ElGreco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2012 Καλησπερα... Θα χρειαστω τα φωτα σας... Απο που μπορω να αγορασω washers (δεν ξερω την ελληνικη φρασεολογια) για αποφυγη βραχυκυκλωματος της καρτας μου απο το backplate? Αναφερομαι στη ροδελα σιλικονης που φαινεται πιο κατω... για βιδες M3x4 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Eγω παω στο local μαγαζι με βιδες/μπογιες/συμπραγκαλα και παιρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Eγω παω στο local μαγαζι με βιδες/μπογιες/συμπραγκαλα και παιρνω.Και εγω καπως ετσι κανω, αλλα τα θεωρουν ψιλολογια κ δεν εχουν στην περιοχη μου τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Στο praktiker έχουν σετάκια με βίδες/ροδέλες κτλ κτλ, θα βρεις και τέτοια λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Στα praktiker την τελευταία φορά που κοίταγα οι ροδέλες ήταν μεταλλικές. Δεν είδα κάπου πλαστικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Καποιο αλλο καταστημα? Κ εγω στο πρακτικερ δεν βρηκα αυτα που ηθελα... πολυ περιορισμενο σε ποικιλια, ποιοτητα οχι τοσο καλη κ τιμες παραδοξως οχι ιδιαιτερα χαμηλες (μιλαω γενικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 σε μαγαζια με χρωματα και βιδες ειναι γεματα απο τετοια, και το κοστος τους ειναι πραγματικα μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 σε μαγαζια με χρωματα και βιδες ειναι γεματα απο τετοια, και το κοστος τους ειναι πραγματικα μικροΔεν με απασχολει το κοστος... ο χρονος που εχω φαει για να τα βρω με απασχολει! Μελλισια, βριλησια, Μαρουσι... τιποτα... προφανως κατι δεν κανω καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 22, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 εδω εχει παντου, βρε μαγαζι με χρωματα και βιδες, αυτα συνηθως μπαινουν σε λαμαρινοβιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 εδω εχει παντου, βρε μαγαζι με χρωματα και βιδες, αυτα συνηθως μπαινουν σε λαμαρινοβιδες Αναφερομαι σε ροδελιτσες σιλικονης για Μ3x4 βιδουλες, ου στα χρωματοπωλεια τις περιοχης γουρλωνουν τα ματια οταν τα ζηταω. Θα βγω αυριο στους δρομους να ξαναδω, απλα ειπα μηπως εχετε καποιο συγκεκριμενο καταστημα κατα νου, μην τρεχω παλι αδικα για 10 ροδελιτσες... Κ να φανταστεις εχτες ημουν στην Παιανια στον Παναγοπουλο οπου βρηκα κατσαβιδακια για τις mini βιδες του μπλοκ (ουτε το πρακτκερ ουτε το leroy merlin στο αεροδρομιο ειχαν). Οι βιδες ειναι τοσο κακης ποιοτητας, που χρειαζομαι ακριβως το κατσαβιδι που αντιστοιχει για μην τις χαλασω... Εχω κανει πολλα χιλιομετρα για χαζομαρες... γι αυτο ειπα κ στην [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] οποτε/αν μπορεσουν να φτιαξουν εναν οδηγο, με το που βρισκεις ολα αυτα τα συμπρακαλα που χρειαζομαστε κατα καιρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Ιούλιος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 ρε φιλε θα ψαξω αν εχω προχειρες και θα σου στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 22, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 [MENTION=16085]ElGreco[/MENTION] Να υποθέσω ότι κάτι τέτοιο σου κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 ρε φιλε θα ψαξω αν εχω προχειρες και θα σου στειλω Μην μπαινεις στον κοπο, θα δω αυριο σε μερικα χρωματοπωλεια στην ευρυτερη περιοχη κ αν ειναι σου λεω... Thanks παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 [MENTION=16085]ElGreco[/MENTION]Να υποθέσω ότι κάτι τέτοιο σου κάνει; ... Δεν ειμαι πολυ σιγουρος, καθως απο οτι δειχνει η φωτο του φιλου που μου προτεινε να τα βαλω, τα δειχνει να ειναι λιγο πιο λεπτα. Αν ειναι χοντρα, δεν θα πιασει η βιδα του backplate. Αυτος τα βρηκε απο ενα EK7970 block που ειχε... Θα ψαξω λιγο αυριο κ αν δεν βρω θα σας πω... απλα ειπα εσεις που το εχετε ψαξει με το modding, μηπως ξερετε καποιον συγκεκριμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούλιος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Ακόμη και χοντρά να βρεις, με λίγη λίμα γίνονται όσο λεπτά θες. Δεν θα έχεις πρόβλημα.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 22, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Ακόμη και χοντρά να βρεις, με λίγη λίμα γίνονται όσο λεπτά θες. Δεν θα έχεις πρόβλημα.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Σωστο κ αυτο... αν κ δεν νομιζω να πετυχω την απολυτη συμμετρια (ιδιο παχος σε ολα τα washers) με τη λιμα. Θα το εχω κατα νου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 23, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 σε μαγαζια με ηλεκτρονικο εξοπλισμο συνηθως παιρνω τετοιες ροδελες.ειτε τις κλασσικες κοκκινες χαρτινεςειτε πλαστικες λεπτες διαφανεςή πιο χοντρες κοκκινες και μαυρες.Εαν εχεις κατι κοντα σου ριξε μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούλιος 23, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Δεν ξέρω αν το κάνει κ κάποιος άλλος, αλλά σε φάση που χρειαζόμουν επειγόντως ροδέλες τέτοιες, κατέληξα να χρησιμοποιήσω διάφανο πλαστικό από συσκευασία ανεμιστήρα Gentle Typhoon...Κάποια άλλη φορά πλαστικό από συσκευασία πουκάμισου, αυτά που βάζουν στο γιακά για να τον κρατάνε όρθιο...είτε από κουτάκι από βίδες (Praktiker/Leroy Merlin)έχουν και άλλα προϊόντα τέτοιο πλαστικό, από φαγητά μέχρι συσκευασίες ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών...ελπίζω να καταλάβατε ποιο εννοώ, αν όχι πείτε μου να ανεβάσω μία φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Ιούλιος 23, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Σας ευχαριστω ολους για το feedback... Υστερα απο ενα τετραωρο στους δρομους (απο Πρακτικερ εως Μιχα Αγ. Παρασκευη) βρηκα κατι παραπλησιο με αυτο που ηθελα με παχος 1mm αντι για 0.8mm κ λιγο μικροτερη διαμετρο (μπλε ροδελες για κασετοφονακια) Βλεποντας αυτο στο ebay M2 M2.5 M3 M3.5 M4 M5 M6 M8 NYLON WASHERS (Plastic) Packs of 100 | eBay ...νιωθω οτι σε καποια πραγματα ειμαστε αρκετα πισω! Σιγουρα υπαρχουν κ στην Ελλαδα αλλα πασχουμε απο ηλεκτρονικη προωθηση προιοντων. Γι αυτο ενας οδηγος εφ ολης της υλης θα βοηθουσε αρκετα Και παλι thanks για τις απαντησεις κ τις εναλλακτικες που μου δωσατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 23, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Αν θες απο ebay ορίστε και με 0.8mm σε πάχος3MM WHITE NYLON PLASTIC WASHERS TO SUIT M3 SCREWS & BOLTS PICK YOUR OWN QUANTITY | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.