Vasilis 07 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2012 Σκέφτομαι να βελτιώσω λίγο την κατάσταση στο gaming καθώς το πληκτρολόγιο Logitech Illuminated δεν συνίσταται για τέτοια χρήση. Όσο και αν ακουστεί περίεργο είμαι ανάμεσα σε καλό gamepad Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows | Skroutz.gr και σε τιμονιέρα Logitech Driving Force GT | Skroutz.grΔεν είμαι και πολύ φανατικός, παίζω συνήθως 3-4 παιχνίδια το χρόνο κυρίως FPS, αλλά το τελευταίο διάστημα έχω "λιώσει" στο NFS Shift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Aν δεν παιζεις πολλά racing παιχνίδια άδικα θα την παρεις την τιμονιέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 τιμονιερα παιρνεις μονο αν παιζεις κυριως racing games.το gamepad δε θα σου δωσει την ευκολια που σου δινει η τιμονιερα , αλλα μπορεις να παιξεις κιαλλου τυπου παιχνιδια εκτος racingτωρα το nfs που δεν ειναι κανα σοβαρο παιχνιδι (εννοω να κυνηγας χρονους , γραμμες και γενικως simulation ) δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου να παρεις τιμονιερα.τωρα αν θες να την παρεις για να παιξεις 1-2 φορες ειναι παλι πεταμενα λεφτα γτ μη ξεχνας το στησιμο και το ξεστησιμο που θα σε κουρασει σε βαθος χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Για να συμπληρώσω τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] καλύτερα να αγοράσεις ενα καλό gamepad, παρά τιμονιέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Τα τελυταία NFS είναι XBOX 360 contoller oriented.Τα απολαμβάνεις πιο πολύ με το χειριστήριο παρά με τιμονιερα.(tried both) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιούλιος 20, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Λέτε δηλ. να το αφήσω το θέμα τιμονιέρας ?Για καλό gamepad πάω για το ενσύρματο Microsoft XBOX360 Wired Controller Black ή υπάρχει και τίποτε άλλο που αξίζει να δώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Λέτε δηλ. να το αφήσω το θέμα τιμονιέρας ?Aν είναι να παίζεις NFS και κενμπλοκιές ναι.Για καλό gamepad πάω για το ενσύρματο Microsoft XBOX360 Wired Controller Black ή υπάρχει και τίποτε άλλο που αξίζει να δώ ?ΟΧΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Παρε το ασυρματο της ms. (μη μπλεκεις με καλωδια)Τιμονιερα παρε αν θελεις να παιζεις simulation παιχνιδια, τα nfs ειναι arcadeιλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιούλιος 21, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 Παρε το ασυρματο της ms. (μη μπλεκεις με καλωδια)To ασύρματο δεν θέλει bluetooth ? Εκτός αυτού έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια ότι καταναλώνει γρήγορα τις μπαταρίες.Τιμονιερα παρε αν θελεις να παιζεις simulation παιχνιδια, τα nfs ειναι arcadeιλεςΓια πρότεινε ποιά racing αξίζουν αυτό τον καιρό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 καλα παιχνιδια που μπορεις να ευχαριστηθεις με τιμονιερα ειναι dirt2 / 3rfactornkprobmw m3 challenge (αλλα υπαρχει mode κ για το rfactor)αν θες formula υπαρχει mode για Rfactor αλλα βεβαια σε αυτα μη περιμενεις καλα γραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 22, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Λέτε δηλ. να το αφήσω το θέμα τιμονιέρας ?Για καλό gamepad πάω για το ενσύρματο Microsoft XBOX360 Wired Controller Black ή υπάρχει και τίποτε άλλο που αξίζει να δώ ? Για τη χρήση που λες και εγώ σε gamepad θα πήγαινα. Και φυσικά σε Wireless καταστάσεις, ειδικά για gamepad. Μεγαλύτερη ελευθερία, και δεν έχεις το άγχος μην περάσει κανείς από μπροστά σου και τα ξηλώσει όλα άθελά του (Ναι, έγινε κι αυτό). Πάντως ύστερα από εκτεταμένη χρήση του Microsoft Xbox 360 Wireless Controller μπορώ να πω οτί είναι χάλια: -Αισχρός σχεδιασμός/ αίσθηση κεραμυδιού όταν το πιάνεις στο χέρι. -Χάλια απόκριση. -Μη ακριβές joystick/ σταυρός. Στο nfs δε θα σου φανεί και τόσο, αν παίζεις όμως pes π.