dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2012 Ενώ έχω κάνει root nexus s, μου λένε οι εφαρμογές που χρειάζονται root, πως δεν είναι root το κινητό.επίσης υπάρχει κάποια free εφαρμογή για full phone backup χωρίς root? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Έχεις superuser περασμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Έχεις superuser περασμένο;Το έχω εγκαταστήσει αλλα δεν δουλεύει :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Αν ανοίξεις ένα terminal και γράψεις su το παίρνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 22, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Αν ανοίξεις ένα terminal και γράψεις su το παίρνει;reloc_library[1285]: 3711 cannot locate '_mktemp'...CANNOT LINK EXECUTABLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Δεν έχει γίνει root. Δυστυχώς δεν έχω nexus για να σε βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 22, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Ξαναrootare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 23, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Ξαναrootareαυτό λέω. αλλα πως κάνω ένα full backup (ρυθμίσεις, game and app saves, sms e.t.c.)?επίσης άμα κάνω root, όταν βγει το jelly bean, θα μπει αυτόματα με απλό update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 23, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Ναι, θα μπει. Για full backup κάνε με CWM. Δεν χρειάζεται να το έχεις flash-αρισμένο. EDIT: Αν και με το cwm κάνεις backup όλη την rom. Εσύ μάλλον απλά θες όλα τα άλλα. Οπότε νομίζω Titanium backup.EDIT2: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26328017&postcount=123 Έτσι root-άρεις το Nexus (σκέτο) και αν θες παίρνεις και rom backup (ενώ είσαι στο CWM). Δεν ξέρω αν είναι ίδια διαδικασία και στο Nexus S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.