Jump to content

Ξαφνικό shutdown

s0me0ne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα guys,

χρειάζομαι τα φώτα σας για κάτι σχετικά περίεργο.

Το pc ενός φίλου, κλείνει ξαφνικά όταν παίζει ένα συγκεκριμένο game ( Dota 2 ).

Ψάχνοντας να βρω τι φταίει δοκίμασα διάφορα stressing tests, αφού φαντάστηκα ότι θα είναι θέμα θερμοκρασίας της CPU ή της GPU. Τελικώς, έχοντας τρέξει full stressing tests από το everest + το FurMark στη μέγιστη ανάλυση με ΑΑ κτλ κτλ, το pc δούλευε άψογα και οι θερμοκρασίες ήταν πολυ καλές.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το περίεργο είναι ότι το pc δεν τρώει BSOD αλλά σβήνει η οθόνη και προσπαθεί να εκκινήσει ξανά από μόνο του.

Οπότε έτσι είναι λίγο απίθανο να είνα θέμα λειτουργικoύ ή γενικά software. Αν από την άλλη έφταιγε το τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να είχε κλείσει με το 100% stressing που έκανα σε όλο τo pc ??

Τα φώτας σας plz :)

εμενα μου εκανε το ιδιο στο diablo 3 ξαφνικα εκλεινε και προσπαθουσε να κανει επανεκινησει μονο του αλλα ματαια της περισσοτερες φορες και σε μενα τα τεστ μου βγαιναν με καλες θερμοκρασιες , αλλαξα μητρικη αλλα τσαμπα ο κοπος τελικα αλλαξα τροφοδοτικο και ολα αμεσως εξαφανιστηκαν..τωρα δεν καταλαβαινει τιποτα..

αλλαξε τροφοδοτικο πρωτα... και μετα κοιτα για κατι αλλο

Συμφωνώ με αυτό που λέτε, αυτό θα κάνω, το θέμα είναι το γιατί όμως.

Υπάρχει περίπτωση, εξαιτίας ενός συγκεκριμένου game να τα φτύνει το τροφοδοτικό?

Τι φάση, σαν να χρειάζεται για κάποιο λόγο μεγάλη ισχύ το game που να μην μπορεί να παρέχει το τροφοδοτικο και άρα να κλείνει ? Ή να υπερθερμένεται?

περίεργα πράγματα :p

Ευχαριστώ για τις απαντίσεις.

Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/allagi-mobo-110840.html

Ολα ξεκινησαν μολις αλλαξα μητρικη και εσπασα το κεφαλι μου να βρω τι συμβαινει μεχρι που το ανακαλυψα εχθες,στο τελευταιο μηνυμα λεει τι εφταιγε τελικα..

Νομιζα πως το κανει οταν παιζω,μετα οταν εγραφα cd,οταν εμπαινα στο ιντερνετ αλλα τελικα το εκανε καθε φορα που ακουμπουσα την προσοψη του κουτιου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.