Jump to content

Carbon 3d σε Intellimouse!

hAic

Recommended Posts

Παιδια σκεφτομουν να εντυνα το Intelli μου με carbon 3d!Δηλαδη να ντυσω τα κομματια που ειναι ασπρα με μαυρο καρμπον ωστε να δεσει ομορφα με το γκρι!!

Ερωτησεις:

Με πιστολακι μαλλιων θα κανω δουλεια?

Πρεπει να προσεξω κατι στην ολη διαδικασια?

Η υφη πως θα ειναι? Θα καθεται το mouse στο χερι μου ή θα κοβει βολτες??

εμένα πάντως μου πέρασε λευκό carbon ο Πέτρος στο MX Revolution και μαμάει άσχημα

και από εμφάνιση και από αίσθηση χουφτώματος

δεν γλιστράει καθόλου, Κάθε άλλο θα έλεγα!

εμένα πάντως μου πέρασε λευκό carbon ο Πέτρος στο MX Revolution και μαμάει άσχημα

και από εμφάνιση και από αίσθηση χουφτώματος

δεν γλιστράει καθόλου, Κάθε άλλο θα έλεγα!

Εμενα επειδη ομως επικρατει το μαυρο,και μου την σπαει το ασπρο Intelli ειπα να το "μαυρισω" και αφου δεν μπορω να το σπασω στο ξυλο ειπα να παρω carboon!!Πηρα 20x20cm φτανουν ετσι?

ενταξει τα σπας :p

τι carbon πηρες

θα είναι εκτυπωμενο,η αναγλυφο, αν ειναι αναγλυφο ισως σε ενοχλει.

πιστολακι ισως οχι τοσο καλη ιδεα, πιστολι θερμου αερά δοκίμασε, εγω τουλάχιστον έτσι έκανα το μασκάκι στο σμαρτ carbon(το εκανα carbon γιατι ειχε τρυπα, οχι για αλλο λογο)

και σου προτεινω ξανα να μην το κάνεις, πάρε μαύρο ματ σπρέι και βάψτο καλύτερα παρα αυτοκόλητο

Λοιπον αλεξ!!!!!!

http://www.ptheodorou.gr/images/products/l_carbon.jpg

CARBON

Και σου ξαναλεω απο εδω το σπρευ θα ξεβαψει!!!

Ο αρραβωνιαρης της ξαδερφης μου "καρμπονιασε" το σημα του VW με πιστολακι!!

Μια χαρα εγινε!!!

Εξαλλου 5ευρουλακια θα δωσω για 20x20Cm!!

http://carshoponline.gr/carshop/popup_image.php?pID=1374&osCsid=aca46347a116131434823e752784711c

κατι παρομοιο εβαλα και εγω, νομιζω οτι δεν εκανες καλη αγορα, γιατι τουλαχιστον αυτο που πηρα εγω δεν κολούσε καλα

ασε που νομιζω οτι εχω ενα κοματι 12εκατοστα χ 1 μετρο, αλλα δεν πρεπει να σου φτανει

Ειναι και τα μεταφορικα.!Δυστυχως δεν μπορω να παραγγειλω απο ebay!

300μμχ630μμ ειναι 4.38 λιρες

Το να παραγγειλεις ειναι το μονο ευκολο πας σε μια τραπεζα και ζητας να σου βγαλουν μια προπληρωμενη χωρις κανενα κοστος η υποχρεωση απλα αναλογα το ποσο που βαζεις κρατανε καποια λεφτα (πχ η eurobank για καταθεσεις μερχι 1000 ευρω κραταει 1 ευρω )

Το να παραγγειλεις ειναι το μονο ευκολο πας σε μια τραπεζα και ζητας να σου βγαλουν μια προπληρωμενη χωρις κανενα κοστος η υποχρεωση απλα αναλογα το ποσο που βαζεις κρατανε καποια λεφτα (πχ η eurobank για καταθεσεις μερχι 1000 ευρω κραταει 1 ευρω )

Εχει και μεταφορικα απο εκει περα!

Δηλαδη ποσο να του πω με τα μεταφορικα???

=======================================================================

Χρήσιμες Πληροφορίες Για την φόρτιση/επαναφόρτιση της προπληρωμένης κάρτας Eurobank ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα Έξοδα

Φόρτισης (EUR) Επαναφόρτισης (EUR)

από 2 έως 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ

άνω των 100 έως 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ

άνω των 500 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ

Τα Έξοδα αφαιρούνται από το ποσό φόρτισης/επαναφόρτισης που επιλέξατε

==========================================================

δεν εχει πολλα εξοδα αλλα δεν ειναι και κατι π γινεται σε μια μερα μεχρι να κανει verify to paypal θα σου φαει μια βδομαδα, πρωτη καταθεση 50ε αν την κανεις απο τραπεζα, πρεπει να εχεις ηδη χρηματα μεσα για να κανει verify και πολλα αλλα

Εχει και μεταφορικα απο εκει περα!

Δηλαδη ποσο να του πω με τα μεταφορικα???

Το 4.39 λιρες ειναι με μεταφορικα

Οσο για τις χρεωσεις το χαρτι που μου δωσαν πριν μια βδομαδα περιπου λει για ποσα μερχι 1000 ευρω ειναι 1 ευρω δεν ξερω αν αλλαξε κατι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.