

Επειδη εχω δοκιμασει πολλα απο αυτα κατεληξα στο AverTV Box 9 απο πλαισιο 128 που σηκωνει αναλυση μεχρι 1280χ1024 και εχει εισοδο για S-Video,Comosite-Video,Y-Pb-Pr(480i)video,VGA.Και βεβαια εχει TvTuner για να βλεπεις τηλεοραση.

Επισης πολυ καλο ειναι και το AverTV Box 5 που εχει 90 και σηκωνει μεχρι 1024χ768 αναλυση + τα παραπανω

Η διαφορα που θα δεις αν συνδεσεις το PS2 ειναι πολυ μεγαλη και αν το συνδεσης και με S-Video καλωδιο τοτε θα παθεις πλακα με την εικονα.

δηλαδη κερδιζει πολυ σε αποδοση???αξιζει τα 90 η τα 128 ευρω?

ασχετο με τo online ps2 τι γινεται??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.