blade_pan Οκτώβριος 28, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Το σίγουρο είναι πως μπορείς να κρατήσεις (backup) ο,τι έχει κατεβάσει μέχρι κάποιο σημείο το Azureus και μετά να κατεβάσεις το ίδιο αρχείο torrent. Το Azureus θα βρει τον tracker θα κάνει check στα data που υπάρχουν ήδη και θα συνεχίσει να κατεβάζει από εκει που σταμάτησε.Φυσικά εννοείται πως πρέπει να ορίσεις στο Azureus τον ίδιο φάκελο για τα "downloads" με αυτόν που είχες πριν το format. Δηλαδη ο μονος τροπος ειναι να εχω και τα αρχειακια torrent...πω!!To azureus μου εχει αρχισει και μου τη σπαει γιατι αν κανεi restart to μηχανημα ή κολλησει μετα κανει τα δικα του!Πριν λιγες μερες εσβησε ολη τη λιστα μεσα...απαραδεκτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 28, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Όταν λες αρχειάκια torrent τι ενοείς; Το μικρό που κατεβάζεις απο το εκάστοτε site; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 28, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 28, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ε αυτό δεν χρειάζεται να το κρατήσεις, απλά να θυμάσαι από πιο site το κατέβασες και πιο είναι ακριβώς.Δεν νομίζω πως είναι πολύ μεγάλος κόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 28, 2005 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Ε αυτό δεν χρειάζεται να το κρατήσεις, απλά να θυμάσαι από πιο site το κατέβασες και πιο είναι ακριβώς. Δεν νομίζω πως είναι πολύ μεγάλος κόπος. Αν εχεις λιστα 124 torrents ναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 28, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Αν εχεις λιστα 124 torrents ναι!! Πάω πάσο. Τι γραμμή είπαμε ότι έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 28, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Οχι τπτ ιδιαιτερο...μια απλη 512 που περιμενει το νεο ετος να γινει 1024 που περιμενει ADSL2...ΧαΧαΧα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.