Jump to content

δεν είμαι σταθερός :-((((((((((

anhelito

Recommended Posts

3.2 βολτ έδωσα για δοκιμή κ όχι για μόνιμα!!! αυτό έλειπε!! Οι μνήμες δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερα τσιπάκια. Γράφουν σκέτο kingstone. Θα πάω ένα τροφοδοτικό για αρχή κ μετά ψάχνω τί άλλο μπορεί να φταίει. Τουλάχιστον να μην μου δημιουργεί το τροφοδοτικό πρόβλημα.

Οι μνήμες είνα 400άρες και η kingston δεν πουλά μούφες 400άρες άρα κάτι άλλο φταίει. Εγώ υποπτεύομαι τον επεξεργαστή σου. Δοκίμασε τις μνήμες σε άλλο μηχάνημα με ξεκλείδωτο επεξεργαστή, ή τρέχα το prime 95 με small fft που στρεσάρει τον επεξεργαστή και πόσταρε αποτελέσματα

θα το κάνω αυτό κ θα δούμε. Και εγώ δεν νομίζω ότι είναι μούφες. Καταρχήν θα αγοράσω καλύτερο τροφοδοτικό για να μην με μπερδεύει στα συμπεράσματα. Τουλάχιστον να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. Κ μετά συνεχίζω να αποκλείω ένα ένα τους πιθανούς υπόπτους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.