jkanaks Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2012 Απ οτι κατάλαβα είναι η ίδια πλατφόρμα αλλά το psu της seasonic είναι updated/revised ενώ αυτό της corsair είναι ενα (minor) version πίσω. Θέλω SLI/Crossfire (ακόμα δεν εχω αποφασίσει κάρτες). Είμουν έτοιμος να ρίξω παραγγελιά για NZXT Hale90 (850w) αλλά τελικά θα προτιμήσω seasonic απο την superflower. To θέμα είναι seasonic 760w ή AX στα 850w; Θα παραγγείλω απο caseking μαλλόν και αυτα τα 2 παίζουν στην ίδια τιμή, help please:help1:Edit: Καλα οι on-line PSU Calculators δίνουν παλαβά νούμερα, για SLI GTX670 δίνουν 1KW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Άσχετο-σχετικό, αλλά νομίζω το caseking.de δεν στέλνει Ελλάδα. Κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούλιος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 μεσα απο Amazon.de δεν έχει θέμα (μέχρι και το σήμειο πριν την επικύρωση της παραγγελίας που δοκίμασα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.