sotiris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2012 Επειδή από σήμερα τέρμα τα αναλογικά και οι γονείς μου την έχουν ακούσει, υπάρχει κάνας δέκτης φτηνός που να βγάζει το σήμα με RF modulation από την κεραία?(για παλιές τηλεοράσεις που δεν έχουν scart). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 το κοβω να το αγοραζεις ξεχωρα αν δεν θες να πας σε νεα τηλεορασιτσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούλιος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Αν η ταρατσα βλεπει παρνηθα(και δεν κοβουν αλλες πολυκατοικιες) μπορεις να γυρισεις την κεραια προς τα εκει οπου εκπεμπει αναλογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 20, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Πάρνηθα βλέπω καθαρά και ξάστερα αλλά κάτι μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν εκπέμπουν τα ιδιωτικά. Ισχύει ή μούφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Ιούλιος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Edision Argus Mini Triton SD MPEG4Περιγραφή:Ο MINI TRITON MPEG4 SD είναι ο κατάλληλος δέκτης για να απολαύσετε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια MPEG4. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά, πέρα από το μικρό του μέγεθος, επιπλέον διαθέτει ένα SCART,SPDIF, USB, ευκολόχρηστο media player, PVR και φιλικό Ελληνικό menu. Το βασικότερο όμως είναι ότι διαθέτει RF OUT για τις παλιές τηλεoράσεις που δεν έχουν SCART.MINI-TRITON MPEG4 SD ΔΕΚΤΕΣEdision Argus Mini Triton SD MPEG4 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούλιος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Πάρνηθα βλέπω καθαρά και ξάστερα αλλά κάτι μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν εκπέμπουν τα ιδιωτικά. Ισχύει ή μούφες? Απο αυτα που εχω διαβασει τα ιδωτικα σταματανε να εκπεμπουν μονο απο υμηττο και αιγινα.Απο παρνηθα εκπεμπει αναλογικο σημα.Δοκιμασε να γυρισεις την κεραια προς τα εκει.Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.Μονο κερδιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 20, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Edision Argus Mini Triton SD MPEG4Περιγραφή:Ο MINI TRITON MPEG4 SD είναι ο κατάλληλος δέκτης για να απολαύσετε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια MPEG4. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά, πέρα από το μικρό του μέγεθος, επιπλέον διαθέτει ένα SCART,SPDIF, USB, ευκολόχρηστο media player, PVR και φιλικό Ελληνικό menu. Το βασικότερο όμως είναι ότι διαθέτει RF OUT για τις παλιές τηλεoράσεις που δεν έχουν SCART.MINI-TRITON MPEG4 SD ΔΕΚΤΕΣEdision Argus Mini Triton SD MPEG4 | Skroutz.grThanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει κάποιος αποκωδικοποιητής που δεν κάνει μισή ώρα για να αλλάξει κανάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.