Vadergr Μάϊος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Το ψιλοεφτιαξα το προβληματακι και το βραδυ κατεβαζα στο φουλ με 35-40 kb/sec!Το μεσημερι βεβαια αλλαξαν τα πραγματα και ειμαι 15-25kb/sec.Εδω θελω να ρωτησω κατι αλλο.Ισχυει οτι στο αζορεα δεν πρεπει να αλλαζεις τις default ρυθμισεις?Αν το αφηνα σε 2 downloads μονο τοτε ΔΕΝ ειχα μαξ αποδωση γιατι δεν υπαρχουν παντα πολλοι seeders στα 2 αρχεια που θα κατεβαζα.Το εβαλα στα 15 και στελνω με 11kb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Με 5Κ upload εγω εχω fullspeed (48K) στους private trackers (φυσικα εκει υπαρχουν παρα πολλοι seeder) 30 connections max/torrent, 50 max overall, 2-3 torrents μαζι το πολυ. Με τους public trackers δεν ασχολουμε αφου τα πραγματα ειναι τραγικα, παρα πολλοι leechers και ελαχιστοι seeders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 14, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Φυσικό είναι αφού στους private trackers πρέπει να κρατάς το ratio σου σε αξιοπρεπή νούμερα, αλλιώς έχεις συνέπειες. Καλό είναι vader να μην έχεις το upload σου τόσο ψηλά γιατί "μπουκώνεις" την γραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Κατι τελευταιο (ολα τα αλλα πανε ρολοι ευτυχως!)Εχω γραφτει στο filelist.org το οποιο ειναι private αλλα καθως κατεβαζω μου λεει 6881 port blacklisted! Υπαρχει προβλημα αν την αλλαξω?Εχω κατεβασει τοσα απο δαυτους και δεν εχουν ενημερωθει τα στοιχεια μου στα στατιστικα τους!Λογικα θα με πεταξουν!Το port αλλαζει?Ειναι ασφαλες να το αλλαξω?(λεει οχι ports 6881-6889).Αν βαλω 6890 θα εχω προβλημα σχετικα με το downloading? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 17, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αυτο εχει στην σελιδα του...In order to use use our tracker you must configure your client to use any port range that does not contain those ports (a range within the region 49152 through 65535 is preferable, cf. IANA). Notice that some clients, like Azureus 2.0.7.0 or higher, use a single port for all torrents, while most others use one port per open torrent. The size of the range you choose should take this into account (typically less than 10 ports wide. There is no benefit whatsoever in choosing a wide range, and there are possible security implications).These ports are used for connections between peers, not client to tracker. Therefore this change will not interfere with your ability to use other trackers (in fact it should increase your speed with torrents from any tracker, not just ours). Your client will also still be able to connect to peers that are using the standard ports. If your client does not allow custom ports to be used, you will have to switch to one that does.Do not ask us, or in the forums, which ports you should choose. The more random the choice is the harder it will be for ISPs to catch on to us and start limiting speeds on the ports we use. If we simply define another range ISPs will start throttling that range also. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 17, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Απο οτι καταλαβα θες να ανοιξεις την 6881? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Μάϊος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει και μενα τι ειναι τα trackers και σε τι χρειαζοντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 17, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Δυστυχως δεν την ξερω την ορολογια!Θελω να μην εχω προβλημα με το filelist.org αφου κατεβαζω σφαιρα απο εκει.Το ''ανοιγμα'' των port δεν γινεται μονο οταν εχεις router η κανω λαθος?Εγω εχω το modem sagem 840 over isdn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr............Το ''ανοιγμα'' των port δεν γινεται μονο οταν εχεις router η κανω λαθος?.... Μονο οταν παιζεις με ΝΑΤ που ενα modemακι αμφιβαλλω να εχει.Εννοειται οτι p2p και να χρησιμοποιεις καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις τα default ports γιατι πολλες φορες γινεται filtering απο τους ISPs, υπαρχουν αφθονα αλλα ports για να χρισιμοποιησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Παιδια δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εδω και λιγες μερες η ταχυτητα ειναι τραγικη....ενω εκανα και dsltest και ειναι οκ.....Και αυτο το αρχειο το μοιραζονται παρα πολλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Εβαλα τελικα αλλο πορτ και ολα οκ! Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάϊος 17, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Εβαλα τελικα αλλο πορτ και ολα οκ! Thanks! Τελικα ποιο εβαλες? (κ ποιο ειχες στην αρχη?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 18, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 το 6881 ειχα στην αρχη και μετα εβαλα ενα τυχαιο μεχρι το 65536 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0t Μάϊος 25, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Απο οτι καταλαβα θες να ανοιξεις την 6881? δεν πρεπει να ανοιξει τις πορτες 6881-6889, γιατι και να τις ανοιξει παλι δεν θα δει αποτελεσμα, πρεπει να ανοιξει μια οποιαδηποτε πορτα εκτος των 6881-6889 (το οποιο και εκανε), αυτο ισχυει σε ολους τους private trackers . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 25, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Γμτ δε μπορω να γραφτω στο filelist.org.Συνεχεια που παω τα 140.000 accounts ειναι πιασμενα.Υπαρχει κανενας αλλος private tracker?Αν παραβαινω τους κανονες τοτε μη πειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 31, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 αλλήθεια υπάρχει κάνας άλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 torrentbytes.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 28, 2005 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Παιδες πως γινεται να κρατησω τα τορρεντς στο azureus και μετα το format να τα ξανασυνεχισω εκτος του κλασσικου τροπου με αρχειακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 28, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Το σίγουρο είναι πως μπορείς να κρατήσεις (backup) ο,τι έχει κατεβάσει μέχρι κάποιο σημείο το Azureus και μετά να κατεβάσεις το ίδιο αρχείο torrent. Το Azureus θα βρει τον tracker θα κάνει check στα data που υπάρχουν ήδη και θα συνεχίσει να κατεβάζει από εκει που σταμάτησε.Φυσικά εννοείται πως πρέπει να ορίσεις στο Azureus τον ίδιο φάκελο για τα "downloads" με αυτόν που είχες πριν το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 28, 2005 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Καλο "χρυσο" το Azureus ...τελευταια δοκιμασα το uTorrent και μπορω να πω πως παει παρα πολυ καλα ....Down 35-40 Up 5 με 512 πορτα και 384 ISP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.