Jump to content

Ψηφιακός Δέκτης DVB-T Mpeg4

sotiris

Recommended Posts

Επειδή από σήμερα τέρμα τα αναλογικά και οι γονείς μου την έχουν ακούσει, υπάρχει κάνας δέκτης φτηνός που να βγάζει το σήμα με RF modulation από την κεραία?

(για παλιές τηλεοράσεις που δεν έχουν scart).

Edision Argus Mini Triton SD MPEG4

Περιγραφή:

Ο MINI TRITON MPEG4 SD είναι ο κατάλληλος δέκτης για να απολαύσετε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια MPEG4. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά, πέρα από το μικρό του μέγεθος, επιπλέον διαθέτει ένα SCART,

SPDIF, USB, ευκολόχρηστο media player, PVR και φιλικό Ελληνικό menu. Το βασικότερο όμως είναι ότι διαθέτει RF OUT για τις παλιές τηλεoράσεις που δεν έχουν SCART.

MINI-TRITON MPEG4 SD ΔΕΚΤΕΣ

Edision Argus Mini Triton SD MPEG4 | Skroutz.gr

Πάρνηθα βλέπω καθαρά και ξάστερα αλλά κάτι μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν εκπέμπουν τα ιδιωτικά. Ισχύει ή μούφες?

Απο αυτα που εχω διαβασει τα ιδωτικα σταματανε να εκπεμπουν μονο απο υμηττο και αιγινα.Απο παρνηθα εκπεμπει αναλογικο σημα.Δοκιμασε να γυρισεις την κεραια προς τα εκει.Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.Μονο κερδιζεις. :)

Edision Argus Mini Triton SD MPEG4

Περιγραφή:

Ο MINI TRITON MPEG4 SD είναι ο κατάλληλος δέκτης για να απολαύσετε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια MPEG4. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά, πέρα από το μικρό του μέγεθος, επιπλέον διαθέτει ένα SCART,

SPDIF, USB, ευκολόχρηστο media player, PVR και φιλικό Ελληνικό menu. Το βασικότερο όμως είναι ότι διαθέτει RF OUT για τις παλιές τηλεoράσεις που δεν έχουν SCART.

MINI-TRITON MPEG4 SD ΔΕΚΤΕΣ

Edision Argus Mini Triton SD MPEG4 | Skroutz.gr

Thanks!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.