χ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ -Ο σταυρός είναι κάτω και το analog πάνω, it sucks εαν έχεις μάθει να παίζεις με σταυρό. -Μπαταριοφάγο. Οπότε πήρα αυτό εδώ και βρήκα την υγειά μου: Logitech Wireless Gamepad F710 Σε αίσθηση το συγκρίνω μόνο με το χειριστήριο του ps. Kαλύτερος σχεδιασμός/απόκριση/ακρίβεια/εμβέλεια/κατανάλωση. Επίσης, έχει στην πάνω πλευρά του ένα διακοπτάκι όλα τα λεφτά. Αλλάζει από Directinput σε Xinput και το pc το βλέπει σα χειριστήριο xbox, οπότε είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα παιχνίδια. You have been warned Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 22, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Logitech Cordless Rumblepad 2 | Skroutz.gr .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 22, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 love or hate ειναι το xbox gamepad ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean Ιούλιος 22, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Τίποτα από τα δύο ; Γιατί απλά δεν παίρνεις ένα καλό mechanical keyboard και να ξεμπερδεύεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούλιος 22, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Gamepad και από εμένα! Είχα δυο από αυτά(το ένα το έδωσα)... Logitech Cordless Rumblepad 2 | Skroutz.gr .- και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς!Είναι πολύ καλή επιλογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 22, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Τίποτα από τα δύο ; Γιατί απλά δεν παίρνεις ένα καλό mechanical keyboard και να ξεμπερδεύεις. Τωρα θελουμε και μηχανικά gaming πληκτρολόγια για να κάνουμε δουλεια λες και αυτα με τη μεμβρανη ειναι αχρηστα. Για τα παιχνιδια που θελει να παιξει το πληκτρολογιο δε κανει (δεν ειναι ιδανικο δηλαδή) παντως φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 22, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Logitech Cordless Rumblepad 2 | Skroutz.gr .-Kαλό κι αυτό, το είχα κ αυτό.Απλά είναι λίγο παλιό και δεν παράγεται πλέον.Το F710 που είπα εγώ είναι ο διάδοχός του.Έχει bonus το διακοπτάκι που λέγαμε, άλλη 1 εστία δόνησης, 2,4Ghz απόκριση (δεν θυμάμαι πόσο είχε το παλιό, αλλά ήτανε λιγότερο),λίγο πιό ελαφρύ και ασημί χρώμα αντί για μαύρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 22, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Kαλό κι αυτό, το είχα κ αυτό.Απλά είναι λίγο παλιό και δεν παράγεται πλέον. Το F710 που είπα εγώ είναι ο διάδοχός του. Έχει bonus το διακοπτάκι που λέγαμε, άλλη 1 εστία δόνησης, 2,4Ghz απόκριση (δεν θυμάμαι πόσο είχε το παλιό, αλλά ήτανε λιγότερο),λίγο πιό ελαφρύ και ασημί χρώμα αντί για μαύρο. 2.4 GHz έχει και το Cordless Rumblepad 2! :yes4: Αν όντως έχει επιπλέον μια εστία δόνησης, είναι αχρείαστη...Σε λίγο θα καταντήσει dil*o! :yes4: Το διακοπτάκι σε τι χρησιμεύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 22, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Αν όντως έχει επιπλέον μια εστία δόνησης, είναι αχρείαστη...Σε λίγο θα καταντήσει dil*o! :yes4: :hehe: :worship: Το διακοπτάκι σε τι χρησιμεύει ; Αλλάζει από Directinput σε Xinput και το pc το βλέπει σα χειριστήριο xbox, οπότε είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιούλιος 22, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Αλλάζει από Directinput σε Xinput και το pc το βλέπει σα χειριστήριο xbox, οπότε είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα παιχνίδια.Roger That! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.