Jump to content

Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5

mafiakiller1997

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα ηθελα μια βοηθεια.Μπορείτε να μου πείτε αν αυτή η κάρτα γραφικών είναι καλή για ένα αρκετά καλό gamings και αν ναι τη παιχνίδια μπορει να υποστηρίξει?:cool: Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5

για παιχνιδια, η συγκεκριμενη καρτα, ειναι της μικρομεσαιας κατηγοριας.

ειναι αρκετα καλη για παιχνιδια, αλλα αυτο δεν εξαρταται μονο απο την καρτα, εξαρταται και απο το υπολοιπο συστημα, αν μπορει να υποστηριξει την καρτα....!!!

ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα? τι οθονη-αναλυση εχεις?

οσο για τα παιχνιδια, ολα τα PC GAMES τα υποστηριζει! δεν εχει προβλημα!

ΟΜΩΣ...., αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια, καλυτερα να κοιταξεις την 6850! ειναι δυνατοτερη στα ιδια περιπου χρηματα!!

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..το υπόλοιπο σύστημα δεν είναι ακόμα έτοιμο γιατί το φτιάχνω τώρα και το πρώτο πράγμα για μένα είναι η κάρτα γραφικών γιατί θέλω gaming.έχω intel pentium E5400 2,7ghz και 450w τροφοδοτικο άγνωστης μάρκας αλλά όλα θα αλλαχτουν

πιστεύω καλό θα ήταν να αλλάξω πρώτα τροφοδοτικό λογικά στο μέλλον θα αλλάξω και cpu....προς το παρών θα κρατήσω αυτό που έχω.. από τροφοδοτικά κατέληξα σε 2 μάρκες thermaltake και corsair

θα ηθελα μια βοηθεια.Μπορείτε να μου πείτε αν αυτή η κάρτα γραφικών είναι καλή για ένα αρκετά καλό gamings και αν ναι τη παιχνίδια μπορει να υποστηρίξει?:cool: Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5

6850

Για αναλυση ως 1680Χ1050 η 7770 τα σπαει σε επιδοσεις, καταναλωση, θερμοκρασία κλπ. Οι τιμες επισης εχουν πεσει αρκετα απο το Φεβρουαριο.

7770 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Για μεγαλες αναλυσεις πας σε ακριβοτερη καρτα οπως τις 7850-7870.

Αν προτιμησεις τις παλιες πλεον 6850-6870, θα σε καλυψουν σε μεγαλες αναλυσεις.

6870 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Εγώ θα σου πρότεινα μια 6870 ( με 15 ευρώ περείπου , πέρνεις αρκετά καλήτερη κάρτα ) . Εγώ θα έπερνα μια Sapphire , XFX ή Msi ( TwinFrozr II ) . Άντε και να τα πάρεις γρήγορα !

• 3 weeks later...
Για αναλυση ως 1680Χ1050 η 7770 τα σπαει σε επιδοσεις, καταναλωση, θερμοκρασία κλπ. Οι τιμες επισης εχουν πεσει αρκετα απο το Φεβρουαριο.

7770 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Για μεγαλες αναλυσεις πας σε ακριβοτερη καρτα οπως τις 7850-7870.

Αν προτιμησεις τις παλιες πλεον 6850-6870, θα σε καλυψουν σε μεγαλες αναλυσεις.

6870 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

κάρτα πάει μια χαρά και σε 1920χ1080

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.