tzepelvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2012 Για σαςΑποφασισα να βαλω κωδικο στο bios του laptop μου αλλα αλλαξα γνωμη .Εβαλα κωδικο κατι απλο 1234Τωρα που το ανοιγω μου ζηταει των κωδικο , τον βαζω και ανοιγει κανονικα .Οταν μπηκα στις ρυθμισεις του bios προσπαθησα να βγαλω τον κωδικο ομως τιποτα , ειδα βιντεο και δοκιμασα αλλα παλι με ζηταει κωδικο .Εχω ενα acer aspire one 751h με bios phoenix Mπορειτε να με βοηθησετε .Ευχαριστω
HellhammeR Ιούλιος 22, 2012 #2 Ιούλιος 22, 2012 αν δεν γίνετε με τίποτα να κάνεις clear το password απο το BIOS δοκίμασε να flashaρεις στην ίδια ή άλλη έκδοση του BIOS σου, έτσι θα γίνει clear σίγουρα.
vagsk Ιούλιος 23, 2012 #3 Ιούλιος 23, 2012 Δοκίμασε να βάλεις νέο κωδικό και όταν φτάσεις στο σημείο που στον ζητάει απλά πάτα [Enter] και θα απενεργοποιηθεί.
tzepelvas Ιούλιος 23, 2012 Author #4 Ιούλιος 23, 2012 Δοκίμασε να βάλεις νέο κωδικό και όταν φτάσεις στο σημείο που στον ζητάει απλά πάτα [Enter] και θα απενεργοποιηθεί.ευχαριστω πολυ το προβλημα λυθηκε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.