anhelito Αύγουστος 7, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 3.2 βολτ έδωσα για δοκιμή κ όχι για μόνιμα!!! αυτό έλειπε!! Οι μνήμες δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερα τσιπάκια. Γράφουν σκέτο kingstone. Θα πάω ένα τροφοδοτικό για αρχή κ μετά ψάχνω τί άλλο μπορεί να φταίει. Τουλάχιστον να μην μου δημιουργεί το τροφοδοτικό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 8, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2004 γραψε ολα οσα λενε τα τσιπακια.. η κινγκσονε δεν βγαζει τσιπακια ειναι αλλης εταιριας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 9, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 D3208DL3T-5A 0412PT02Αυτά γράφουν τα τσιπάκια! Τώρα πρέπει να έχω πέσει σε καλό κομμάτι :-(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 βασικά εγώ δε μπορώ να καταλάβω τίποτα από relabel ΙC της Κιngstone. Απλά έλεγξε τα ένα ένα για να καταλήξεις που είναι το πρόβλημα σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 9, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Οι μνήμες είνα 400άρες και η kingston δεν πουλά μούφες 400άρες άρα κάτι άλλο φταίει. Εγώ υποπτεύομαι τον επεξεργαστή σου. Δοκίμασε τις μνήμες σε άλλο μηχάνημα με ξεκλείδωτο επεξεργαστή, ή τρέχα το prime 95 με small fft που στρεσάρει τον επεξεργαστή και πόσταρε αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Αύγουστος 9, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 θα το κάνω αυτό κ θα δούμε. Και εγώ δεν νομίζω ότι είναι μούφες. Καταρχήν θα αγοράσω καλύτερο τροφοδοτικό για να μην με μπερδεύει στα συμπεράσματα. Τουλάχιστον να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. Κ μετά συνεχίζω να αποκλείω ένα ένα τους πιθανούς υπόπτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.