rory Ιούλιος 22, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Αλλάζει από Directinput σε Xinput και το pc το βλέπει σα χειριστήριο xbox, οπότε είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα παιχνίδια. Καλό,πολύ καλό αυτό! Τόσο καιρό παλεύω με emulator όποτε δεν είναι συμβατό! Με βλέπω να το τσιμπάω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιούλιος 24, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Τίποτα από τα δύο ; Γιατί απλά δεν παίρνεις ένα καλό mechanical keyboard και να ξεμπερδεύεις. Μήπως γιατί έχω δώσει ήδη 85 ευρώ για καλό πληκτρολόγιο ? [MENTION=21799]virus777[/MENTION] Το Logitech Wireless Gamepad F710 από αυτονομία τί λέει ? Δεν ξέρω αλλά ασύρματο και με δόνηση,βλέπω να τα σκάω σε μπαταρίες. Επειδή δεν πρόκειται να συνδεθεί σε κονσόλα αλλά στο PC και δεν υπάρχει θέμα με καλώδια σκέφτομαι για το Logitech Wireless Gamepad F510 Logitech Gamepad Rumble F510 - Gamepads - plaisio.gr Αυτό ή το ενσύρματο του xbox 360 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 24, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Είναι take it or leave it φάση. Αν βολευεσαι με το layout του X ή με του play. Εγω πχ προτιμώ του xbox γιατί έχω μεγάλα χέρια και δε με βολεύει το αριστερό αναλογικό να είναι κάτω. Παθαίνει αγκύλωση ο αντίχειρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 24, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Το Logitech Wireless Gamepad F710 από αυτονομία τί λέει ? Δεν ξέρω αλλά ασύρματο και με δόνηση,βλέπω να τα σκάω σε μπαταρίες. Επειδή δεν πρόκειται να συνδεθεί σε κονσόλα αλλά στο PC και δεν υπάρχει θέμα με καλώδια σκέφτομαι για το Logitech Wireless Gamepad F510 Logitech Gamepad Rumble F510 - Gamepads - plaisio.gr Αυτό ή το ενσύρματο του xbox 360 ? Κύττα μπορείς να πάρεις 2ή4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ένα φορτιστή και τέλος. Αν η ερώτηση σου είναι αν είναι πιο οικονομικό από του xbox η απάντηση είναι ναι. Τώρα πόσο δεν μπορώ να υπολογίσω, αλλά με του xbox όταν παίζαμε τουρνουά pes με φιλαράκια είχαμε γίνει κολλητοί με τον ψιλικατζή Αν δεν έχεις όντως πρόβλημα με τα καλώδια, πήγαινε καρφί για το F510. Ίδια χαρακτηριστικά ακριβώς με το F710, μόνο που έχει καλώδιο και είναι μπλε. Το γιατί όχι του xbox το δικαιολόγησα πιο πάνω, απλά να προσθέσω οτί το logitech έχει άλλη αίσθηση :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 24, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 στο F710 εχω ξεχασει οτι εχει μπαταριες... παρ'ολα αυτα, αν επαιρνα τωρα θα πηγαινα παλι σε cordless rumblepad II που ψοφησε μια μερα ξαφνικα. Οι "σκανδαλες" δεν με βολεψαν στo pc παροτι ολη τη φοιτητικη μου ζωη την εβγαλα με ενα XBOX 1st gen Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούλιος 24, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 απλά να προσθέσω οτί το logitech έχει άλλη αίσθηση :triniti:Όντως, είναι απλά...κάτι παραπάνω.Όσον αφορά την τιμονιέρα, προφανώς θα σε περιορίσει μόνο σε racing παιχνίδια και μόνο μία καλή τιμονιέρα (με 720° στροφή ή καλύτερη και λεβιέ ταχυτήτων-συμπλέκτη) θα την ευχαριστηθείς πραγματικά, οι οποίες κοστίζουν - πολύ! Είναι πολλά τα λεφτά για μόνο racing παιχνίδια, συν ότι θέλει χώρο και συγκεκριμένη θέση καθίσματος για να βολευτείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.