c.yiannis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με το ασύρματο τα iPhone ipad δεν σιδνεουνται στο modem( μαλών δεν περνούν ip) και πρέπει να κάνω επανεκινισι τα modem ap που έχω εγκαταστήσειΤα modem ap είναι τα παρακάτωZyxel p-660 hwHuawei (ote)NanoStation AirMax m2Έχετε καμιά ιδέα πιο είναι το πρόβλημα?Από ότι έχω καταλάβει έχει παρεμβολή στα κανάλια 1&2Στα όπια τα έχω απενεργοποιεί στο NanoStationΣτα αλλά δεν έχω πειράξει τίποταΔηλαδή στο ίδιο χώρο έχω1 dsl με το Zyxel p-660 hw και ap NanoStationΚαι 2ρι dsl με το Huawei (ote)Laptop και το τηλέφωνο μου galaxy S2Δουλεύουν όλα κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Ρολο DHCP ποιος εχει? Κανε assign τις mac των iPhone & iPad σε συγκεκριμενες ΙΡ. Ειχα παρομοιο θεμα και εγω σπιτι με 3 Unifi AP, αλλα τους περασα νεο firmware και δουλευουν ρολοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Ιούλιος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 (Ρολο DHCP ποιος εχει? )τα modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Εχεις 2 DHCP δηλαδη? Αν ναι, να εχεις μονο ενα. Μαλλον αυτο θα φταιει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Επιπλέον των 2 dhcp που δεν πρέπει να υπάρχουν, τα 2 modem για να είναι στο ίδιο δίκτυο θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καθορίζεις από ποια dsl θα φεύγουν ποια πακέτα. Αλλιώς αν έχεις απλά 1 μόνο dhcp server θα δίνει ως gateway τον εαυτό του και η άλλη dsl θα κάθεται. Αυτό που σου λέω λύνεται με το να βάλεις ένα multi wan router πάνω στις dsl και στο οικιακό σου δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Ιούλιος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Είναι 2 modem σε ξεχωριστές adsl και δεν είναι ενωμένες μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Άρα δεν έχει σχέση το ένα modem-router-wireless με το άλλο. Συνδέεις τις συσκευές σου στο ένα και δεν πάιρνουν IP από το dhcp. Σε ποια συσκευή από τις 2 σου κάνει πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.