jdrogas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2004 Μιας και πιαστηκα με θερμοκρασιες ειπα να ανοιξω κι αυτο το thread.Eχω μια απορια εχω εναν 3.2 northwood και βλεπω οτι θελει πολυ ρευμα για να δουλεψει δηλαδη στα 244 fsb ειναι σταθερος μονο με 1.75 δεν ειναι πολυ υψηλο?Και φυσικο επακολουθο ειναι να εχω και υψηλες θερμοκρασιες ανεβαινει μεχρι 246 αλλα δεν ειναι σταθερος δοκιμαζω 1.77 ρευμα και δεν μπαινει καν windows.Mια φορα την πρωτη μερα που τον πηρα μπηκε windows sta 4.0ghz και κολλησε.Εσεις τι λετε δεν ειναι λιγακι επωδυνο και συναμα περιεργο να θελει τοσο ρευμα για να παει 3.9?
jdrogas Αύγουστος 6, 2004 Author #2 Αύγουστος 6, 2004 Αν υπαρχει καποιος με τον ιδιο επεξεργαστη ας μας δωσει καποια στοιχεια.
Georgesod Αύγουστος 6, 2004 #3 Αύγουστος 6, 2004 Κοίτα περίεργο δεν είναι γιατί η intel στα 0,13 που είναι οι northwood έχει φτάσει στα όρια της. Το τελευταίο μοντέλο είναι ο 3.4c. Γι' αυτό πήγε στα 0.09 με τους prescott. Τώρα ότι ακούει στο ρεύμα και ανεβαίνει καλό είναι πίστεψέ με γιατί υπάρχουν κάτι "μουλάρια" που ούτε ανεβαίνουν ούτε ακούν στην τάση. Φαντάσου τώρα 3.2 στα 3.5 3.6 και από κει και πάνω τίποτα ούτε με τάση. Τα 1,75 είναι όντως πολλά για κάθε μέρα. Εγώ έχω 1 ίδιο περίπου κομμάτι με σένα σε λίγο καιρό θα βάλω νερό αλλά, η πιο ασφαλής φάση φίλε είναι το phase change με τους -30 -40 και θα δεις ότι τα κομμάτια μας με παρόμια τάση θα είναι στα 4,5 4,6 μπορεί και παραπάνω. Επειδή σε βλεπω ψάχνεσαι συνέχεια για εκεί σε βλέπω όπως και μένα. Ήδη ο hipro5 κάτι ετοιμάζει και από Σεπτέμβρη μάλλον θα σκάσει μύτη
Shidokanjohn Αύγουστος 6, 2004 #4 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Κοίτα περίεργο δεν είναι γιατί η intel στα 0,13 που είναι οι northwood έχει φτάσει στα όρια της. Το τελευταίο μοντέλο είναι ο 3.4c. Γι' αυτό πήγε στα 0.09 με τους prescott. Τώρα ότι ακούει στο ρεύμα και ανεβαίνει καλό είναι πίστεψέ με γιατί υπάρχουν κάτι "μουλάρια" που ούτε ανεβαίνουν ούτε ακούν στην τάση. Φαντάσου τώρα 3.2 στα 3.5 3.6 και από κει και πάνω τίποτα ούτε με τάση. Τα 1,75 είναι όντως πολλά για κάθε μέρα. Εγώ έχω 1 ίδιο περίπου κομμάτι με σένα σε λίγο καιρό θα βάλω νερό αλλά, η πιο ασφαλής φάση φίλε είναι το phase change με τους -30 -40 και θα δεις ότι τα κομμάτια μας με παρόμια τάση θα είναι στα 4,5 4,6 μπορεί και παραπάνω. Επειδή σε βλεπω ψάχνεσαι συνέχεια για εκεί σε βλέπω όπως και μένα. Ήδη ο hipro5 κάτι ετοιμάζει και από Σεπτέμβρη μάλλον θα σκάσει μύτη Τα ΜΗΖ δεν ειναι στραγαλια φιλε μου.
Nos-Dio Αύγουστος 6, 2004 #5 Αύγουστος 6, 2004 καλα το phase change δεν ειναι αυτο που θα κρατησει τον cpu σου ζωντανο αλλα αυτο που θα σου δωσει μυρια...εκτος του οτι συνηθιζουν τα ρημαδια στους -40 για 3αρη και 3.2 που εχει 1.55 v-max υπολογιζε 3-5 φσβ με 0.5 αυξηση ρευματος και αναλογα με την ψυξη η οποια παιζει τεραστιο ρολο εγω ειχα 3μηνες εναν 3αρη με 1.725 στα 3750 και δεν επαθε τιποτα!Και να σου παθει εχει 3 χρονια εγγυηση!Το ρευμα ειναι αρκετο βεβαια 20% εξτρα απο το max που λεει η ιντελ
Georgesod Αύγουστος 6, 2004 #6 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 14:48] Τα ΜΗΖ δεν ειναι στραγαλια φιλε μου. Εντάξει η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
jdrogas Αύγουστος 6, 2004 Author #7 Αύγουστος 6, 2004 Σημερα θα βγαλω το πελτιερακι που δοκιμασα.Απο το πρωι τρεχω να βρω ρακορακια για να τα βαλω στο τανκ της ασετεκ κα στην αντλια γιατι μεχρι τωρα το κιτακι αυτο ειχε τελικα σωληνες 3/8 και με ανταπτορακι περναγα σε μιση ιντσα για να μπορεσω να εχω το μπλοκ του Μιχαλη.Προσδοκω μηπως και δεν ειχα τοσο καλη ροη και την αποκτησω τωρα και κατεβασω λιγακι θερμοκρασιες και Θεου θελοντος να δω και κανα mhz παραπανω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.